Boston – Tampa Bay 4:0 (kon.) | NJ Devils – Philadelphia 1:0 (po pr.) | Pittsburgh – Columbus 4:1 (kon.)
Toronto – Washington 1:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 2:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:5 (kon.)
Nashville – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Minnesota – Carolina 5:3 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (po pr.)
Colorado – Chicago 4:3 (po pr.) | Anaheim – Calgary 3:1 (kon.) | LA Kings – Edmonton 6:4 (kon.)
San Jose – Vancouver 3:1 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
Calgary Flames
cz Streda 05.04.2017, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.
     
    Anaheim se podruhé během pouhých dvou dnů střetne s Calgary, které na jeho vlastním ledě v poslední v noci porazil těsně 4:3. Oba týmy se během základní části střetnou již popáté a v Pacifické divizi mají o co hrát. Ducks usilují o první místo, zatímco Flames ještě mohou skončit na druhé nebo třetí příčce. Vzájemná bilance vyznívá pro Anaheim, který vyhrál 3 ze 4 letošních soubojů a poslední dva v řadě.
    FOTO: Ryan Kesler letos proti Flames zaznamenal 9 bodů. (4+5)

     
    ANAHEIM DUCKS

    Anaheim vede Pacifickou divizi s dvoubodovým náskokem na Edmonton v době, kdy do konce základní části letošní sezóny NHL zbývají odehrát tři zápasy. Anaheim doma vyhrál 24 utkání v řadě a společně s Calgary je jediným týmem, který této úžasné série dosáhl. Ducks se během posledních sedmi týdnů pravidelně střetávají s týmy, které již mají zajištěnou účast v playoff, a jejich bilance je fantastická, když vyhráli 11 ze 13 utkání. Ryan Kesler během letošní sezóny zaznamenal proti Calgary devět kanadských bodů za čtyři góly a pět asistencí.
    VIDEO: Domácí Ducks před pár okamžiky vyrazili na rozbruslení.

     
    CALGARY FLAMES

    Calgary v Západní konferenci drží druhou divokou kartu zajišťující playoff a před soubojem rivalů z Pacifické divize ztrácí tři body na třetí San Jose a pět na druhý Edmonton. Flames musí bojovat až do samotného závěru základní části, protože před Nashvillem mají náskok jednoho jediného bodu. Calgary naposledy vyhrálo v Honda Center 20. ledna 2004 a od té doby prohrálo na ledě Anaheimu Ducks 24 utkání v řadě.
    FOTO: V bráně Calgary dnes začne brankář Chad Johnson.

     
    Vzájemná bilance v letošní sezóně 2016/17:

    03.04.17 Calgary Flames – Anaheim Ducks 3:4
    30.12.16 Calgary Flames – Anaheim Ducks 1:3
    05.12.16 Calgary Flames – Anaheim Ducks 8:3
    07.11.16 Anaheim Ducks – Calgary Flames 4:1
     
    Česká stopa v utkání:

    Michael Frolík (CGY) 17+27, +/- +11
     
    Úvodní sestavy:

    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Montour, Theodore, Manson, Holzer, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Eaves – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, Perry (A) – Wagner, N. Thompson, L. Shaw. Hlavní trenér: Randy Carlyle.

    Calgary Flames: Ch. Johnson (Elliott) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Stone, Bartkowski, Engelland – Tkachuk, Backlund, Frolík – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Versteeg, S. Bennett, Chiasson – Bouma, Stajan, Brouwer (A). Glen Gulutzan.

    Rozhodčí: Brad Watson, Ian Walsh. Čároví: Lonnie Cameron, Trent Knorr.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Logan Shaw a Matt Stajan se sjeli na úvodní vhazování a Flames po 10 sekundách vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    00:17
    Další přerušení hry, tentokrát po sraženém nahození domácích hráčů Anaheimu, které opustilo ledovou plochu. Úvod zápasu je hodně pomalý a dvakrát v rychlém sledu se přerušovalo.
     
    00:52
    Flames se usadili na chvíli v útočném pásmu a po objetí brány na levém křídle pálili z ostrého úhlu, jejich střela ale byla zablokována a domácí brankář zasahovat nemusel.
     
    01:37
    Chad Johnson u své pravé tyče rychle vyjel z brány, aby puk před jedním z hráčů Anaheimu odpálil do bezpečí.
     
    02:16
    Sean Monahan krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, John Gibson ale puk fantasticky lapačkou vytáhl mimo a vzápětí si poradil i s dorážkou Johnnyho Gaudreaua, který v pravém kruhu pro vhazování pěkně pálil z otočky po ledě na přední tyč, brankář Anaheimu ale šel rychle do kolen a puk betony vyrazil!
     
