KHL
Barys – Novgorod 4:2 (kon.) | HC Slovan – Dinamo Minsk sk 4:2 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Streda 30.08.2017, 13:00 • Kazachstan Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Astana právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Puk se sice dostal před Karlssona, ale byl na holi KEVINA DALLMANA, který neváhala a neomylně touš poslal do odkryté brány hostujícího celku. Dvě sekundy před koncem tak Torpedo nemá čas na vstřelení dvou branek. Bez asistence.
    54:08 Nigel DAWES - 3:2
     
    54:08
    Astana právě vstřelila branku!
    To je pro hostující Torpedo nepříjemná komplikace. Po Frattinově průniku na pravé straně přišla přihrávka na střed útočného pásma, kde byl dobře rozjetý NIGEL DAWES. Jeho svižná střela z mezikruží pak zamířila mimo dosah natahujícího se Galimova. Poslední dva góly dělilo pouze 64 vteřin. Asistence: Matt Frattin.
    53:04 Michajl GRIGOREV - 2:2
     
    53:04
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jenže teď hosté využívají také druhou přesilovou hru zápasu. Dobrou nabídku na modrou čáru obdržel MICHAJL GRIGOREV, který okamžitě natáhl ke střele a tvrdý projektil poslal do horní části Karlssonovy brány. Asistence: Vladimir Galuzin.
    37:09 Darren DIETZ - 2:1
     
    37:09
    Astana právě vstřelila branku!
    Jenže teď si domácí berou vedení zpět na svou stranu. Parádně to udělal DARREN DIETZ, který si jako obránce najel do středu útočného pásma, kličkou soupeře donutil k faulu, ale přesto následně dokázal zakončit pod břevno brány Stanislava Galimova. Asistence: Nigel Dawes, Kevin Dallman.
    24:24 Denis BARANCEV - 1:1
     
    24:24
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jenže teď se hosté dokázali rozestavět v útočném pásmu a vyrovnávají. Po razantní střele Žigy Jegliče se puk odrazil přesně před dojíždějícího DENISE BARANCEVA, který nebyl dostatečně bráněn a naprosto bez problémů puk zametl pod ležícího Karlssona. Asistence: Jegor Dugin, Žiga Jeglič.
    08:49 Talgat ŽAJLAUOV - 1:0
     
    08:49
    Astana právě vstřelila branku!
    Nyní už se však domácí usadili v útočném pásmu a otevírají skóre zápasu. Přihrávka z pravé strany šla na Trivina, který puk na chvíli podržel a poté ho zadovkou posunul k TALGATU ŽAJLAUOVI. Ten zakončoval z prvního doteku, čímž Galimovovi nedal šanci. Asistence: Corey Trivino, Martin St. Pierre.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 9. Žajlauov (Trivino, St. Pierre), 38. Dietz (Dawes, Dallman), 55. Dawes (Frattin), 60. Dallman – 25. Barancev (Dugin, Jeglič), 54. Grigorev (Galuzin)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dietz, Dallman, M. Semjonov, Šalapov, Makljukov, Savčenko, Orechov, Polochov – Frattin, Vey, Dawes – St. Pierre, Trivino, Žajlauov – Sagadajev, Akolzin, Lichotnikov – Ševčenko, Markelov, V. Nikulin.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (Lisutin) – Barancev, Kundrátek, Grigorev, Kurbatov, Mamašev, A. Potapov, Baldajev – Dugin, Jeglič, Daugavinš – Stoľarov, Galuzin, Paršin – Gračov, M. Lazarev, S. Kosticyn – V. Kuljomin, Mozer, Urakov – Veriajev.

    Rozhodca: Ivan Fatejev, Konstantin Olenin – Dmitrij Goljak, Ivan Dědjulja

    Diváci: 5 574