Austrália – Brazília 0:4 (kon.) | Nórsko – Švédsko 1:1 (kon.) | Francúzsko – Anglicko 3:2 (kon.)
koniec
Francúzsko
3:2 (2:1)
Anglicko
Utorok 13.06.2017, 21:00Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Anglicko síce začalo lepšie, keď otvorilo skóre, ale domáci dokázali ešte do polčasu odpovedať dvomi presnými zásahmi. Ten druhý poznačila penalta už na jeho začiatku. Kane vyrovnal, lenže po hluchých minútach dokázal oslabenému Francúzsku vystreliť výhru Dembelé. (23:21:19)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Walker cez Digneho ešte získal roh, lopta sa nebezpečne pohybovala v šestnástky Francúzska, ale Lloris zasahovať nemusel. Všetko nakoniec ranou z diaľky tesne nad ukončil Cresswell.
     
    90+3
    Dembelé poslal krásnu kolmicu za Stonesa na Mbappého a ten sa razom dostal zoči-voči Butlandovi. Síce z mierneho uhlu, ale aj tak to bola veľká šanca. Strela z prvej každopádne našla iba gólmana Albionu.
     
    90+2
    Domáci sa aj v závere tlačia dopredu a radi by strelili ešte jeden gól. Pogbove kľučky sa však nepodarili a následne neuspel ani Jallet a jeho center.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    90
    Striedanie v tíme Francúzsko: z ihriska odchádza Sidibé, prichádza Jallet.
     
    90
    Djibril Sidibé zas na zemi, už má toho naozaj dosť a bude striedať. Dúfajme, že sa zbytočne nezranil do ďalších týždňov či mesiacov.
     
    89
    Z druhej strany sa o pas pokúsil Cresswell, nedokázal nájsť nikoho a tak nasledoval odkop od brány Huga Llorisa.
     
    88
    Kyle Walker poslal prudký center tesne nad zemou do šestnástky. V okolí malého vápna jeho spoluhráči aj boli, lenže včas odkopli obrancovia Francúzska.
     
    86
    Dembelé sa stretol v hlavičkovom súboji so Stonesom, lopta prepadla za nich a tak musel na hranici šestnástky vyštartovať Butland, aby odkopol do bezpečia. To sa mu aj podarilo.
     
    85
    Creswell vymenil Trippiera ako exekútor rohového kopu a pekne zakrútenú loptu posadil na hlavu Harryho Kanea, ten si však vo výskoku pomohol faulom.
     
    84
    Mbappé sa dostal do ťažkej pozície medzi troch hráčov, lenže dokázal prihrať a aj keď následne nedostal presnú prihrávku späť, tak si vypočul potlesk divákov.
     
    82
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Jones, prichádza Creswell.
     
    81
    Druhý polčas síce zaostáva za tým prvým, ale Francúzsko je lepšie aj teraz a to hrá prakticky celý čas od začiatku posledného dejstva o desiatich.
    79. Ousmane Dembele (FRA) - 3:2
     
    79
    Francúzsko dalo gól!

    Mbappé dostal presný pas pred šestnástku, lenže bol chrbtom k bráne a tak prihral pod seba, odkiaľ prudkú ranu vyslal OUSMANÉ DEMBELÉ a aj za pomoci teču Cahilla vracia Francúzsko do vedenia aj v desiatich hráčoch.
     
    78
    Mbappé už niekoľkýkrát nachytaný v postavení mimo hry, ale bolo to veľmi tesné. Pogba každopádne medzi stopérov poslal veľmi pekný pas.
     
    77
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Trippier, prichádza Lallana.

    Matej Kubove

    Góly: 22. Umtiti, 43. Sidibé, 79. Dembelé – 9. Kane, 48. Kane

    Karty:   63. Stones (ENG), 74. Alli (ENG)   47. Varane (FRA)


    Francúzsko: Lloris – Sidibé, Varane, Umtiti, Mendy – Dembelé, Pogba, Kanté, Lemar – Mbappé, Giroud
    Náhradníci: Areola, Costil – Digne, Griezmann, Jallet, Kimpembe, Koscielny, Lacazette, Matidi, Payet, Rabiot, Sissoko, Thauvin, Tolisso, Zouma

    Anglicko: Heaton – Stones, Jones, Cahill – Trippier, Dier, Oxlade-Chamberlain, Bertrand – Alli, Sterling, Kane
    Náhradníci: Walker, Butland, Cresswell, Gibson, Smalling, Livermore, Defoe, Lallana, Rashford, Lingard, Forster, Hart