Česko – Kanada 1:3 (kon.)
koniec
Česko
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Kanada
cz Sobota 05.08.2017, 18:30 • Břeclav • Reprezentácia do 18 rokov
Partner:
     
    53:27
    Kanada právě vstřelila branku!
    Když už se začínalo zdát, že by se snad Češi mohli nadechnout k závěrečnému pokusu o vyrovnání, přichází třetí a dost možná rozhodující zásah Kanady. Na okraji kruhu pro vhazování se puku zmocnil AIDAN DUDAS, jenž za pomoci Kowalczykovy pravé nohy, o níž otřel svou střelu, překonal Dvořáka u jeho pravé tyče. Asistence: Luka Burzan, Benoit-Olivier Groulx.
     
    18:08
    Kanada právě vstřelila branku!
    Z Laukova trestu zbývalo dvanáct vteřin a Češi inkasují. Dostál bohužel neudržel svůj pravý beton na ledě a CALEN ADDISON pod ním podruhé v utkání dotlačil puk do branky. Asistence: Akil Thomas, Barrett Hayton.
     
    08:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    A udělal dobře, protože Češi následně ujeli do přečíslení 3 na 2, z nějž vyrovnávají! Z druhé vlny najíždějící LIBOR ZÁBRANSKÝ si vzal puk a jako správný kapitán z vyložené pozice zavěsil. Asistence: Petr Čajka.
     
    05:42
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nyní už ale zásah na poslední chvíli nepřišel a Kanada se dostává do vedení. Na pravém křídle převzal puk úplně osamocený AKIL THOMAS, jenž ránou na zadní tyč otevřel skóre dnešního utkání. Asistence: Barrett Hayton.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 9. Zábranský (Čajka) – 6. Thomas (Hayton), 19. Addison (Thomas, Hayton), 54. Dudas (Burzan, Groulx)


    Česko: Dostál (31. Dvořák) – Dajčar, Zábranský (C), Kowalczyk, Klejna, Adámek, Malík, Dluhoš – Arnošt, Gajarský, Čajka (A) – Blümel, Pekař, Pavel – Kvasnica, Matiášek, Lauko (A) – Plášek, Jeník, Kropáček – Sedlák.
    Kanada: Gravel (31. Rodrigue) – Dobson, Merkley, McIsaac, Woo (A), Smith (A), Addison, Bahl – MacDonald, McBain, Noel – Fortier, Dellandrea, Dudas – Foote, Hayton, Thomas – Groulx, Veleno (C), Burzan – Shepard.

    Rozhodca: Hradil, Šír – Tošenovjan, Hanzlík

    Diváci: 850