Fínsko – Lichtenštajnsko 1:1 (kon.) | Irak – J. Kórea 0:0 (kon.) | Taliansko – Uruguaj 3:0 (kon.)
Španielsko – Kolumbia 2:2 (kon.)
koniec
Taliansko
3:0 (1:0)
Uruguaj
Streda 07.06.2017, 20:45 • Allianz Riviera, Nice • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    81
    Teraz sme svedkami striedania na oboch stranách. Končí Maxi Pereira a na jeho miesto prichádza Mathias Corujo. Na talianskej strane končí Ciro Immobile a prichádza Manolo Gabbiadini.
     
    78
    Po rohovom kope sa Taliani nepresadili a následne opäť striedajú. Nastáva výmena obrancov Juventusu Turín. Andrea Barzagli končí a na jeho miesto prichádza Giorgio Chiellini.
     
    73
    Druhé striedanie na strane juhoamerického mužstva. Na trávnik prišiel Alejandro Silva a na lavičku náhradníkov už smeruje dnes nevýrazný Jonathan Urretaviscaya.
     
    64
    Taliansky tréner využíva ďalšiu možnosť striedania. Na ihrisko sa dostane aj šikovný krídelník Stephan El Shaarawy, ktorý nahradil tiež dobre hrajúceho Lorenza Insigneho.
     
    58
    Tretie striedanie na talianskej strane. Na ihrisko sa dostane aj Federico Bernardeschi, ktorý nahradí dnes pomerne aktívneho Antonia Candrevu.
     
    46
    Do druhého polčasu nastúpil taliansky tím s jednou zmenou. Na trávnik prišiel Éder, ktorý nahradil Andreu Belottiho. Jedno striedanie sme videli aj na strane Uruguaju. Na ihrisko prišiel Cristhian Stuani, ktorý vymenil Carlosa Sáncheza.
     
    18
    A máme tu prvé striedanie dnešného zápasu. Kvôli zdravotným problémom opúšťa dianie na ihrisku Claudio Marchisio a na jeho miesto prichádza Riccardo Montolivo.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 7. Giménez (vla.), 82. Éder, 90+2. Rossi (pen.)

    Karty:   4. Marchisio (ITA), 40. Immobile (ITA) – 61. Nández (URU)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 8:1. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:13.
    Taliansko: Donnarumma – Spinazzola, Bonucci, Barzagli, Darmian – Insigne, Marchisio, De Rossi, Candreva – Belotti, Immobile.
    Náhradníci: Buffon – Chiellini, Montolivo, Pellegrini, Astori, Bernardeschi, Conti, D'Ambrosio, Ferrari, Gabbiadini, El Shaarawy, Eder.

    Uruguaj: Muslera – Maxi Pereira, Giménez, Coates, Cáceres – Sánchez, Nández, Vecino, González – Urretaviscaya, Rolan.
    Náhradníci: Conde – Guruceaga, Corujo, G. Silva, Ricca, A. Silva, Arévalo Ríos, Laxalt, Stuani.

    Rozhodca: Clément Turpin