Alavés – Villarreal 0:3 (kon.) | Girona – Sevilla 0:1 (kon.) | Las Palmas – Bilbao 1:0 (kon.)
Sociedad – Real Madrid 1:3 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
1:3 (1:2)
Real Madrid
Nedeľa 17.09.2017, 20:45 • Estadio Anoeta (San Sebastian) • Španielska LaLiga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Aj druhý polčas napokon priniesol zaujímavé situácie, najmä tú v 61. minúte, keď strelil gól Bale a uzavrel tak skóre tohto zápase. Real Madrid vyhráva na pôde Real Sociedad San Sebastian 3:1 a pripravil tak domácim prvú prehru v tejto sezóne.

    S týmto konštatovaním sa už s Vami lúčim a želám ešte pekný zvyšok neskorého večera a úspešný štart do pracovného týždňa. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:43:18)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Nadstavený čas sa už bude končiť, to už domácim na dva góly nestačí. Real Madrid tak pripraví San Sebastian o svoju neporaziteľnosť a naladí sa tak na víťaznú vlnu. Už sa tak čaká na hvizd hlavného rozhodcu, ktorý to všetko spečatí.
     
    90+3
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Theo Hernández, prichádza Nacho Fernández.
     
    90+2
    Domáci držia loptu na svojich kopačkách a prenikajú na útočnú polovičku. Teraz musel v obrane zasahovať Varane, ale dokázal loptu upratať do bezpečia.
     
    90
    Napokon sa nadstavuje ešte 5 minút! Domáci tak už vrhajú všetky svoje sily do útoku, defenzíva Madridu je však v tomto zápase veľmi úspešná.
     
    89
    Videli sme teraz sériu ošetrení a tak sa do diania na ihrisku zapojili aj lekári jednotlivých tímov. V hre sa už pokračuje ďalej, čakáme aj na údaj o nadstavenom čase.
     
    88
    Hostia pohodlne kontrolujú záver zápasu a tak sa zrejme už naladia na víťaznú vlnu. Ale ešte nepredbiehajme, vo futbale je možné naozaj všetko.
     
    87
    Momentálne sú pri lopte domáci futbalisti, ale nedarí sa im preniknúť na útočnú polovičku. S domácim celkom to tak už nevyzerá dobre, zrejme utrpí prvú porážku v tejto sezóne.
     
    86
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marco Asensio, prichádza Dani Ceballos.
     
    85
    A pri lopte je opäť Madrid a prebojoval sa aj na útočnú polovičku. Do zakončenia sa následne dostal Lucas, ale brankár rulli zbiera loptu do svojich rukavíc. Domácim sa už čas kráti, na dva góly im to už zrejme stačiť nebude.
     
    83
    Hostia sa už radovali z ďalšieho gólu, ale Asensio ho dosiahol z ofsajdovej pozície!
     
    82
    Domácim sa podarilo založiť rýchly protiútok, José sa dostal aj pred bránou hostí do zakončenia, jeho slabý pokus však Navas bez problémov kryje. Zatiaľ to tak na žiadnu drámu nevyzerá.
     
    81
    Real Madrid sa aj naďalej snaží prebojovať na útočnú polovičku a streliť ešte jeden gól, ktorý by definitívne o všetkom rozhodol. Domáci sa tak musia brániť v čase, keď potrebujú útočiť.
     
    80
    San Sebastian sa už snaží preniknúť na útočnú polovičku, na dva góly však už domácim naozaj veľa času neostáva. Zatiaľ to vyzerá, že Real Sociedad San Sebastian utrí prvú porážku v tejto sezóne.
     
    79
    Navyše sa opäť futbalistom Madridu podarilo zaútočiť a vybojovali si rohový kop. Túto situáciu napokon domáci futbalisti zvládli a tak môžu skúsiť vyraziť smerom dopredu.
     
    78
    Domáci tréner tak už využil všetky tri striedania a tak to už bude na týchto hráčoch na ihrisku, aby niečo ešte s výsledkom spravili. Tréner hostí má naopak k dispozícii ešte dve striedania, ktoré zrejme využije ako taktické.
     
    77
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Adnan Januzaj, prichádza Imanol Agirretxe.

    Miroslav Revaj

    Góly: 28. Rodrigues – 19. Mayoral, 36. Rodrigues (vla.), 61. Bale

    Karty:   36. D. Llorente (RSC), 41. Illarramendi (RSC), 45+2. Januzaj (RSC) – 38. Asensio (REA), 64. Casemiro (REA)


    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus, A. Elustondo, D. Llorente, Rodrigues – Prieto (70. Juanmi), Illarramendi, Zurutuza – Januzaj (77. Agirretxe), José, Canales (57. Vela).
    Náhradníci: Ramírez – Agirretxe, de la Bella, Juanmi, Zubeldia, Pardo, Vela.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Hernández (90+3. Nacho Fernández) – Modrić, Casemiro, Isco – Bale, Mayoral (75. L. Vázquez), Asensio (86. D. Ceballos).
    Náhradníci: Casilla – Feuillassier, Nacho Fernández, L. Vázquez, D. Ceballos, M. Llorente, Hakimi.

    Rozhodca: Iglesias – Costoya, Ramos.