    03:00
    John Gibson si hravě poradil s nahozením Flames z pravého křídla a po zákroku lapačkou následovalo vhazování, po kterém hokejisté Anaheimu vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    03:28
    Vzápětí už se zakázané uvolnění po vyhození Ducks nepískalo a domácí se snažili prodrat do zakončení, v pokusu o první střelu v dnešním zápase jim ale zabránilo postavení mimo hru.
     
    03:48
    Flames, kteří vedou na střely na bránu 3:0, vyhodili puk na zakázané uvolnění. Hra je často přerušována.
     
    04:25
    Ryan Getzlaf byl tvrdě dohrán Lancem Boumou, který společně se spoluhráči opustil útočné pásmo, a oba týmy vzápětí odjely rychle střídat. Hra je zatím hodně pomalá.
     
    04:53
    Andrew Cogliano na levém křídle napřáhl u mantinelu na vrcholu kruhu ke krásné táhlé střele zápěstím, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Chad Johnson ji ale levým betonem skvěle vyrazil! První střela Ducks!
     
    05:19
    Flames vyhodili puk na zakázané uvolnění a Chad Johnson se musí připravit na vhazování před svou bránou.
     
    05:19
    Chad Johnson se během zákroku levým betonem proti střele Andrewa Cogliana poranil a musel střídat. Po necelých šesti minutách se do brány postavil Brian Elliott.
     
    05:43
    Mark Giordano z levého křídla a úhlu nahodil puk před bránu, kde ho těsně nad ledem nebezpečně tečoval směrem ke vzdálenější pravé tyči Matthew Tkachuk, John Gibson ale předvedl skvělý reflex a levým betonem puk vykopl!
     
    07:06
    Johnny Gaudreau se řítil z ničeho nic do samostatného úniku a z mezikruží mířil zápěstím do pravého horního rohu brány, John Gibson ale předvedl úžasný zákrok, když puk lapačkou vyrazil před sebe a poté rychle zmrazil!
    07:06 John Gibson zneškodnil samostatný únik Gaudreaua!
     
    07:34
    Po krátké reklamní přestávce hra pokračuje. Calgary zahodilo obrovskou šanci a zatím marně čekáme na úvodní gól.
     
    07:47
    Corey Perry fauloval Sama Bennetta a dostal dvouminutový trest za držení. Calgary má k dispozici první přesilovou hru.
     
    08:22
    Sean Monahan v blízkosti levé tyče z ostrého úhlu pálil bekhendem do zdánlivě odkryté brány, John Gibson ale předvedl fantastický zákrok, když vleže na boku puk zastavil!
     
    09:08
    Calgary má obrovskou střeleckou převahu, zatím ji ale nedokázal využít ke vstřelení úvodní branky zápasu.
     
    09:26
    Chris Wagner dostal na pravém křídle přihrávku do jízdy a z pravého kruhu pro vhazování poté táhlou střelou zápěstím nad ledem zamířil v oslabení vedle vzdálenější levé tyče.
     
    09:47
    Vyloučený Correy Perry naskočil z trestné lavice na led a Calgary se během přesilové hry dostalo pouze k jedné střele, která mířila mezi tři tyče. Ostatní byly zablokovány nebo skončily mimo.
     
    11:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát přesně devět minut a v Honda Center jsme zatím žádného gólu nebyli.
     
    11:10
    Kris Versteeg vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Chad Johnson jeho střelu levým betonem vyrazil.
     
    11:17
    Matt Bartkowski na levém křídle vypálil od modré čáry a po zákroku Johna Gibsona přichází na řadu v dnešním zápase druhá reklamní přestávka.
     
    12:03
    Calgary vede na střely 7:1 v době, kdy je z první třetiny odehráno více než 12 minut. Hodně chabý začátek v podání Ducks.
     
    12:23
    Michael Frolík v pravém kruhu pro vhazování po zavezení puku do útočného pásma napřáhl ke krásné střele zápěstím, která mířila nad lapačkou Johna Gibsona do bližšího horního rohu brány, nakonec se ale od horní tyče odrazila mimo!
    12:23 Michael Frolík nádhernou střelou orazítkoval horní tyč!
     
    12:39
    Anaheim konečně vyvolal před bránu Briana Elliotta závar, kromě jedné střely se ale vzápětí k ničemu nedostal. Hra byla přerušena a na obou stranách jsme byli svědky šance.
     
    14:22
    Calgary se nepodařilo přesně rozehrát a puk od jeho obranné modré čáry zamířil diagonálně na zakázané uvolnění.
     
