Portugalsko – Mexiko 2:2 (kon.) | Kamerun – Čile 0:2 (kon.)
koniec
Portugalsko
2:2 (1:1)
Mexiko
Nedeľa 18.06.2017, 17:00 • Kazaň Arena, Kazaň • Pohár konfederácií • Skupina A
    90+1. Héctor Moreno (MEX) - 2:2
     
    90+1
    Mexiko dalo gól! Portugalčania neudržali svoj tesný náskok ani po druhýkrát. Po strelenom góle inkasujú a zrejme sa zápas skončí deľbou bodov. HÉCTOR MORRENO sa presadil po rohovom kope z ľavej strany, ktorý rozohral Giovani dos Santos. Mexický obranca predčil v hlavičkovom súboji Josého Fonteho a strieľa druhý gól svojho tímu.
    86. Cédric Soares (POR) - 2:1
     
    86
    Portugalsko dalo gól!
    Tak napokon sa úradujúci majstri Európy dostávajú do vedenia a sú veľmi blízko k tomu, aby získali cenné tri body. Po centri Gelsona Martinsa sa so šťastím dostal k lopte CÉDRIC SOARES a s prispením brániaceho Héctora Morena prekonáva Guillerma Ochou.
    42. Javier Hernández (MEX) - 1:1
     
    42
    Mexiko dalo gól! A máme vyrovnávaný stav. Raphaël Guerreiro chyboval pri centri z ľavej strany. Lopta prepadla na Carlosa Velu, ten následne našiel hlavu JAVIERA HERNÁNDEZA a najlepší reprezentačný strelec Mexika vyrovnáva skóre zápasu na 1:1.
    34. Ricardo Quaresma (POR) - 1:0
     
    34
    Portugalsko dalo gól!
    Úradujúci majstri Európy sa dostávajú do vedenia. Cristiano Ronaldo sa síce do zakončenia nedostal, no naviazal na seba troch hráčov súpera. Následne krásne poslal loptu na osamoteného RICARDA QUARESMU, ten si položil mexického brankára a poľahky skóroval.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 34. Quaresma, 86. Soares – 42. J. Hernández, 90+1. H. Moreno

    Karty:   68. Adrien Silva (POR), 90+2. A. Gomes (POR) – 73. Guardado (MEX)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:14.
    Portugalsko: Patrício – Soares, Pepe, Fonte, Guerreiro – Moutinho (58. Adrien Silva), W. Carvalho, A. Gomes – Quaresma (82. André Silva), Ronaldo (C), Nani (58. G. Martins).
    Náhradníci: Beto, Sá – Alves, Neto, Semedo, Eliseu, D. Pereira, Adrien Silva, B. Silva, G. Martins, Pizzi, André Silva.

    Mexiko: Ochoa – Salcedo (67. N. Araujo), D. Reyes, H. Moreno, Layún – J. dos Santos, H Herrera, Guardado (C) – Vela (57. G. dos Santos), J. Hernández, Jiménez (79. Peralta).
    Náhradníci: Cota, Talavera – N. Araujo, R. Márquez, L. Reyes, Alanis, Aquino, J. M. Corona, Fabián, G. dos Santos, Lozano, Peralta.

    Rozhodca: Néstor Pitana – Hernan Maidana, Juan Pablo Belatti (ARG)