Skalica – Kežmarok 5:3 (kon.)
koniec
HBK Hokejmarket Skalica
5:3 (1:1, 2:0, 2:2) Stav série: 3:1
MŠK Kežmarok
Nedeľa 21.05.2017, 13:00 • THE PALETY ARÉNA • Extraliga Play-off (SK) • Finále
     
    Vítame vás pri online prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.
     
    Dobrý deň zo Skalice.
    Po dlhom a napínavom čakaní na ďalšie horúce zápasy vo finále v hokejbale sme sa konečne dočkali. V poradí štvrtý duel nám začína o 13:00 v Skalici. V boji o zlatú medailu si to "rozdajú" domáca Skalica a hostia z ďalekého Kežmarku.

    Záhoráci začali svoju púť vo finále v Kežmarku. Prvý zápas zvládli lepšie hráči domáceho mužstva. Skalicu porazili 2:1 po predĺžení. Deň na to Skalica stav série vyrovnala na 1:1 po tom, ako sa im podarilo triumfovať 3:2 po predĺžení. Tretí duel sa nám odohral včera pred fantastickou a rekordnou návštevou. Zápas bol prvú tretinu viac ako vyrovnaný. Druhá časť patrila hosťom z Kežmarka, no gól sa im streliť fantasticky chytajúcemu Petrovičovi nepodarilo. Tretiu tretinu domáci začali rýchlym gólom. Postaral sa oň Janáč, ktorý prekonal Glevaňáka krásnou strelou švihom spoza kruhov. Pár sekúnd na to sa nebezpečnou hrou vysokou hokejkou previnil Dejneka, ktorý za svoj faul inkasoval 2 + 2 minúty. Denis Vadík bol správny čas na správnom mieste a v 33. minúte zvýšil na konečných 2:0 pre domácu Skalicu.

    Domácich poženú aj dnes vpred fantastickí fanúšikovia. Dnes sa očakáva opäť veľká návštevnosť. Podarí sa Záhorákom získať historický titul pre mesto Skalica? Alebo sa séria vyrovnaná na 2:2 a o všetkom sa rozhodne v Kežmarku? V poradí štvrtý finálový duel vám prinesieme live od 13:00.

    Predpokladané úvodné zostavy:

    MŠK Vippokerpro Kežmarok:
    Glevaňák M. (Jurský) – Bednár, Roháčik, Šlachtič, Kromka, Kundľa, Dejneka – Pospíšil, Teplický (C), Pisarčík, Reľovský, Pisarčík, Maděra, Oravec, Jankura, Glevaňák D., Jankura, Kantorek,
    Barč, Kovalčik, Čarnogurský

    HBK Hokejmarket Skalica:
    Petrovič (Černáček) – Zelenka (C), Mikéska, Sobol, Daniel, Salajka, Miklík – Rampáček, Martinusík, Romančík, Janáč, Válek, Lantoš, Vadík, Holaza, Škadra, Patinka, Čulen
     
    Príjemné popoludnie, v Skalici je o malú chvíľu na programe finálový zápas v hokejbale s poradovým číslom 4, zápas o zlato. Dnes je deň D, kedy sa môže rozhodnúť o titule. Či sa tak stane môžte sledovať od 13:00 live v tomto prenose.
     
    Úvodné zostavy:

    HBK Hokejmarket Skalica: Petrovič (Černáček) – Zelenka (C), Mikéska, Sobol, Daniel, Salajka, Miklík – Rampáček, Martinusík, Romančík, Janáč, Válek, Lantoš, Vadík, Holaza, Škadra, Patinka, Čulen, Kolínek, Patinka, Smetana R., SmetanaP.

    MŠK Vippokerpro Kežmarok: Glevaňák M. (Jurský) – Bednár, Roháčik, Šlachtič, Kromka, Kundľa, Dejneka – Pospíšil, Teplický (C), Pisarčík, Reľovský, Pisarčík, Maděra, Oravec, Jankura, Glevaňák D., Jankura, Kantorek,
    Barč, Kovalčik, Čarnogurský.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:18
    Poriadne sme ani nezačali a máme tu prvé vylúčenie. Jaro Martinusík vidí dve minúty za napadnutie.
     
