Montreal – NJ Devils 1:4 (kon.) | Boston – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 1:0 (kon.)
Chicago – Detroit 6:1 (kon.) | Colorado – Dallas 5:1 (kon.) | San Jose – Vegas 5:2 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
6:1 (1:0, 4:1, 1:0)
Detroit Red Wings
cz Piatok 22.09.2017, 02:30 • United Center, Chicago • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:30.

    Matěj Machovský už se připravuje na sezónu v barvách @detroitredwings ???? #CCMHockey #CCMGoalie (Repost @m.machiatto)

    Příspěvek sdílený CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),

    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Detroit má za sebou náročný zápas v Pittsburghu, kde po velké přestřelce nakonec po prodloužení Penguins podlehl. Dalším soupeřem Red Wings bude během venkovního tripu Chicago, které se bude snažit navázat na výhru s Columbusem, zatímco hosté poprvé v předsezónní části nového ročníku zvítězit.

     
    Úvodní sestavy:

    Chicago Blackhawks: Crawford (Delia) – Keith (A), Murphy, Snuggerud, Seabrook (A), Svedberg, Oesterle – Saad, Kampf, Pánik – DeBrincat, Schmaltz, Kane (A) – Sharp, Anisimov, Hartman – Tootoo, Kero, Wingels. Hlavní trenér: Joel Quenneville.

    Detroit Red Wings: Mrázek (Coreau) – Ericsson (A), Jensen, Cholowski, Hronek, Šulák, Green (A) – Street, Sheahan (A), Frk – Svečnikov, Rasmussen, Booth – Lorito, Holmstrom, Ford – Esposito, Elson, Witkowski. Hlavní trenér: Jeff Blashill.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Garrett Rank. Čároví: Shandor Alphonso, James Tobias.

     
    V United Center se už vše schyluje k úvodnímu buly střetnutí. V dresu Red Wings se dnes představí několik českých hokejistů – brankář Petr Mrázek, obránci Filip Hronek a Libor Šulák a útočník Martin Frk. V dresu Chicaga slovenský útočník Richard Pánik.

     
    JIm Cornelison se tradičně ujal přednesu americké národní hymny, která se rozezněla United Center.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Petr Mrázek pokýval hlavou, že je připravený a do středového kruhu se na úvodní vhazování sjeli Nick Schmaltz a Riley Sheahan. Úspěšnější byl hostující hokejista.
     
    00:26
    Nick Schmaltz z levého kruhu pro vhazování přenesl puk doprava a v pravém kruhu pálil bez přípravy krásně Patrick Kane na bližší tyč, Petr Mrázek ale předvedl úžasný přesun a zřejmě mezi pravou rukou a tělem puk zastavil!
     
    00:29
    Patrick Sharp dostal dvě minuty za sekání a Detroit Red Wings si hned v úvodu zápasu zahraje přesilovou hru.
     
    00:49
    Michael Rasmussen se ocitl před bránou v obrovské šanci, Corey Crawford ho ale fantastickým zákrokem dokázal vychytat a poté si poradil i se střelou z ostrého úhlu, kterou ukryl v náručí.
     
    02:05
    Blackhawks se podařilo vyhodit a hokejisté Detroitu musí rozjíždět další akci od vlastní brány.
     
    02:29
    Vyloučený Patrick Sharp naskočil zpět na led a úvodní přesilová hra Red Wings gól nepřinesla. Hosté během ní ale každopádně v jednou případě pěkně rozpohybovali puk a vytvořili si velkou příležitost.
     
    04:49
    Ryan Hartman napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke střele, kterou Petr Mrázek dokázal vyrazit.
     
    05:16
    Artem Anisimov měl na hokejce další šanci, když v pravém kruhu pálil z blízkosti, ani on ale Petra Mrázka nepřekonal.
     
    05:28
    Chicago právě vstřelilo branku!
    RYAN HARTMAN skvěle clonil před bránou a táhlou střelu Tannera Kera z vrcholu pravého kruhu pro vhazování letící těsně nad ledem jemnou tečí usměrnil ke vzdálenější levé tyči – 1:0! Asistence: Tanner Kero a Patrick Sharp.
    05:28 Ryan HARTMAN - 1:0
     
    06:45
    Chicago se vydalo do přečíslení dva na jednoho, v jehož závěru Alex DeBrincat přihrál z pravé strany do levého kruhu pro vhazování Nickovi Schmalzovi, který se mu snažil přihrávku oplatit a diagonálním pasem ho hledal na vzdálenější pravé tyči. První jmenovaný ale na puk nedosáhl.
     
