Austrália – Brazília 0:4 (kon.) | Nórsko – Švédsko 1:1 (kon.) | Francúzsko – Anglicko 3:2 (kon.)
koniec
Francúzsko
3:2 (2:1)
Anglicko
Utorok 13.06.2017, 21:00Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Dembelé poslal krásnu kolmicu za Stonesa na Mbappého a ten sa razom dostal zoči-voči Butlandovi. Síce z mierneho uhlu, ale aj tak to bola veľká šanca. Strela z prvej každopádne našla iba gólmana Albionu.
     
    90
    Striedanie v tíme Francúzsko: z ihriska odchádza Sidibé, prichádza Jallet.
     
    82
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Jones, prichádza Creswell.
    79. Ousmane Dembele (FRA) - 3:2
     
    79
    Francúzsko dalo gól!

    Mbappé dostal presný pas pred šestnástku, lenže bol chrbtom k bráne a tak prihral pod seba, odkiaľ prudkú ranu vyslal OUSMANÉ DEMBELÉ a aj za pomoci teču Cahilla vracia Francúzsko do vedenia aj v desiatich hráčoch.
     
    77
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Trippier, prichádza Lallana.
     
    74
    Dele Alli bol pri lopte v šestnástke Francúzska neskoro a tak mu ju včas odkopol Sidibé. Angličan navyše súpera nešťastne dohral, takže ostal odmenený žltou kartou.
    72. Kylian Mbappese (FRA)
     
    72
    Obrovská šanca po chybnej rozohrávke hostí zostáva nevyužitá. Mbappé si pred päťkou zasekol obrancov a vystrelil prudko nahor do protipohybu Butlanda, našiel len brvno. Následne strieľal i Lemar, gólmana súpera prekonal, na bránkovej čiare zasiahol jeden z obrancov.
     
    68
    Trippier centrom len založil kontru Francúzska. Dembelé sa po krídle rútil proti poslednému obrancovi, ešte mu nabiehal Mbappé a tak mu chcel adresovať prihrávku, lenže tú zachytil Jones.
     
    65
    Kylian Mbappé dostal krásnu loptu za defenzívu súpera a razom sa ocitol pred brankárom Butlandom, lenže ten proti nemu veľmi dobre vybehol a spod nôh mu loptu ešte pred zakončením vyrazil.
     
    63
    Žltú kartu dostáva Stones (Anglicko).
     
    52
    Striedanie v tíme Francúzsko: z ihriska odchádza Giroud, prichádza Koscielny.
    48. Harry Kane (ENG) - 2:2
     
    48
    Anglicko dalo gól!

    HARRY KANE sa nemýlil a poslal loptu po svojej pravej ruke presne k žrdi. Llloris spadol na druhú stranu a preto zakročiť nedokázal.
     
    47
    Hlavný arbiter odpískal pokutový kop, vytiahol z kapsy žltú kartu, ale najprv ju neukázal. V akcii bolo video, ktoré sme mali možnosť sledovať na nedávno skončených MS do 20 rokov a bude napríklad aj na Pohári Konfederácií. To rozhodlo, že Varane sa Alliho dotkol a tak stopér Realu Madrid v konečnom dôsledku dostal rovno kartu červenej farby.
     
    46
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Heaton, prichádza Butland.
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Betrand, prichádza Walker.
    43. Djibril Sidibe (FRA) - 2:1
     
    43
    Francúzsko dalo gól!

    Aj skvelý defenzívny zákrok býva niekedy na škodu. O tom sa teraz presvedčil Gary Cahill, ktorý zastavil kolmicu na Mbappého, lenže loptu poslal priamo pred Dembelého, ktorý si ešte položil Stonesa a dostal sa až pred Heaton. Sám Francúz si vyčítal, ako takúto možnosť nedal a zas nechal ukázať kvality brankára Albionu, no DJIBRIL SIDIBÉ spoluhráčovu prácu strelou do prázdnej časti brány dokončil. Domáci otáčajú skóre gólom, ktorý mal rovnaký dej, ako ten prvý: Veľká šanca – zákrok Heatona – gólová dorážka.
     
    37
    Lloris centrovaný pas chytil a rýchlo vykopol dopredu. Pred šestnástkou sa s dvomi protihráčmi pohral Dembelé, prudko z hranice pokutového územia a bránu Heatona minul len tesne.
     
    33
    Práve Betrand rozohral roh, našiel na hranici päťky Cahilla, ktorý nemal pozíciu na priamu hlavičku a tak sklepol na Diera. Strela stredného záložníka Tottenhamu cez svojho strážcu tesne minula svätyňu bezmocného Llorisa.
     
    32
    Lemar vysunul do šestnástky Mbappého, ktorý si peknou kľučkou stiahol loptu okolo Trippiera do streleckej pozície a zakončil k bližšej žrdi, Heaton vykopol.
    22. Samuel Umtiti (FRA) - 1:1
     
    22
    Francúzsko dalo gól!

    Tlak domácich hráčov explodoval do vyrovnávajúceho gólu, o ktorý sa postaral stopér SAMUEL UMTITI. Všetkému predchádzala štandardka. Center Lemara pristál na hlavne Girouda, ten ešte nechal vyniknúť Heaton, ale spomínaný obranca dorazil do siete.
     
    21
    Striedanie v tíme Francúzsko: z ihriska odchádza Mendy, prichádza Digne.
     
    15
    Domáci fanúšikovia takmer explodovali pri rýchlej kontre svojich miláčikov. Mbappé poslal krásnu prihrávku do priestoru pred šestnástku Heatona na Dembelého, hviezdičku nemeckej Borussie Dortmund, avšak ten tesne minul priestor troch žrdí.
    9. Harry Kane (ENG) - 0:1
     
    9
    Anglicko dalo gól!

    Sidibé podcenil let lopty a tak ju "prenechal" Sterlingovi, ktorý pätou uvoľnil v šestnástke Bertranda no a pas po zemi od zadáka Southamptonu dorazil do siete cez Umtitiho HARRY KANE, dnes kapitána Anglicka.

    Matej Kubove

    Góly: 22. Umtiti, 43. Sidibé, 79. Dembelé – 9. Kane, 48. Kane

    Karty:   63. Stones (ENG), 74. Alli (ENG)   47. Varane (FRA)


    Francúzsko: Lloris – Sidibé, Varane, Umtiti, Mendy – Dembelé, Pogba, Kanté, Lemar – Mbappé, Giroud
    Náhradníci: Areola, Costil – Digne, Griezmann, Jallet, Kimpembe, Koscielny, Lacazette, Matidi, Payet, Rabiot, Sissoko, Thauvin, Tolisso, Zouma

    Anglicko: Heaton – Stones, Jones, Cahill – Trippier, Dier, Oxlade-Chamberlain, Bertrand – Alli, Sterling, Kane
    Náhradníci: Walker, Butland, Cresswell, Gibson, Smalling, Livermore, Defoe, Lallana, Rashford, Lingard, Forster, Hart