Benevento – Bologna 0:1 (kon.) | CFC Janov – Juventus 2:4 (kon.) | AS Rím – Inter 1:3 (kon.)
koniec
AS Rím
1:3 (1:0)
Inter Miláno
Sobota 26.08.2017, 20:45 • Stadio Olimpico, Rím • Talianska Seria A • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Inter vyrazil so štvoricou hráčov do rýchlej kontry, na ktorej konci bolo zakončenie striedajúceho Máriu a zákrok brankára Alissona.
     
    90+1
    Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Diego Perotti, prichádza Marco Tumminello.
    87. Matías Vecino (INM) - 1:3
     
    87
    Inter dal gól! Milánčania strieľajú tretí gól a zrejme definitívne pochovávajú šance Rimanov na body z dnešného duelu! Inter predviedol rýchly brejk, Ivan Perišič sa na ľavom krídle vydarenou kľučkou zbavil protihráča a pred bránu AS predložil ďalšiu gólovú prihrávku. Teraz bol jej adresátom MATIAS VECINO, ktorý naservírovanú príležitosť poľahky využil a ľavačkou nasmeroval loptu do protipohybu brankára Alissona!
     
    84
    Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Antonio Candreva, prichádza João Cancelo.
     
    83
    Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Daniele De Rossi, prichádza Cengiz Ünder.
     
    81
    Džeko poslal pod seba loptu Nainggolanovi, ktorého prvé zakončenie zastavil Dalbert a odrazenú loptu napálil Belgičan vysoko nad!
     
    79
    Mauro Icardi mohol zavŕšiť hetrik a poslať svoj tím do dvojgólového náskoku, ale proti bol brankár Alisson!
    77. Mauro Icardi (INM) - 1:2
     
    77
    Inter dal gól! Nerazzurri otáčajú duel proti AS Rím na svoju stranu! Ivan Perišič predložil zľava loptu do pokutového územia MAUROVI ICARDIMU, ktorý sa otočil okolo svojej osi a presným zakončením poslal svoj celok do vedenia!
     
    73
    Po rohovom kope súpera sa lopty zmocnil brankár Alisson, vyhodil ju na Diega Perottiho, ktorý sa na poliacej čiare zbavil protihráča a trielil dopredu. Pred bránu mu nabehol Nainggolan, ktorý dostal prihrávku o čosi viac dopredu, ako by potreboval, a tak nemohol nebezpečne zakončovať! Krásna kontra AS.
     
    69
    AS Rím sa mohol prakticky okamžite vrátiť do vedenia! Handanovič už bol prekonaný, no teraz zaňho nezasiahla konštrukcia brány, ale jeden z vracajúcich sa hráčov, ktorý akrobatickým spôsobom vykopol loptu smerujúcu za bránkovú čiaru z kopačky El Shaarawyho!
    67. Mauro Icardi (INM) - 1:1
     
    67
    Inter dal gól! To, že strela Diega Perottiho neskončila v sieti, teraz mrzí AS Rím ešte viac, pretože Interu Miláno sa podarilo vyrovnať! Antonio Candreva pekne prestrčil loptu za defenzívu domácich, uvoľnil MAURA ICARDIHO a ten poslal loptu do siete!
    65.
     
    65
    Neuveriteľná smola AS Rím a na druhej strane veľké šťastie pre Inter Miláno! Tretíkrát v zápase bola opečiatkovaná tyč Handanovičovej svätyne. Tým posledným smoliarom sa stal Diego Perotti, ktorý by si za svoj agilný výkon gól rozhodne zaslúžil, no proti jeho podarenej strele sa postavila ľavá tyč svätyne Interu Miláno! Bol by z toho parádny zásah...
     
    62
    Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Grégoire Defrel, prichádza Stephan El Shaarawy.
     
    56
    Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Juto Nagatomo, prichádza Dalbert.
     
    46
    Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Roberto Gagliardini, prichádza João Mário.
    39.
     
    39
    Samir Handanovič si pred dnešným duelom dobre postavil bránu, už druhýkrát v prvom polčase ho totiž zachránila pravá tyč! Grégoire Defrel priťukol loptu výborne hrajúcemu Radjovi Nainggolanovi a ten prudkou strelou orazítkoval žrď hosťujúcej svätyne!
     
    22
    Juan Jesus poslal na trávnik Ivana Perišiča, ktorý sa ho zbavil peknou kľučkou. Brazílčan je napomenutý žltou kartou.
     
    19
    Kolarov bol na ľavom krídle tvrdo faulovaný Antoniom Candrevom, ktorý videl absolútne zaslúženú žltú kartu.
    15. Edin Džeko (ASR) - 1:0
     
    15
    AS Rím dal gól!
    Prvý gól zápasu padol v pätnástej minúte prvého polčasu! Belgičan Radja Nainggolan poslal do pokutového územia, medzi Milana Škriniara a Danila D'Ambrosia, jemný nákop EDINOVI DŽEKOVI, ktorý si ho spracoval hruďou a pravačkou upratal loptu do siete!
     
    14
    Po veľkej šanci na strane Interu sa teraz mohol dostať do vedenia domáci tím! Handanovič už bol pri strele prekonaný, ale zasiahla zaňho pravý tyč!
    12.
     
    12
    Obrovská šanca Interu Miláno na otvorenie skóre dnešného zápasu! V tesnej blízkosti brankára Alissona sa k zakončeniu dostali dvaja hráči, prvý bol zablokovaný a druhý futbalista Interu poslal loptu len vedľa pravej žrde Alissonovej svätyne!
     
    4
    Center od rohovej zástavky priniesol vzruch pred bránkou Interu. Lopta prepadla cez dvoch hráčov Interu k Federicovi Faziovi, ktorý sa pretlačil k lopte, aj ju dokázal zasiahnuť, ale v tiesni ju nasmeroval len vedľa ľavej žrde Handanovičovej svätyne.

    Michal Bakoš

    Góly: 15. Džeko – 67. Icardi, 77. Icardi, 87. Vecino

    Karty:   22. Juan Jesus (ASR) – 19. Candreva (INM)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 6:3. Rohy: 12:6. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 11:8.
    AS Rím: Alisson – Manolas, Fazio, Juan Jesus, Kolarov – Nainggolan, De Rossi (C) (83. Ünder), Strootman – Defrel (62. El Shaarawy), Džeko, Perotti (90+1. Tumminello).
    Náhradníci: Skorupski, Lobont – El Shaarawy, Gonalons, Florenzi, Pellegrini, Gerson, Ünder, H. Moreno, Tumminello, Ciavattini.

    Inter Miláno: Handanovič – D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Nagatomo (56. Dalbert) – Vecino, Gagliardini (46. Mário) – Candreva (84. Cancelo), Valero, Perišić – Icardi (C).
    Náhradníci: D. Padelli – Ansaldi, Brozović, Gabriel, Mário, Ranocchia, Dalbert, Pinamonti, Vanheusden, Jovetić, Éder, Cancelo.

    Rozhodca: Massimiliano Irrati