    06:53
    Brent Seabrook po krátké reklamní přestávce a vyhraném vhazování vypálil na pravém křídle prudce z ostrého úhlu, Petr Mrázek byl ale na přední tyči připravený a puk vyrazil.
     
    07:31
    David Kampf ve středním pásmu přidržel jednoho z hráčů Red Wings uhrazení a dostal dvě minuty za držení. Red Wings si zahrají druhou přesilovou hru v řadě, přičemž první nevyužili.
     
    08:19
    Turner Elson byl zřejmě hráčem, který na vrcholu mezikruží napřáhl k prudké střele s příklepem, která mířila mezi betony Coreyho Crawforda, brankář Chicaga ale včas zavřel dveře a puk vyrazil.
     
    09:07
    Chicagu se podařilo vyhodit puk až za bránu Detroitu, kde ho dojel a ujal se rozehrávky Dennis Cholowski.
     
    09:18
    Kolmá přihrávka z obranného pásma Red Wings nikoho na pravé straně nenašla a puk zamířil na zakázané uvolnění.
     
    10:03
    Brent Seabrook společně s Patrickem Kanem vyrazil do přečíslení dva na jednoho a po úprku podél střídaček sám napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k prudké střele zápěstím mířící do vzdálenějšího levého horního rohu brány, kterou Petr Mrázek vyrážečkou vyrazil!
     
    10:33
    Patrick Kane na pravém křídle po krásné diagonální přihrávce z levého kruhu pro vhazování napřáhl z ostrého úhlu bez přípravy k parádní střele, která málem skončila v bližším pravém horním rohu brány, Petr Mrázek ale předvedl v rozkleku spektakulární zákrok, když lapačkou na poslední chvíli vyškrábl puk mimo!
     
    11:16
    Útok Blackhawks tažený podél střídaček zastavilo postavení mimo hru. Před námi je krátká komerční přestávka.
     
    11:58
    Jordin Tootoo po zpětné přihrávce svého spoluhráče napřáhl na vrcholu pravého kruhu bez přípravy k jedovaté střele s příklepem, která byl sražena vedle vzdálenější levé tyče.
     
    12:33
    Brent Seabrook střelou z pravého kruhu minul přední tyč a vzápětí to zkoušel na levé straně od modré čáry Luc Snuggerud, jehož střelu Petr Mrázek bez problému podržel v náručí.
     
    12:53
    Richard Pánik si najel před bránu na krásnou přihrávku z levého křídla, jenže puk se mu dostal pod brusle a nevypálil.
     
    13:21
    Artem Anisimov se ocitl na levém křídle pod tlakem dvou protihráčů, kteří mu dýchali na záda, a krásnou zadovkou uvolnil Ryana Hartmana, jehož střela zápěstím z vrcholu levého kruhu pro vhazování skončila v náručí Petr Mrázka.
     
    14:08
    Z pravého kruhu to vzápětí zkoušel Connor Muprhy a Petr Mrázek po dalším spolehlivém zákroku puk sevřel ve své výstroji. Po přerušení hry krátká komerční přestávka.
     
    14:11
    Matt Lorito fauloval po vhazování v obranném pásmu Red Wings Alexe DeBrincata a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Chicago si zahraje první přesilovou hru.
     
    14:21
    Duncan Keith vyhrál vhazování a z vrcholu pravého kruhu pro vhazování pálil Artem Anisimov, Petr Mrázek byl ale na přední tyči připravený a puk sevřel ve své výstroji.
     
    15:13
    David Booth se před levým kruhem nádhernou stahovačkou zbavil jednoho z hráčů Chicaga a samostatný únik na vzdálenější pravé tyči zakončoval bekhendovou střelou, která mezi betony Coreyho Crawforda nezamířila!
     
    15:13
    Brandon Saad zakončujícího Davida Bootha rozhodil faulem a dostal dvě minuty za sekání. Hra 4 na 4.
     
    16:05
    Hokejisté Chicaga od modré čáry napřáhli k táhlé střele, která byla přizvednuta do ochranné sítě.
     