    00:31
    Kežmarok dáva gól! Hostia okamžite využívajú svoju početnú výhodu. TEPLICKÝ krásnou strelou švihom posiela svoje mužstvo do vedenia 0:1. Asistencie Pospíšil.
     
    01:06
    Lantoš dostal na modrú loptičku k mantinelu, poslal ju za bránkovú čiaru MŠK, nič z akcie domáci nevyťažili, Hostia sa zmocnili loptičky a vyrazili do útoku.
     
    02:38
    Skaličania začali aktívne a ihneď sa dostali aj do streleckej pozície. Glevaňák si pripisuje ďalší úspešný zákrok.
     
    03:17
    Domáci majú šancu na vyrovnanie. Kromka dostáva dve minúty za faul lakťom.
     
    04:10
    Skalica dáva gól! A máme vyrovnané. MICHAL SALAJKA strelou spoza kruhov posiela loptičku za chrbát Glevaňáka . Asistencie Romančík.
     
    05:23
    Skalica vyvinula tlak v pásme hostí, loptičku na bránku Glevaňáka však neposlala a na tribúnach to len tak zašumelo.
     
    06:45
    Mikéska vysunul loptičku z obranného pásma na Váleka, ten sa do brejku neponáhľal, chcel založiť stan v pásme, ale prihrávku mu zblokoval Pospíšil.
     
    07:22
    Kežmarok sa chybnou prihrávkou pripravil o pásmo a dokonca vyrobilo ofsajd, hra tak musela byť prerušená.
     
    08:33
    Glevaňák vyráža ďalšiu strelu, tentokrát z ľavej strany mierne z uhla.
     
    09:56
    Reľovský nahadzoval loptičku pred bránku, Zelenka ho však zblokoval na pravú stranu k mantinelu a Kežmarok akciu zakončili bez strely do priestoru bránky
     
    10:22
    Dejneka poslal loptičku na bránku domácich, tá ešte bola tečovaná, nič však z toho nebolo, Petrovič loptičku bezpečne schoval do lapačky
     
    11:33
    Lantoš dostal krížnu prihrávku od Martinusíka, prvý menovaný vystrelil príklepom, no na Glevaňáka to bola príliš jednoduchá strela.
     
    12:52
    Domáci idú do štyroch. Za nedovolené bránenie vidí dve minúty Milan Sobol.
     
    13:22
    Pisarčík po pravom krídle, Kežmarčania sa museli z pravého rohu vysúvať, opäť loptičku mal Pisarčík a hľadal spoluhráča pred bránou, no loptička presvišťala popred Petroviča.
     
    14:07
    Vylúčenie v tíme HBK Hokejmarket Skalica (Salajka).
    Vylúčenie v tíme MŠK Vippokerpro Kežmarok (Šlachtič). Obaja vidia dve minúty za hrubosť.
     
    15:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa nám prvá tretina. Stav je nerozhodný 1:1. Prvá tretina bola viac než vyrovnaná. Druhá časť sa nám začne v čase 13:42.
     
    15:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    16:32
    Skalica dáva gól! VLADIMÍR LANTOŠ si položil Glevaňáka a prízemnou strelou posiela loptičku za bezmocného brankára. 2:1 pre Skalicu.
     
    17:11
    Kovalčik vo výbornom obrannom zákroku vygumoval súpera z akcie a loptičku z kruhu otočkou poslal mimo obranné pásmo Kežmarka.
     
    19:39
    Tomáš Pospíšil vidí dve minúty za podrazenie. Skalica má šancu na odskočenie o dva góly.
     
    20:01
    Holaza vystrelil po ihrisku spoza pravého kruhu, Glevaňák v pokľaku loptičku cez hokejku usmernil na pravú stranu k mantinelu a hostia vyrážajú do akcie.
     
    21:26
    Skalica aktívnejším mužstvom na hracej ploche. Ďalšou peknou strelou preveril Glevaňáka Škadra, ale Roháčik pohotovo poslal loptičku do bezpečia.
     