    15:19
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Mark Giordano krásně vypálil od modré čáry a John Gibson skvěle zasáhl levým betonem, v blízkosti pravé tyče se ale dostal k dorážce MIKAEL BACKLUND a z ostrého úhlu poslal puk bez přípravy do brány! Calgary zaslouženě vede 1:0! Asistence: Mark Giordano a Kris Versteeg.
    15:19 Mikael BACKLUND - 0:1
     
    16:13
    John Gibson si poradil s tečovanou střelou z levého křídla a po jeho úspěšném zákroku následuje reklamní přestávka.
     
    17:11
    TJ Brodie dostal dvě minuty za sekání a Anaheim si v závěru první třetiny zahraje svou první přesilovou hru.
     
    18:38
    Ducks se snažili prosadit na pravém křídle, jenže jejich útočnou akci zastavilo postavení mimo hru. Hra přerušena.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:14
    Patrick Eaves se ocitl před bránou ve slibné brankové příležitosti, jenže jeho následná střela zápěstím z mezikruží zamířila nad ledem vedle pravé tyče.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Calgary během úvodní části zápasu v Honda Center Anaheim výrazně přestřílelo, a přestože Johnny Gaudreau samostatný únik nevyužil, když ho skvělým zákrokem vychytal John Gibson, a Chada Johnsona musel po prvním zákroku nahradit Brian Elliott, Flames poslal do vedení z dorážky Mikael Backlund. Skóre po první třetině: Anaheim Ducks 0 Calgary Flames 1.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 5:02.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 3-11; Zablokované střely: 3-2; Vhazování: 57%-43%; Hity: 13-15; Přesilové hry: 0/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:46
    Flames v úvodu druhé třetiny vyhodili puk na zakázané uvolnění a Ducks se rychle vrátí zpět do útočného pásma.
     
    20:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf na levém křídle vypálil ihned po vhazování z vrcholu kruhu a po zákroku Briana Elliotta levým betonem pohodlně puk dorazil do odkryté brány PATRICK EAVES! Ducks toho během utkání příliš mnoho nepředvedli, na začátku druhé třetiny ale vyrovnali na 1:1! Ducks začali zostra. Asistence: Ryan Getzlaf.
    20:48 Patrick EAVES - 1:1
     
    25:02
    Flames se nepodařilo na pravém křídle rozehrát a puk zamířil po dlouhé pasáži bez přerušení na zakázané uvolnění.
     
    25:24
    Ducks dokázali vyhrát vhazování v útočném pásmu a poté přišla táhlá střela, kterou Brian Elliott bez problému a spolehlivě lapil do své náruče. Hra byla znovu přerušena.
     
    26:26
    Ducks před krátkou reklamní přestávkou špatně střídali a týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Rickard Rakell. Druhá přesilová hra pro Calgary Flames.
     
    27:22
    Micheal Ferland se po krásném nahození z vrcholu pravého kruhu pro vhazování ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže puk nedokázal pod ležícím Johnem Gibsonem, který předvedl úžasný rozštěp, poslat do brány! Brankář Ducks úžasným zákrokem podržel tým.
     
    28:03
    Oba týmy se v rychlém sledu dostaly na obou stranách k jedné střele, gól v přesilové hře ani oslabení nepadl. Oba brankáři dobře zasáhli a po jejich zákrocích byla hra přerušena.
     
    28:26
    Rickard Rakell odpykal trest za příliš mnoho hráčů na ledě a hokejisté Anaheimu přečkali úspěšně druhé oslabení. Stav utkání zůstává vyrovnaný 1:1.
     
    29:53
    Sam Bennett byl zřejmě hráčem, který se ocitl v postavení mimo hru, a akce Flames na pravé straně byla zastavena.
     
    30:09
    Další přerušení hry, tentokrát kvůli přihrávce rukou v podání Flames. Před námi krátká reklamní přestávka.
     
    30:52
    Micheal Ferland na levém křídle vypálil od modré čáry, jeho následná střela ale byla zablokována.
     
    31:20
    Ducks se na chvíli osvobodili, vzápětí ale na levém křídle z úhlu pálil Michael Frolík a John Gibson jeho střelu od hrazení lapačkou na přední tyči vyrazil mimo.
     
    32:05
    Hra je nyní plynulá a více z ní mají hokejisté Calgary, kteří vedou na střely na bránu 18:8. Stav utkání 1:1.
     
    33:02
    Anaheim právě vstřelil branku!
    KEVIN BIEKSA na vnějším oblouku pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která letěla těsně nad ledem a mezi betony Briana Elliotta zamířila do brány! Calgary si vzalo Coach Challenge. Video bylo zkoumáno hodně dlouho, gól byl ale nakonec uznán. Ducks otočili stav utkání a vedou nad Flames 2:1! Asistence: Antoine Vermette a Corey Perry.
    33:02 Kevin BIEKSA - 2:1
     
    34:20
    Gól Anaheimu byl tedy uznán a pokračujeme za stavu utkání 2:1 pro domácí tým, který je sice střelecky stále výrazně horší, přesto ale před svými fanoušky v Hodna Center těsně vede.
     