    17:00
    Red Wings se ve zkrácené přesilové hře nepodrželo na levém křídle podržet puk a Blackhawks se osvobodili.
     
    17:13
    Brandon Saad už je také zpět na ledě a oba týmy hrají v plném počtu. Chicago krátce před přestávkou vede 1:0.
     
    17:40
    Red Wings ihned po vhazování v útočném pásmu vypálili od modré čáry, Corey Crawford ale puk vyrazil.
     
    18:07
    Red Wings ze středního pásma nahodili puk prudce směrem na bránu Chicaga a Corey Crawford kotouč u své pravé tyče raději podržel pod lapačkou, aby přerušil hru a předešel maléru.
     
    18:11
    Matt Lorito napřáhl na vrcholu levého kruhu k táhlé střele zápěstím, proti které si Corey Crawford povyjel z brány a ukryl puk v náručí.
     
    18:21
    Richard Pánik po zákroku Coreyho Crawforda fauloval před bránou a dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    18:49
    Nick Schmaltz si v oslabení z pravého křídla rychle sjel před bránu a na vzdálenější levé tyči zakončoval bekhendem, na poslední chvíli ale jeho pokus zablokoval jeden z hráčů Red Wings!
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:55
    Red Wings na pravé straně vystřelili od modré čáry a Corey Crawford toho na přední tyči příliš mnoho neviděl, přesto puk ukryl v lapačce a v první třetině už se zřejmě nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní třetina duelu v United Center přinesla velice kvalitní hokej a čtyři přesilové hry Detroitu, jehož hokejisté se zásluhou skvělého Coreyho Crawforda nedokázali zatím prosadit, zatímco v dresu Chicaga skóroval po teči Ryan Hartman. Skóre po první třetině. Chicago Blackhawks 1 Detroit Red Wings 0.

     
    Druhá třetina začne přibližně ve 3:35.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    V United Center začala prostřední část utkání a do návratu Richarda Pánika z trestné lavice zbývá 20 sekund.
     
    20:36
    Vyloučený Richard Pánik se vrátil zpět na led a Red Wings se na levém křídle dostali ke střele, kterou Corey Crawford na přední tyči zastavil a připsal si snadný zákrok.
     
    20:58
    Jevgenij Svečnikov pálil po další akci Red Wings prudce z vrcholu mezikruží, jeho pokus ovšem zamířil pouze doprostřed brány, kde Corey Crawford opět hru přerušil.
     
    21:47
    Corey Crawford v blízkosti své pravé tyče zmrazil puk pod lapačkou a Jordan Oesterle zboural jednoho z hráčů Red Wings za bránou k ledu. Vylučovat se ovšem nebude.
     
    22:03
    Blackhawks se snažili přejít do útočného pásma, jenže v něm byli příliš rychle a pískalo se postavení mimo hru.
     
    22:21
    Duncan Keith si na levé straně útočného pásma dobře pokryl u hrazení puk tělem a zezadu mu vysekl hůl z rukou napadající Martin Frk, který vyfasoval dvě minuty za sekání a Chicago si zahraje v početní výhodě.
     
    22:30
    Brandon Saad se ocitl v pravém kruhu ve slibné šanci, jeho střela zápěstím ale zamířila pouze do náruče Petra Mrázka, který puk podržel, aby Blackhawks nepustil k dorážce.
     
    23:22
    Red Wings odolali tlaku Blackhawks a podařilo se jim vyhodit puk až za bránu Coreyho Crawforda.
     
    24:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRENT SEABROOK napřáhl v blízkosti modré čáry k prudké ráně s příklepem, která letěla těsně nad ledem a nad pravým betonem Petra Mrázka zamířila k levé tyči! Nádherný gól, po kterém Chicago vede 2:0. Asistence: Nick Schmaltz.
    24:02 Brent SEABROOK - 2:0
     
    24:28
    Detroit podruhé inkasoval a navíc bude hráč ve čtyřech. Libor Šulák dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    25:34
    Duncan Keith napřáhl na levém křídle v blízkosti modré čáry ke tvrdé ráně s příklepem, která byla zablokována.
     
