KHL
Barys – Novgorod 4:2 (kon.) | HC Slovan – Dinamo Minsk sk 4:2 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Streda 30.08.2017, 13:00 • Kazachstan Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 5 574 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou. (15:18:38)
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a Barys si připisuje třetí vítězství ze čtyř zápasů. Základ touto výsledku dal v 9. minutě Talgat Žajlauov, který využil první přesilovou hru zápasu a poslal kazašský tým do vedení. V další třetině sice Denis Barancev vyrovnal, ale ještě do konce druhé dvacetiminutovky domácí znovu vedli a to díky Darrenu Dietzovi. Ve třetí části se na gól dlouho čekalo, nicméně Michajl Grigorev nakonec dokázal vyrovnat. Jenže to nebylo vše. O pouhých 64 setin později vrátil Nigel Dawes vedení Barysu Astana a tečku za zápasem pak učinil Kevin Dallman, jenž se trefil do prázdné brány.

    Střely na bránu

    Barys Astana – 27
    Torpedo Nižnij Novgorod – 34
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Astana právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Puk se sice dostal před Karlssona, ale byl na holi KEVINA DALLMANA, který neváhala a neomylně touš poslal do odkryté brány hostujícího celku. Dvě sekundy před koncem tak Torpedo nemá čas na vstřelení dvou branek. Bez asistence.
     
    59:45
    Torpedo se pokusilo vrátit kotouč do útočného pásma, ale výsledkem byl pouze ofsajd.
     
    59:41
    Domácí v plném počtu.
     
    59:16
    Ne a ne se hosté dostat k pořádnému zakončení. Čtveřice domácích hráčů se opravdu výborně brání.
     
    58:46
    Jenže nyní už je Galimov opět odvolán. Hraje se šest proti čtyřem.
     
    57:56
    Hosté hrají znovu v pěti hráčích a snažili se teď dorážet na hranici brankoviště. Bez úspěchu!
     
    57:41
    To budou těžké chvilky pro Astanu. Roman Savčenko (AST) poslal kotouč mezi diváky a je potrestán za vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    57:34
    Stanislav Galimov po timeoutu zůstává na střídačce Nižného Novgorodu. Hosté to zkouší se šesti hráči v útočném pásmu.
     
    57:34
    Zakázané uvolnění Astany a hostující trenér si bere oddechový čas.
     
    56:58
    Až před Galimova se natlačil jeden z útočníků kazašského týmu. Stanislav Galimov však předvedl výborný zákrok, kterým podržel svůj tým.
     
    56:34
    Daugavinš puk sice zavezl do útočného pásma Torpeda, nicméně tam jeho výlet bez zakončení skončil. Naopak znovu rozehrávají domácí.
     
    55:42
    Domácí hokejisté jsou nabuzeni obnoveným vedením a drží se v útočném pásmu. Důležité teď pro Barys bude držet kotouč čím jak nejdále od Karlssona.
    54:08 Nigel DAWES - 3:2
     
    54:08
    Astana právě vstřelila branku!
    To je pro hostující Torpedo nepříjemná komplikace. Po Frattinově průniku na pravé straně přišla přihrávka na střed útočného pásma, kde byl dobře rozjetý NIGEL DAWES. Jeho svižná střela z mezikruží pak zamířila mimo dosah natahujícího se Galimova. Poslední dva góly dělilo pouze 64 vteřin. Asistence: Matt Frattin.
     
    53:22
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění. Hra se stěhuje před Stanislava Galimova, kde se bude konat vhazování.
    53:04 Michajl GRIGOREV - 2:2

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 9. Žajlauov (Trivino, St. Pierre), 38. Dietz (Dawes, Dallman), 55. Dawes (Frattin), 60. Dallman – 25. Barancev (Dugin, Jeglič), 54. Grigorev (Galuzin)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dietz, Dallman, M. Semjonov, Šalapov, Makljukov, Savčenko, Orechov, Polochov – Frattin, Vey, Dawes – St. Pierre, Trivino, Žajlauov – Sagadajev, Akolzin, Lichotnikov – Ševčenko, Markelov, V. Nikulin.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (Lisutin) – Barancev, Kundrátek, Grigorev, Kurbatov, Mamašev, A. Potapov, Baldajev – Dugin, Jeglič, Daugavinš – Stoľarov, Galuzin, Paršin – Gračov, M. Lazarev, S. Kosticyn – V. Kuljomin, Mozer, Urakov – Veriajev.

    Rozhodca: Ivan Fatejev, Konstantin Olenin – Dmitrij Goljak, Ivan Dědjulja

    Diváci: 5 574