Fínsko – Taliansko 6:3 (kon.) | India – Švajčiarsko 0:5 (kont.) | Česko – Grécko 4:3 (kon.)
USA – Portugalsko 8:2 (kon.) | Slovensko – Kanada sk 6:4 (kon.)
koniec
Slovensko
6:4 (3:2, 1:2, 2:0)
Kanada
Sobota 10.06.2017, 17:00Majstrovstvá sveta mužov • Finále
Predzápasové kurzy
     
    44:10
    Slovensko dalo gól!
    Vhadzovalo sa pred Stanislavom Petríkom, bránka Kanady bola opustená, čo na presnú strelu cez celé ihrisko, presne do stredu kanadskej bránky využil MICHAL HRIVNÁK! Asistencie: Oravec, Svitana.
     
    43:05
    Slovensko dalo gól!
    Je to tam! Slováci hrali túto presilovú hru väčšinou cez Mareka Slováka, napokon sa však ujal až projektil PATRIKA SVITANU a Slovensko je menej ako dve minúty od titulu majstra sveta! Asistencie: Bujdák, Oravec.
     
    28:50
    Slovensko dalo gól!
    Výborne! Slovenským hokejbalistom sa podarilo vyrovnať! MILAN RAMPÁČEK na ľavom kruhu v dobrej pozícii zachoval chaldnú hlavu a krátko pred koncom druhej tretiny vyrovnáva stav stretnutia na 4:4! Asistencie: Titka, Kollár.
     
    27:11
    Kanada dala gól! Tak toto je šokujúci úder pre našich hokejistov, keď Kanaďania v priebehu pár desiatok sekúnd otáčajú priebeh finále vo svoj prospech zásluhou MARCUSA POWERA. Asistencie: O'Keefe, Dy. Kelly.
     
    26:20
    Kanada dala gól! Kanaďania využívajú presilovú hru 5 na 3 a zásluhou koho iného, ako DANICKA MARTELA sa im podarilo vyrovnať. Asistencie: Azevedo, Laurencelle.
     
    8:26
    Kanada dala gól! Tak to je nepríjemné. Kanaďania sa po pomalom úvode dostávajú na kontakt jediného gólu, keď sa tvrdou delovkou presadil DANICK MARTEL. Asistencie: Escott, Du. Kelly.
     
    7:56
    Kanada dala gól! Kanaďania nepoľavili vo svojej aktivite, využili to, že sa našim hráčom nepodarilo vyhodiť loptičku z obranného pásma a loptičku pomedzi betóny Stanislava Petríka napokon dostal REMI LAURENCELLE. Asistencie: Martel, B. Yetman.
     
    7:22
    Slovensko dalo gól!
    Tak toto už nepotrebuje žiaden komentár! Roman Bujdák od modrej čiary nabil úplne voľnému BORISOVI ORAVCOVI, a ten po tretí raz v zápase prepálil kanadského gólmana! Asistencie: Bujdák, Hrivnák.
     
    0:57
    Slovensko dalo gól!
    Tak toto je skutočne fantastický štart Slovákov! Lukáš Maděra síce na dvakrát neuspel, no dobre sa pred jeho bránkou zorientoval MICHAL HRIVNÁK a Slovensko vedie po necelej minúte už 2:0! Asistencia: Maděra.
     
    0:19
    Slovensko dalo gól!
    Tak to je úvod ako z ríše snov! Skalická dvojica rozohrala krásnu kombináciu, Milan Rampáček uvoľnil JAROSLAVA MARTINUSÍKA, a ten prepálil kanadského gólmana! Asistencie: Rampáček, Titka.

    Jakub Kocourek

    Góly a asistencie: 1. Martinusík (Rampáček, Titka), 1. Hrivnák (Maděra), 8. Oravec (Bujdák, Hrivnák), 29. Rampáček (Titka, Kollár), 44. Svitana (Bujdák, Oravec), 45. Hrivnák (Oravec, Svitana) – 8. Laurencelle (Martel, Yetman), 9. Martel (Escott, Kelly), 27. Martel (Azevedo, Laurencelle), 28. Power (O'Keefe, Kelly)


    Slovensko: Petrík (Mišovec) – Minárik, Káčer, Titka, Blahút, Bujdák, Zelenka, Tupý, Dejneka – Rampáček, Martinusík, Kollár, Hrivnák, Beniač, Maděra, Oravec, Teplický, Slovák, Škultéty, Lipták, Svitana, Božík, Piják
    Kanada: Barlow (Flores) – Azevedo, Babij, Fortier, Kastes, Marshall, O'Keefe, Szolga, Wild, B. Yetman – D'Abadie, Dentremont, Escott, Gingera, Du. Kelly, Dy. Kelly, Laurencelle, Marchuk, Martel, Merasty, Power, Reid, N. Yetman.