    26:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nick Schmaltz udělal ve středním pásmu dlouhý oblouk a po zavezení do pásma našel na pravém křídle Richarda Pánika, který se v kruhu pomazlil s pukem a zpětnou přihrávkou našel ALEXE DEBRINCATA, který z mezikruží zamířil střelou zápěstím ke vzdálenější levé tyči brány! Asistence: Richard Pánik a Nick Schmaltz.
    26:29 Alex DEBRINCAT - 3:0
     
    27:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Richard Pánik sice v blízkosti pravé tyče Petra Mrázka nepřekonal, jenže český brankář neměl puk pod kontrolou, čehož využil dojíždějící BRANDON SAAD a z blízkosti poslal kotouč pod horní tyč! Blackhawks znovu udeřili – 4:0! Asistence: Richard Pánik a Jordan Oesterle.
    27:24 Brandon SAAD - 4:0
     
    28:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    MICHAEL RASMUSSEN si z pravého kruhu pro vhazování sjel před bránu a na přední tyči z blízkosti orazítkoval výstroj Coreyho Crawforda, který jeho pokus sice dokázal vyrazit pravým betonem, proti dorážce už byl ale bezmocný!
    28:08 Michael RASMUSSEN - 4:1
     
    30:32
    Richard Pánik byl podruhé v řadě vyloučen na straně Chicaga a Detroit má po přestávce první přesilovou hru.
     
    30:51
    Red Wings se dostali na pravém křídle ke střele, která byla před Corey Crawfordem přizvednuta do vzduchu, a kotouč skončil v ochranné síti. Hra byla přerušena.
     
    32:29
    Matt Lorito po rychlém útoku Red Wings pálil z levého kruhu pro vhazování, pozorný Petr Mrázek ale ukryl jeho střelu zápěstím ve své výstroji a hra byla opět přerušena.
     
    33:50
    David Kampf zastavil nedovoleně Libora Šuláka a dostal dvě minuty za držení. Detroit si po krátké reklamní přestávce zahraje další přesilovou hru, přičemž zatím nevyužil ani jednu.
     
    34:30
    Hokejisté Blackhawks vyrazili i přes oslabení do nebezpečného přečíslení dva na jednoho, následná diagonální přihrávka z pravého kruhu na vzdálenější levou tyč ale byla příliš prudká. Zakončení nikde.
     
    34:46
    Connor Murphy vyhodil puk z obranného pásma bez teče přes ochranné sklo. Následují dvě minuty a timeout hlavního trenéra Jeffa Blashilla. Detroit si zahraje přesilovou hru 5 na 3!
     
    35:06
    Mike Green napřáhl na vrcholu mezikruží k dělové ráně s příklepem, která mířila mezi tři tyče. Těsně před bránou stál ale Tanner Kero, jenž puk přizvedl nad bránu do ochranné sítě.
     
    36:01
    Martin Frk napřáhl na vrcholu levého kruhu po krásné zpětné přihrávce z pravého křídla bez přípravy k nádherně ráně s příklepem, která letěla těsně nad ledem a mířila ke vzdálenější pravé tyči, od níž se puk odrazil do zad Coreyho Crawforada! Brankář Blackhawks měl poté štěstí, že se kotouč od jeho zad neodrazil.
     
    36:57
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Patrick Kane se ocitl v levém rohu útočného pásma, kde měl spoustu času na to, aby zvedl hlavu a krásnou přihrávkou napříč brankovištěm našel na vzdálenější pravé tyči BRANDONA SAADA, kterého třikrát skvěle vychytal Petr Mrázek, čtvrtá dorážka už ale skončila v síti! Asistence: Patrick Kane a Patrick Sharp.
    36:57 Brandon SAAD - 5:1
     
    38:00
    Patrick Sharp nepříjemně napadal v útočném pásmu rozehrávku Red Wings a v pravém rohu zboural k ledu Michaela Rasmussena. Hra byla vzápětí přerušena, ale nevylučovalo se.
     
    39:00
    Do konce prostřední části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:26
    Libor Šulák byl zřejmě hráčem, který na vrcholu pravého kruhu vypálil tvrdě s příklepem, jeho pokus ale zamířil pouze doprostřed brány a hrudi Coreyho Crawforda, který puk podržel.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Chicago vstupovalo do prostřední části krásného utkání s jednobrankovým vedením, které krátce po přestávce hokejisté Blackhawks výrazně navýšili, když se v rozmezí necelých čtyř minut prosadili postupně Brent Seabrook, Alex DeBrincat a Brandon Saad. Detroit sice dokázal v polovině utkání snížit zásluhou Michaela Rasmussena, poslední slovo měl ale krátce před druhou sirénou Brandon Saad, který vstřelil svůj druhý gól v utkání. Skóre po druhé třetině. Chicago Blackhawks 5 Detroit Red Wings 1.

