Fínsko – Taliansko 6:3 (kon.) | India – Švajčiarsko 0:5 (kont.) | Česko – Grécko 4:3 (kon.)
USA – Portugalsko 8:2 (kon.) | Slovensko – Kanada sk 6:4 (kon.)
koniec
Slovensko
6:4 (3:2, 1:2, 2:0)
Kanada
Sobota 10.06.2017, 17:00Majstrovstvá sveta mužov • Finále
Predzápasové kurzy
     
    44:38
    Tak toto bude ešte náročných 22 sekúnd. Na trestnú lavicu odchádza Roman Bujdák.
     
    42:07
    Tak toto už musíme využiť. Kanaďania totiž pôjdu do troch a Slovensku sa tak naskytne príležitosť hrať presilovú hru o dvoch hráčov. Vylúčený je Patrick O'Keefe.
     
    40:58
    Tak toto je ideálna príležitosť na rozhodnutie. Remi Laurencelle zasiahol hokejkou do tváre Jaroslava Martinusíka a daruje tak Slovensku ďalšiu presilovú hru.
     
    37:20
    Milan Beniač bol však pri svojom zakončení faulovaný Patrickom O'Keefem, a tak si Slováci zahrajú v početnej prevahe.
     
    26:03
    No tak toto budú poriadne náročné okamihy pre slovenských hokejbalistov. Pavol Blahút odchádza na trestnú lavicu a budeme sa brániť len v trojici.
     
    24:58
    Tak toto budú nepríjemné chvíle pre slovenských reprezentantov, keď na trestnú lavicu odchádza na dve minúty Milan Beniač.
     
    18:19
    Kanaďania to zahrali teraz veľmi dobre a Miroslav Božík musel zatiahnuť ručnú brzdu proti už zakončujúcemu kanadskému útočníkovi. Je z toho presilová hra pre nášho súpera.
     
    8:08
    Tak Slováci si to sami začínajú komplikovať, keď sa Filip Titka pred vlastným bránkoviskom dopustil nedovoleného zákroku a pôjde si sadnúť na trestnú lavicu.
     
    6:58
    Kevin Marchuk bol pred našou bránkou pri spracovávaní loptičky až príliš aktívny, zasiahol hokejkou do tváre Patrika Svitanu a Slováci si zahrajú prvú presilovú hru.

    Jakub Kocourek

    Góly a asistencie: 1. Martinusík (Rampáček, Titka), 1. Hrivnák (Maděra), 8. Oravec (Bujdák, Hrivnák), 29. Rampáček (Titka, Kollár), 44. Svitana (Bujdák, Oravec), 45. Hrivnák (Oravec, Svitana) – 8. Laurencelle (Martel, Yetman), 9. Martel (Escott, Kelly), 27. Martel (Azevedo, Laurencelle), 28. Power (O'Keefe, Kelly)


    Slovensko: Petrík (Mišovec) – Minárik, Káčer, Titka, Blahút, Bujdák, Zelenka, Tupý, Dejneka – Rampáček, Martinusík, Kollár, Hrivnák, Beniač, Maděra, Oravec, Teplický, Slovák, Škultéty, Lipták, Svitana, Božík, Piják
    Kanada: Barlow (Flores) – Azevedo, Babij, Fortier, Kastes, Marshall, O'Keefe, Szolga, Wild, B. Yetman – D'Abadie, Dentremont, Escott, Gingera, Du. Kelly, Dy. Kelly, Laurencelle, Marchuk, Martel, Merasty, Power, Reid, N. Yetman.