Boston – Tampa Bay 4:0 (kon.) | NJ Devils – Philadelphia 1:0 (po pr.) | Pittsburgh – Columbus 4:1 (kon.)
Toronto – Washington 1:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 2:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:5 (kon.)
Nashville – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Minnesota – Carolina 5:3 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (po pr.)
Colorado – Chicago 4:3 (po pr.) | Anaheim – Calgary 3:1 (kon.) | LA Kings – Edmonton 6:4 (kon.)
San Jose – Vancouver 3:1 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
Calgary Flames
cz Streda 05.04.2017, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    46:43 Chris WAGNER - 3:1
     
    46:43
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nate Thompson vyhrál za bránou důležitý souboj a Logan Shaw krásnou přihrávkou z levého rohu útočného pásma našel před bránou najiždějícího CHRISE WAGNERA, který bez přípravy zamířil nad lapačkou Briana Elliotta do pravého horního rohu brány! Ducks vedou 3:1! Asistence: Logan Shaw a Nate Thompson.
    33:02 Kevin BIEKSA - 2:1
     
    33:02
    Anaheim právě vstřelil branku!
    KEVIN BIEKSA na vnějším oblouku pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která letěla těsně nad ledem a mezi betony Briana Elliotta zamířila do brány! Calgary si vzalo Coach Challenge. Video bylo zkoumáno hodně dlouho, gól byl ale nakonec uznán. Ducks otočili stav utkání a vedou nad Flames 2:1! Asistence: Antoine Vermette a Corey Perry.
    20:48 Patrick EAVES - 1:1
     
    20:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf na levém křídle vypálil ihned po vhazování z vrcholu kruhu a po zákroku Briana Elliotta levým betonem pohodlně puk dorazil do odkryté brány PATRICK EAVES! Ducks toho během utkání příliš mnoho nepředvedli, na začátku druhé třetiny ale vyrovnali na 1:1! Ducks začali zostra. Asistence: Ryan Getzlaf.
    15:19 Mikael BACKLUND - 0:1
     
    15:19
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Mark Giordano krásně vypálil od modré čáry a John Gibson skvěle zasáhl levým betonem, v blízkosti pravé tyče se ale dostal k dorážce MIKAEL BACKLUND a z ostrého úhlu poslal puk bez přípravy do brány! Calgary zaslouženě vede 1:0! Asistence: Mark Giordano a Kris Versteeg.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 21. Eaves (Getzlaf), 34. Bieksa (Vermette, Perry), 47. Wagner (L. Shaw, N. Thompson) – 16. Backlund (Giordano, Versteeg)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Montour, Theodore, Manson, Holzer, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Eaves – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, Perry (A) – Wagner, N. Thompson, L. Shaw.
    Calgary Flames: Ch. Johnson (6. Elliott) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Stone, Bartkowski, Engelland – Tkachuk, Backlund, Frolík – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Versteeg, S. Bennett, Chiasson – Bouma, Stajan, Brouwer (A).

    Rozhodca: Brad Watson, Ian Walsh. Čároví: Lonnie Cameron, Trent Knorr

    Diváci: 15125