     
    Třetí třetina začne přibližně ve 4:35.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu Chicago Blackhawks: ze hřiště odchází Corey Crawford, přichází Collin Delia.
     
    40:27
    Vstupujeme do závěrečné třetí třetiny a za výrazného vedení Chicaga dostal v bráně příležitost dochytat utkání Collin Delia, který vystřídal fantasticky chytajícího Coreyho Crawforda.
     
    41:06
    Jevgenij Svečnikov nebezpečně operoval s pukem v levém kruhu do doby, než ho zastavil Patrick Kane.
     
    41:25
    Jeden z hráčů Red Wings na vrcholu pravého kruhu skvěle zasekl puk a poté napřáhl ke střele zápěstím, které od hrazení zamířila do náruče Collina Delii.
     
    41:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jordan Oesterle po skvělé práci Richarda Pánika z pravého křídla a ostrého úhlu poslal puk před bránu a na vzdálenější levé tyči BRANDON SAAD přes pravý beton sedícího Petra Mrázka dotlačil puk do brány – hattrick! 6:1 pro Chicago. Asistence: Jordan Oesterle a Richard Pánik.
    41:53 Brandon SAAD - 6:1
     
    44:07
    Po rychlé pasáži hry, během níž se dlouho nepřerušovalo, přišla bekhendová střela Duncana Keitha z levého kruhu pro vhazování, kterou na přední tyči zastavil Petr Mrázek. Hra byla přerušena.
     
    44:37
    Red Wings nepříjemně na levém křídle vypálil od modré čáry a Collin Delia zřejmě maskou puk na přední tyči vyrazil! Možná ale střela byla nakonec zablokována. Byla to prudká rána.
     
    46:16
    Ve třetí třetině je hra velice plynulá. Až nyní se znovu přerušovalo. Blackhawks vyhodili puk podél hrazení, kde jsou střídačky, na zakázané uvolnění.
     
    46:57
    Red Wings předvedli v mezikruží nádhernou kombinaci a následná střela mířila přesně do levého horního rohu brány, Collin Delia ale puk skvěle vyrazil vyrážečkou! Parádní zákrok.
     
    47:06
    Na opačné straně se hnal vzápětí do samostatného úniku Patrick Sharp, který si před jedním z pronásledovatelů skvěle pokryl puk a svůj výpad v blízkosti pravé tyče zakončil forhendem. Petr Mrázek byl ale pozorný a skvělým zákrokem jeho pokus vyrazil!
     
    47:29
    Luke Esposito dostal před reklamní přestávkou dvě minuty za držení. Přesilová hra pro Detroit.
     
    48:58
    Duncan Keith napřáhl na vrcholu mezikruží ke tvrdé ráně s příklepem, která mířila nad ledem k levé tyči, Petr Mrázek ale širokou části své brankáře hole puk vyrazil do ochranné sítě!
     
    49:29
    Vyloučený Luke Esposito je zpět na ledě a Chicago vede nad Detroitem stále o pět branek 6:1. Ne, že by to bylo málo.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:27
    Blackhawks ve hře 5 na 5 jeli ve dvou sami na bránu a v blízkosti pravé tyče rychlý výpad zakončil střelou mířící do bližšího horního rohu brány Jordin Tootoo, Petr Mrázek ale předvedl spektakulární zákrok, když se po puku ohnal levou rukou a vytáhl ho senzačně mimo!
     
    50:55
    Tanner Kero po krátké reklamní přestávce pálil na pravé straně od hrazení a jeho střela byla na přední tyči sražena za bránu. Petr Mrázek byl připraven, ale zasahovat nyní nemusel.
     
    51:53
    Jonathan Ericsson podél střídaček zavezl puk do útočného pásma a na vrcholu levého kruhu vypálil zápěstím na přední tyč, kde Collin Delia bez potíží puk ukryl v náručí.
     
    52:14
    Turner Elson dostal dvě minuty za podražení a Chicago si zahraje další přesilovou hru.
     
