S. Moskva – Lok. Moskva 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
Spartak Moskva
2:1 (0:0)
Lokomotiv Moskva
cz Piatok 14.07.2017, 20:30 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Ruský Superpohár
Predzápasové kurzy
    116. Manuel FERNANDES - 2:1
     
    116
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    No vida, Lokomotiv snižuje a přece jenom dramatizuje závěr Superpoháru! Nařízený přímý kop z pětadvaceti metrů náramně zužitkoval MANUEL FERNANDES, který vystřelil z minimálního rozběhu a pěkným obloučkem překvapil Rebrova, jenž rozhodně nebyl v ideálním brankářském postavení.
     
    115
    Střídající Kolomejcev si šikovně předkopl balón a došel si pro faul Salvatore Bocchetiho, který je také zapsán do notýsku hlavního rozhodčího.
    113. Quincy PROMES - 2:0
     
    113
    Spartak právě vstřelil branku!
    Sedm minut před koncem druhého prodloužení je asi rozhodnuto! Za svou neutichající aktivitu je odměněn QUINCY PROMES, který dostal míč na levé křídlo, bez větší snahy ze strany obránců prošel do šestnáctky a střelou k bližší tyči podruhé rozvlnil síť za zády Marinata Guilhermeho, jenž si i v tomto případě na balón sáhl.
     
    111
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Igor Denisov, přichází Alexandr Kolomejcev.
     
    103
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Dmitrij Tarasov, přichází Anton Mirančuk.
    101. Luiz ADRIANO - 1:0
     
    101
    Spartak právě vstřelil branku!
    Obrovská radost mezi fanoušky Spartaku, který se ve 101. minutě dostává do vedení! Lorenzo Melgarejo na ose hřiště vymyslel učebnicovou kolmici na LUIZE ADRIANA, jenž si naběhl mezi střední obránce a střelou pravou nohou překonal Guilhermeho, jenž si na míč sáhl, ale zastavit jej nedokázal.
     
    95
    Georgij Džikija ve středu hřiště zastavil mohutně se rozbíhajícího Alexeje Mirančuka a jako další hráč inkasoval žlutou kartu.
     
    93
    Fantastický obranný zákrok Ignatěva! Ten po rohovém kopu jako jediný zareagoval na propadnutí Lokomotivu a ze všech sil pospíchal za unikajícím Promesem, kterému ve skluzu balón ukradl! Nizozemský fotbalista by jinak běžel úplně sám na branku.
     
    91
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Zé Luís, přichází Lorenzo Melgarejo.
     
    80
    Žlutou naopak vidí Ješčenko, který podrazil rozběhnutého Vladislava Ignatěva.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Dmitrij Tarasov (FK Lokomotiv Moskva).
    74. Quincy Promes (SPM)
     
    74
    Ješčenkův centr jeden z jeho spoluhráčů zpracoval příhodně pro Promese, jehož tečovaná střela letěla do protipohybu Guilhermeho, ale ten rychle zareagoval a levou rukou balón vytěsnil!
     
    71
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Ivelin Popov, přichází Džano Ananidze.
     
    62
    Luiz Adriano se na půlící čáře zbavil Barinova, ale poté už neprošel přes Ignatěva. V dalším souboji to přehnal s důrazem a vyfasoval žlutou kartu.
    58. Ivelin Popov (SPM)
     
    58
    Promes trochu zbrzdil protiútok Spartaku, ale i tak ještě dokázal přihrát skrz Ignatěva na Ivelina Popova. Jeho křižný pokus pravou nohou ale letěl hodně vedle vzdálenější tyče.
    55. Alexej Mirančuk (LMO)
     
    55
    Jefferson Farfán si na pravé straně netroufl na centr, místo kterého zvolil krátkou přihrávku na Alexeje Mirančuka. Jeho pohotovou střelu Rebrov vyrazil před šestnáctku, odkud přišla nepřesná dorážka.
     
    42
    Nemanja Pejčinović zaváhal ve středu pole, když se nechal Popovem obrat o míč a poté raději zatáhl za záchranou brzdu, aby zamezil přečíslení Spartaku. Je z toho první žlutá karta tohoto duelu.
    40. Fernandesovu ránu Rebrov zneškodnil
     
    40
    Zničeho nic tu byla slušná možnost Lokomotivu! Ten se sice nacházel daleko od branky, ale i tak zahrozil Manuelem Fernandesem, jehož tvrdou ránu ze střední vzdálenosti Rebrov raději jenom vyboxoval na roh.
    10. Jefferson Farfán trefil břevno!
     
    10
    A byla z toho zatím největší šance zápasu! Fernandesův centr ze strany šikovně prodloužil Farfán a poslal míč do horní tyče za již překonaným Rebrovem!

    Michal Břuchanský

    Góly: 101. L. Adriano (Melgarejo), 113. Promes – 116. Manuel Fernandes

    Karty:   62. L. Adriano (SPM), 80. Ješčenko (SPM), 95. Džikija (SPM), 115. Bocchetti (SPM) – 42. Pejčinović (LMO), 76. Tarasov (LMO)


    Spartak Moskva: Rebrov – Ješčenko, D. Kombarov, Bocchetti, Džikija – Glušakov, I. Popov (71. Ananidze), Promes, Fernando – Luís (91. Melgarejo), L. Adriano.
    Náhradníci: Selichov – Kutěpov, Tigijev, Petković, Ananidze, Melgarejo.

    Lokomotiv Moskva: Guilherme – Pejčinović, S. Kvěrkvelija, Barinov – Farfán, Tarasov (103. Anton Mirančuk), Igor Denisov (111. Kolomejcev), Ignatěv – Manuel Fernandes, Ari, Alexej Mirančuk.
    Náhradníci: Kočenkov, Medveděv – Rotenberg, Margasov, Michalik, Kasajev, Kolomejcev, Anton Mirančuk, Galadžan.

    Rozhodca: Bezborodov – Gavrilin, Mosjakin