Montreal – NJ Devils 1:4 (kon.) | Boston – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 1:0 (kon.)
Chicago – Detroit 6:1 (kon.) | Colorado – Dallas 5:1 (kon.) | San Jose – Vegas 5:2 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
6:1 (1:0, 4:1, 1:0)
Detroit Red Wings
cz Piatok 22.09.2017, 02:30 • United Center, Chicago • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    41:53 Brandon SAAD - 6:1
     
    41:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jordan Oesterle po skvělé práci Richarda Pánika z pravého křídla a ostrého úhlu poslal puk před bránu a na vzdálenější levé tyči BRANDON SAAD přes pravý beton sedícího Petra Mrázka dotlačil puk do brány – hattrick! 6:1 pro Chicago. Asistence: Jordan Oesterle a Richard Pánik.
    36:57 Brandon SAAD - 5:1
     
    36:57
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Patrick Kane se ocitl v levém rohu útočného pásma, kde měl spoustu času na to, aby zvedl hlavu a krásnou přihrávkou napříč brankovištěm našel na vzdálenější pravé tyči BRANDONA SAADA, kterého třikrát skvěle vychytal Petr Mrázek, čtvrtá dorážka už ale skončila v síti! Asistence: Patrick Kane a Patrick Sharp.
    28:08 Michael RASMUSSEN - 4:1
     
    28:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    MICHAEL RASMUSSEN si z pravého kruhu pro vhazování sjel před bránu a na přední tyči z blízkosti orazítkoval výstroj Coreyho Crawforda, který jeho pokus sice dokázal vyrazit pravým betonem, proti dorážce už byl ale bezmocný!
    27:24 Brandon SAAD - 4:0
     
    27:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Richard Pánik sice v blízkosti pravé tyče Petra Mrázka nepřekonal, jenže český brankář neměl puk pod kontrolou, čehož využil dojíždějící BRANDON SAAD a z blízkosti poslal kotouč pod horní tyč! Blackhawks znovu udeřili – 4:0! Asistence: Richard Pánik a Jordan Oesterle.
    26:29 Alex DEBRINCAT - 3:0
     
    26:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nick Schmaltz udělal ve středním pásmu dlouhý oblouk a po zavezení do pásma našel na pravém křídle Richarda Pánika, který se v kruhu pomazlil s pukem a zpětnou přihrávkou našel ALEXE DEBRINCATA, který z mezikruží zamířil střelou zápěstím ke vzdálenější levé tyči brány! Asistence: Richard Pánik a Nick Schmaltz.
    24:02 Brent SEABROOK - 2:0
     
    24:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRENT SEABROOK napřáhl v blízkosti modré čáry k prudké ráně s příklepem, která letěla těsně nad ledem a nad pravým betonem Petra Mrázka zamířila k levé tyči! Nádherný gól, po kterém Chicago vede 2:0. Asistence: Nick Schmaltz.
    05:28 Ryan HARTMAN - 1:0
     
    05:28
    Chicago právě vstřelilo branku!
    RYAN HARTMAN skvěle clonil před bránou a táhlou střelu Tannera Kera z vrcholu pravého kruhu pro vhazování letící těsně nad ledem jemnou tečí usměrnil ke vzdálenější levé tyči – 1:0! Asistence: Tanner Kero a Patrick Sharp.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 6. Hartman (Kero, Sharp), 25. Seabrook (Schmaltz), 27. DeBrincat (Pánik, Schmaltz), 28. Saad (Pánik, Oesterle), 37. Saad (Kane, Sharp), 42. Saad (Oesterle, Pánik) – 29. Rasmussen


    Chicago Blackhawks: Crawford (41. Delia) – Keith (A), Murphy, Snuggerud, Seabrook (A), Svedberg, Oesterle – Saad, Kampf, Pánik – DeBrincat, Schmaltz, Kane (A) – Sharp, Anisimov, Hartman – Tootoo, Kero, Wingels. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Coreau) – Ericsson (A), Jensen, Cholowski, Hronek, Šulák, Green (A) – Street, Sheahan (A), Frk – Svečnikov, Rasmussen, Booth – Lorito, Holmstrom, Ford – Esposito, Elson, Witkowski. Hlavní trenér: Jeff Blashill.

    Rozhodca: Steve Kozari, Garrett Rank. Čároví: Shandor Alphonso, James Tobias

    Diváci: 20342