Real Madrid – Tottenham 1:1 (kon.) | APOEL – Dortmund 1:1 (kon.) | Lipsko – Porto 3:2 (kon.)
Monaco – Besiktas 1:2 (kon.) | Feyenoord – Doneck 1:2 (kon.) | Manchester City – Neapol 2:1 (kon.)
Maribor – Liverpool 0:7 (kon.) | S. Moskva – Sevilla 5:1 (kon.)
koniec
NK Maribor
0:7 (0:4)
Liverpool FC
Utorok 17.10.2017, 20:45 • Ljudski vrt, Maribor • Liga majstrov • Skupina E
Predzápasové kurzy
    90. Trent Alexander-Arnold (LIV) - 0:7
     
    90
    Liverpool dal gól! Famózne exhibičné predstavenie Liverpoolu pokračuje. Presný zásah si napokon pripisuje aj mladučký obranca TRENT ALEXANDER-ARNOLD, ktorý sa však presadil aj s veľkým šťastím, keď jeho strelu tečoval Marko Šuler, ktorý tak pomýlil svojho gólmana.
    86. Alex Oxlade-Chamberlain (LIV) - 0:6
     
    86
    Liverpool dal gól! Defenzíva NK Maribor dnes ako keby ani neexistovala. Teraz sa jej stredom akoby nič prehnal ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN, ktorý následne umiestnil loptu presne k ľavej žrdi Handanovićovej brány.
    54. Roberto Firmino (LIV) - 0:5
     
    54
    Liverpool dal gól! Prvý priamy kop Philippeho Coutinha sa síce ešte neujal, keď Jasmin Handanović vyrazil efektným zákrokom loptu na rohový kop, o pár sekúnd neskôr si však Coutinho center zopakoval zo "skráteného rohu", našiel hlavu svojho krajana ROBERTA FIRMINA, a ten strieľa dnes už svoj druhý gól!
    40. Mohamed Salah (LIV) - 0:4
     
    40
    Liverpool dal gól! Hostia rozohrali ďalšiu okulahodiacu kombináciu, Giorgino Wijnaldum vyzval na center z hranice bránkovej čiary Alberta Morena, v snahe o zakončenie do odkrytej brány sa zrazili Roberto Firmino a MOHAMED SALAH, gól je napokon pripísaný Egypťanovi.
    19. Mohamed Salah (LIV) - 0:3
     
    19
    Liverpool dal gól! Tak toto už je skutočná exhibícia. Nepochopiteľnú chybu pred vlastným pokutovým územím spravil Blaž Vrhovec, Roberto Firmino mu zobral loptu cez Marka Šulera ju poslal na MOHAMEDA SALAHA, ktorý po tretíkrát prekonáva Jasmina Handanoviča!
    13. Philippe Coutinho (LIV) - 0:2
     
    13
    Liverpool dal gól! Tak toto bola od Liverpoolu akcia ako z veľkej knihy futbalu. Všetko sa to začalo v strede poľa, kde loptu vybojoval Roberto Firmino, cez Mohameda Salaha sa dostala k Jamesovi Milnerovi, ktorý ju poslal do pokutového územia, kde sa do nej z voleja oprel PHILIPPE COUTINHO a favorit už vedie o dva góly!
    4. Roberto Firmino (LIV) - 0:1
     
    4
    Liverpool dal gól! Hostia sa dočkali rýchleho vedúceho gólu, ktorý ich môže do nasledujúcich minút upokojiť. Skvelú prácu odviedol Mohamed Salah, ktorý vybojoval loptu od dezorientovaného Mitju Vilera, naservíroval ju ako na zlatom podnose ROBERTOVI FIRMINOVI, a ten ju efektnou pätičkou zasunul do siete!

    Jakub Kocourek

    Góly: 4. Firmino, 13. Coutinho, 19. M. Salah, 40. M. Salah, 54. Firmino, 86. Oxlade-Chamberlain, 90. Alexander-Arnold

    Karty:   45. Milec (MAR), 81. Vrhovec (MAR), 89. Hotič (MAR)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 2:13. Střely mimo: 2:7. Rohy: 0:9. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 10:10.
    NK Maribor: Handanovič – Milec, Rajčevič, Šuler, Viler – Kabha, Vrhovec – Kramarič (58. Hotič), Ahmedi (58. Pihler), Bohar (81. Mešanović) – Tavares (C).
    Náhradníci: Obradović – Billong, Pihler, Hotič, Vršič, Mešanović, Palčič.

    Liverpool FC: Karius – Alexander-Arnold, Matip, Lovren, A. Moreno – Can, Wijnaldum (76. Solanke), Milner (C) – M. Salah (57. Oxlade-Chamberlain), Firmino (68. Sturridge), Coutinho.
    Náhradníci: Mignolet – Joe. Gomez, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Sturridge, Klavan, Solanke.

    Rozhodca: Viktor Kassai – György Ring, Vencel Tóth – Tamás Bognar, Sándor Szabo – Balázs Buzás (všetci Maďarsko)