Montreal – NJ Devils 1:4 (kon.) | Boston – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 1:0 (kon.)
Chicago – Detroit 6:1 (kon.) | Colorado – Dallas 5:1 (kon.) | San Jose – Vegas 5:2 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
5:1 (3:0, 1:0, 1:1)
Dallas Stars
cz Piatok 22.09.2017, 03:00 • Pepsi Center, Denver • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars jí bleskově využívají, když Honkovou střelu Varlamov jen vyrazil, kde byl připravený ROOPE HINTZ, jenž už uklidil kotouč za záda ruského brankáře. Asistence: Julius Honka, Dan Hamhuis.
     
    45:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado přidává už svou pátou branku v utkání, když Jakupov nahrál puk MATTU DUCHENOVI, jenž prostřelis Bowa. Asistence: Nail Jakupov.
     
    22:47
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají přesilovou hru! ALEXANDER KERFOOT se s tím nemazal a poslal velkou pumelici směrem na bránu Dallasu, a tu zastavila až síť za zády Lehtonena. Asistence: David Warsofsky, Nail Jakupov.
     
    05:09
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní začátek Colorada, jenž se prosadilo ze všech svých prvních tří střel. SERGER BOJKOV dostal na modré čáře nabito a jeho pokus skončil až v síti Dallasu Asistence: Alexander Kerfoot, Nail Jakupov.
     
    04:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají přesilovou hru! Bigrasovu střelu od modré totiž Lehtonen jen vyrazil před sebe, kde byl připravený SVEN ANDRIGHETTO, jenž jej už dorazil za záda finského brankáře. Asistence: Chris Bigras, Mark Barberio.
     
    02:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se velice rychle dostávají do vedení, když se ihned z první střely na bránu prosazuje DAVID WARSOFSKY. Asistence: Felix Girard.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 3. Warsofsky (Girard), 5. Andrighetto (Bigras, Barberio), 6. Bojkov (Kerfoot, Jakupov), 23. Kerfoot (Warsofsky, Jakupov), 46. Duchene (Jakupov) – 52. Hintz (Honka, Hamhuis)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Spencer) – Lindholm, Warsofsky, Mironov, Barberio, Bigras, Bojkov – Kerfoot, Duchene, Jakupov – Landeskog, Compher, Andrighetto – Greer, Vogelhuber, Ranford – Bourque, Girard, Petryk.
    Dallas Stars: Lehtonen (41. Bow) – Hamhuis, Johns, Nemeth, Pateryn, Heatherington, Honka – McKenzie, Faksa, Umberger – Dowling, Dickinson, Flynn – Elie, Shore, Cracknell – Roussel, Hintz, Gurianov.