    22:17
    Skalica dáva gól! Sobol loptičku z ľavej strany popred bránkovisko poslal na pravú, Rampáčekovi si všimol pred bránkou nikým nestráženého MICHALA ROMANČÍKA, naservíroval mu loptičku na palicu a Michal už vedel, čo s ňou treba urobiť.
     
    22:46
    Libor Teplický dostáva dve minúty za sekanie. Podarí sa domácim navýšiť stav stretnutia?
     
    23:20
    Michal Holaza vyrovnáva sily na hracej ploche, inkasuje dve minúty za sekanie.
     
    24:50
    Kundľa bol natlačený Salajkom do bránkoviska a všimol si to hlavný rozhodca, ktorý pohotovo prerušil hru a vykázal ju do stredného pásma.
     
    25:03
    Teplický z medzikružia bekhendom preveril pozornosť domáceho gólmana, Petrovič cez prilbu a svoju hruď loptičku zrazil na hraciu plochu a defenzíva v bielych dresoch ju upratala do bezpečia.
     
    26:33
    Dnešný zápas sa hrá vo vynikajúcej atmosfére. Môžu za to najmä skalickí fanúšikovia, ktorí obsadili miesta v domácej aréne oveľa viac ako včera.
     
    27:11
    Prečíslenie domácich dva na jeden, Mikéska z ľavej strany posielal loptičku na pravý kruh, Miklík ho však nezachytil a Kežmarok s loptičkou pokračuje v kombinačnej akcii v pásme Skalice.
     
    28:46
    MŠK operovali s loptičkou v pásme domácich, strelu na bránku neposlali, Mikéska svojou loptičkou spoza bránky na medzikruží spoluhráčov nenašiel.
     
    29:05
    Jaroslav Martinusík oslabuje svoje mužstvo v závere druhej tretiny. Inkasoval dve minúty za sekanie.
     
    30:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Máme za sebou druhú tretinu, ktorá nám priniesla zmenu skóre 2 – krát pre Skalicu, ktorú už delí posledná tretina od zisku k titulu.
     
    30:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    31:03
    Martinusík sa ocitol zoči-voči Glevaňákovi, lotpičku poslal na bránku a Glevaňák sa po prvýkrát zapotil v tejto tretine, loptičku pravým betónom poslal späť do hry, defenzíva hostí následne loptičku upratala do bezpečia.
     
    31:48
    Kovalčik zabojoval pri mantineli a Skalica posiela puk na icing.
     
    32:50
    Dejneka z ľavej strany pred bránu, kde stál Čarnogurský, ale po loptičke sa len obzrel. Nedokázal ju tečovať v dobrej pozícii.
     
    33:26
    Kežmarok dostáva šancu na kontaktný gól. Michal Holaza inkasuje dve minúty za napadnutie.
     
    33:39
    Skalica sa úspešne bráni, loptička až za bránou Glevaňáka.
     
    34:54
    Nepríjemná situácia pre domácich. Na trestnú lavicu totiž smeruje Rado Zelenka na dve minúty za podrazenie.
     
    35:24
    Kežmarok vyhral buly, no Sobol sa hodil a vypichol prihrávku na modrú čiaru von z pásma.
     
    36:00
    Mikéska sa poriadne nazúril a Pisarčíkovi to vysvetlil po svojom.

    Róbert Mikéska teda za svoje činy na hracej ploche inkasuje 2+2+10 za hrubosť.

    Šimon Pisarčík vidí 2+2+2 za hrubosť a sekanie.
     
    36:54
    A ďalší hráč putuje na trestnú lavicu, kde sa nám to priadne plní. Šlachtič inkasuje dve minúty za nedovolenú hru telom.
     
    37:20
    Skalica v pásme, no dlho si loptičku posúvala len pri mantineli, na strelu to nebolo. Až teraz strela z ľavej strany, ale zblokovaná.
     
    37:56
    Kežmarok dáva gól. Hostia dávajú kontaktný gól!BEDNÁR a loptička sa šťastne dostala za chrbát bezmocného Petroviča. Čaká nás ešte dramatický záver. Asistencie Oravec!
     
    38:13
    Skalica dáva gól! S najväčšou pravdepodobnosťou máme už rozhodnuté. JARO MARTINUSÍK posiela excelentne loptičku za Glevaňák, a tak Skalica vedie znovu o dva góly. Asistencie Sobol.
     
