Chorvátsko – Kosovo 1:0 (kon.) | Bielorusko – Švédsko 0:4 (kon.) | Holandsko – Bulharsko 3:1 (kon.)
Faerské ostrovy – Andorra 1:0 (kon.) | Estónsko – Cyprus 1:0 (kon.) | Francúzsko – Luxembursko 0:0 (kon.)
Maďarsko – Portugalsko 0:1 (kon.) | Lotyšsko – Švajčiarsko 0:3 (kon.) | Grécko – Belgicko 1:2 (kon.)
Gibraltar – Bosna 0:4 (kon.)
koniec
Grécko
1:2 (0:0)
Belgicko
Nedeľa 03.09.2017, 20:45 • Stadio Georgios Karaiskakis, Pireus • Kvalifikácia MS (Európa) • Skupina H
Predzápasové kurzy
    75. Romelu Lukaku (BEL) - 1:2
     
    75
    Belgicko dalo gól!
    Ale pozor! Z gólmi sa nám teraz roztrhlo vrece, pretože Belgicko dáva svoj druhý gól v tomto zápase a vracia sa tak späť do vedenia o jeden gól! Hostia sa dostali do rýchleho protiútoku, z pravej strany prišiel center do pokutového územia na zle pokrytého ROMELA LUKAKA a ten vracia svoj tím späť do vedenia – 1:2!
    73. Zeca (GRE) - 1:1
     
    73
    Grécko dalo gól!

    Tak to je teda šok! Domácim futbalistom sa podarilo veľmi rýchlo vyrovnať a vracajú sa tak späť do hry! Grécko sa presunulo na útočnú polovičku, do pokutového územia hostí prišiel výborný center z ľavej strany, lopta si našla úplne voľného JOSE ZECA a ten rozjasal domácich fanúšikov – 1:1!
    70. Jan Vertonghen (BEL) - 0:1
     
    70
    Belgicko dalo gól!
    Prichádza prvý gól tohto zápasu! Aktívny hostia sa usadili na útočnej polovičke, loptu dostal na svoju kopačky kapitán hostí JAN VERTONGHEN, skúsil to z väčšej zvidlaenosti a napokon jeho vydarená strela padla do siete domácich – 0:1!

    Miroslav Revaj

    Góly: 73. Zeca – 70. Vertonghen, 75. R. Lukaku

    Karty:   56. Samaris (GRE) – 50. Meunier (BEL), 51. M. Dembélé (BEL), 76. Ferreira-Carrasco (BEL), 90+2. De Bruyne (BEL)


    Grécko: Karnezis – Maniatis (85. Bakasetas), Manolas, Papastathopoulos (C), Tzavellas – Zeca, Tziolis, Samaris, Stafylidis (69. Lykogiannis) – Fortunis (89. Vellios) – Donis.
    Náhradníci: Kyriakidis, Anestis – Koutroubis, Siopis, Vellios, Bakasetas, Lykogiannis, Diamantakos, Tachtsidis, Gianniotas, Mantalos, Bouchalakis.

    Belgicko: Courtois – Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen (C) – Meunier, Fellaini (89. Dendoncker), M. Dembélé (74. E. Hazard), Ferreira-Carrasco (79. Chadli) – De Bruyne, R. Lukaku, D. Mertens.
    Náhradníci: Mignolet, Casteels – Mirallas, Dendoncker, E. Hazard, T. Hazard, Defour, Tielemans, Ch. Benteke, Batshuayi, Chadli, Ciman.

    Rozhodca: Szymon Marciniak – Paweł Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz (všetci Poľsko)