    52:29
    Blackhawks během pár sekund napřáhli od modré čáry ke dvěma tvrdým střelám s příklepem a obě dvě orazítkovaly tyč! Ve druhém případě byl blízko gólu Brent Seabrook.
     
    53:26
    Blackhawks vzápětí vypálili z levého kruhu pro vhazování a Petr Mrázek předvedl snadný zákrok.
     
    54:16
    A další šance! Blackhawks od střídaček nahodili puk na přední tyč, kde došlo k nebezpečné teči. Petr Mrázek ale zřejmě nakonec zasahovat nemusel a kotouč skončil za jeho bránou.
     
    54:56
    Další vyloučení za podražení a opět na straně Red Wings. Proti pravidlům se provinil Riley Sheahan.
     
    55:15
    Hra byla přerušena v obranném pásmu Detroitu zřejmě kvůli postavení mimo hru. Je tomu opravdu tak.
     
    55:44
    Duncan Keith v blízkosti vrcholu levého kruhu s příklepem napálil puk po ledě na vzdálenější pravou tyč, kde hledal Nicka Schmaltze, k teči ale nedošlo a puk skončil v rohu ledové plochy.
     
    56:35
    Libor Šulák napřáhl po přihrávce z pravé strany na vrcholu mezikruží k prudké ráně s příklepem, která mířila do vzdálenějšího pravého horní rohu brány, Collin Delia mu ale ukradl gól nádherným semaforem, na kterém zasvítila červená barva!
     
    57:39
    Axel Holmstrom na pravé straně těsně před útočnou modrou čárou podstoupil souboj s Artemem Anisimovem, od něhož se puk odrazil mimo ledovou plochu.
     
    58:34
    Michael Rasmussen byl zřejmě hráčem, který na pravé straně útočného pásma pálil od hrazení zápěstím, jeho pokus ale minul bližší pravý horní roh brány Chicaga.
     
    59:00
    Do konce jednoznačného utkání zbývá odehrát 1 minuta. Chicago vede nad Detroitem vysoko 6:1.
     
    Konec zápasu.

     
    Brandon Saad vstřelil proti Detroitu po návratu do United Center hattrick a dovedl Blackhawks k vysokému vítězství, na kterém se třemi asistencemi podílel slovenský útočník Richard Pánik. V dresu Red Wings se představili Češi Petr Mrázek, Filip Hronek, Libor Šulák a Martin Frk, zatímco na opačné straně David Kämpf. Ani jeden z Čechů nebodoval. Konečný výsledek. Chicago Blackhawks 6 Detroit Red Wings.
     
    Hvězdy utkání

    1. Brandon Saad (CHI) 3+0
    2. Alex DeBrincat (CHI) 1+0
    3. Nick Schmaltz (CHI) 0+2
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    David Kämpf (CHI) 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:44
    Richard Pánik (CHI) 0+3, 2 střely, čas na ledě 12:00
    Petr Mrázek (DET) 34 zákroků, 6 gólů, 85,0%
    Filip Hronek (DET) 0+0, 1 střela, čas na ledě 18:28
    Libor Šulák (DET) 0+0, 4 střely, čas na ledě 14:43
    Martin Frk (DET) 0+0, 4 střely, čas na ledě 17:07 (05:31:33)

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 6. Hartman (Kero, Sharp), 25. Seabrook (Schmaltz), 27. DeBrincat (Pánik, Schmaltz), 28. Saad (Pánik, Oesterle), 37. Saad (Kane, Sharp), 42. Saad (Oesterle, Pánik) – 29. Rasmussen


    Chicago Blackhawks: Crawford (41. Delia) – Keith (A), Murphy, Snuggerud, Seabrook (A), Svedberg, Oesterle – Saad, Kampf, Pánik – DeBrincat, Schmaltz, Kane (A) – Sharp, Anisimov, Hartman – Tootoo, Kero, Wingels. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Coreau) – Ericsson (A), Jensen, Cholowski, Hronek, Šulák, Green (A) – Street, Sheahan (A), Frk – Svečnikov, Rasmussen, Booth – Lorito, Holmstrom, Ford – Esposito, Elson, Witkowski. Hlavní trenér: Jeff Blashill.

    Rozhodca: Steve Kozari, Garrett Rank. Čároví: Shandor Alphonso, James Tobias

    Diváci: 20342