    38:13
    Oddychový čas hostí.
     
    39:45
    Kežmarok uzavrel domácich, nebezpečne kombinovali v útočnom pásme, ale po nepresnej strele jedného z nich sa dokázali Skaličania oslobodiť za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    40:23
    Skaličanom znova nevyšli snahy o strelu, na druhej strane dvakrát zablokovaný Jankura.
     
    41:56
    Teplický tentokrát po prechode do pásma, Petrovič mal s jeho strelou problémy, keď mu loptička o betóny poskočila, ale napokon ju odráža do bezpečia.
     
    42:44
    Kežmarok dáva gól! Šancu na vyronvanie opäť ožila. LIBOR TEPLICKÝ skúsil strelu švihom, ktorá Petrovičovi prepadla, a tak máme 4:3. Asistencie Maděra.
     
    43:33
    Vadík chyboval v rozohrávke, k loptičke sa dostal na ľavej strane pri bránkovisku Barč, chybu domácich však potrestať nedokázal.
     
    44:17
    Skalica dáva gól! A máme rozhodnuté!!! MICHAL HOLAZA excelentne unikol a strelou do prázdnej brány s najväčšou pravdepodobnosťou zaistil titul domácej SKALICE!!!. Asistovali Sobol a Petrovič.
     
    44:50
    Tribúnami sa nesie mohutné MAJSTRI, MAJSTRI, MAJSTRI ....Bujaré oslavy sa v Skalici v tomto momente naplno začínajú.
     
    Koniec zápasu.
     
    Máme tu KONIEC. Skalica to napokon zvládla a finálovú sériu vyhrala 3:1. Standing ovation v domácej aréne, Skalica zvládla boj o zlato.
     
    Prišiel čas na samotné dekorovanie, strieborné medaile preberajú hráči Kežmarka.
     
    Jozef Stümpel sa zúčastní na odovzdávaní medailí pre obe mužstvá.
     
    Kapitán Libor Teplický preberá trofej pre vicemajstrov.
     
    Priestor už dostávajú víťazi, hráči Skalcie si prichádzajú po zlaté medaile.
     
    Kapitán domácich RADO ZELENKA preberá trofej pre víťaza!!!
     
    Odo mňa je to všetko, ďakujem vám za pozornosť a pozývam vás sledovať aj ďalšie stretnutia na našom portále, pekný zvyšok dňa želá všetkým Michal Štetina. (15:19:27)

    Michal Štetina


    Hľadáme spravodajcu pre tím MŠK Kežmarok. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Salajka (Romančík), 17. Lantoš, 23. Romančík (Rampáček), 39. Martinusík (Sobol), 45. Holaza (Sobol, Petrovič) – 1. Teplický (Pospíšil), 38. Bednár (Oravec), 43. Teplický (Maděra)


    HBK Hokejmarket Skalica: Petrovič (Černáček) – Zelenka (C), Mikéska, Sobol, Daniel, Salajka, Miklík – Rampáček, Martinusík, Romančík, Janáč, Válek, Lantoš, Vadík, Holaza, Škadra, Patinka, Čulen, Kolínek, Patinka, Smetana R., SmetanaP.
    MŠK Kežmarok: Glevaňák M. (Jurský) – Bednár, Roháčik, Šlachtič, Kundľa, Dejneka, Barč, Kovalčik, Čarnogurský, Kantorek – Kromka Pospíšil, Teplický (C),Pisarčík, Maděra, Oravec, Jankura, Glevaňák D., Reľovský

    Rozhodca: Horský, Vokurka
    Skalica 3 1 Kežmarok
    #1 Sobota 13.05.2017 • 14:30
    Kežmarok - Skalica 2:1 koniec po predl.
    #2 Nedeľa 14.05.2017 • 13:00
    Kežmarok - Skalica 2:3 koniec po predl.
    #3 Sobota 20.05.2017 • 13:00
    Skalica - Kežmarok 2:0
    #4 Nedeľa 21.05.2017 • 13:00
    Skalica - Kežmarok 5:3