    36:28
    Puk skončil na jedné ze střídaček a po přerušení hry následuje krátká reklamní přestávka.
     
    37:48
    Patrick Eaves se před pár okamžiky ocitl v blízkosti levé tyče v dobré střelecké pozici, jeho střela z ostrého úhlu ale byla zablokována a puk skončil v ochranné síti.
     
    38:20
    Flames vypálili na levém křídle od hrazení, jejich střelu z úhlu ale na přední tyči John Gibson snadno zastavil.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:04
    Rickard Rakell si na levé straně najel na krásnou přihrávku z pravého křídla přeš šířku útočného pásma a z úhlu krásně mířil nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Brian Elliott ale předvedl skvělý zákrok a jeho zákrok za svá záda nepustil!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Anaheim dokázal pouhých 48 sekund po začátku prostřední části vyrovnat, když se prosadil z dorážky Patrick Eaves a vstřelil letos svůj 31. gól. Calgary bylo stále střelecky výrazně lepší, zkraje druhé poloviny utkání ale Kevin Bieksa tvrdou ránou z úhlu propálil Briana Elliotta mezi betony, čímž dokonal obrat zápasu. Skóre po druhé třetině: Anaheim Ducks 2 Calgary 1.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 6:05.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 12-20; Zablokované střely: 11-4; Vhazování: 60%-40%; Hity: 22-24; Přesilové hry: 0/1-0/2; Trestné min.: 4-2.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Troy Brouwer v úvodu třetí třetiny vypálil tvrdě od modré čáry, John Gibson byl ale připraven a jeho táhlou střelu z pravého křídla bez větších potíží zastavil v náručí.
     
    40:53
    Shea Theodore se ocitl po krásné diagonální přihrávce z levého křídla v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, Brian Elliott ale jeho bekhendový pokus dokázal levým betonem vyrazit!
     
    42:45
    Ducks se na pravém křídle nepodařilo rozehrát a puk po kolmé přihrávce zamířil na zakázané uvolnění.
     
    44:03
    Ducks se ocitli pod velkým tlakem a podél střídaček puk za cenu zakázaného uvolnění vyhodili.
     
    44:33
    Sam Bennett pálil zřejmě z levého kruhu pro vhazování, John Gibson si ale každopádně připsal dobrý zákrok, když střelu Flames lapil do své lapačky.
     
    46:02
    Dougie Hamilton napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k pořádně bombě, která minula pravý horní roh brány a málem rozbila ochranné sklo za ní!
     
    46:09
    Cam Fowler se v levém kruhu pro vhazování po rychlém protiútoku Ducks ocitli ve slibné střelecké pozici, Brian Elliott ale jeho střelu bez problému ukryl ve své výstroji.
     
    46:09
    Cam Fowler skončil po nepříjemném kontaktu s jedním z protihráčů na ledě a během komerční přestávka se dává dohromady, vylučovat se zřejmě nebude.
     
    46:43
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nate Thompson vyhrál za bránou důležitý souboj a Logan Shaw krásnou přihrávkou z levého rohu útočného pásma našel před bránou najiždějícího CHRISE WAGNERA, který bez přípravy zamířil nad lapačkou Briana Elliotta do pravého horního rohu brány! Ducks vedou 3:1! Asistence: Logan Shaw a Nate Thompson.
    46:43 Chris WAGNER - 3:1
     
    47:00
    Josh Manson před pár okamžiky zaznamenal asistenci a nyní v levém rohu útočného pásma Ducks vyzval na pěstní souboj Marka Giordana, kterého tvrdými údery poslal k ledu! Honda Center hýří nadšením.
     
    47:32
    Corey Perry mezi kruhy pro vhazování změnil rychlost, když zpomalil a nechal kolem sebe projet Deryka Engellanda, přes kterého vzápětí v pravém kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, kterou na přední tyči Brian Elliott zastavil, a přerušil hru!
     
    47:39
    Korbinian Holzer a Ryan Kesler svedli ve středovém kruhu bitku, do které se na straně Calgary zapojili Micheal Ferland a Sean Monahan. Všichni hráči dostali dvě minuty za hrubost, Michael Ferland ale ještě navíc dvě minuty a deset minut za nesportovní chování.
     
    47:39
    Michael Ferland dostal avizované dvě minuty za hrubost, což znamená, že Anaheim si zahraje přesilovou hru.
     
    48:24
    Další bitka a další tresty. Deryk Engelland a Corey Perry dostali dvě minuty za hrubost. Trestné lavice jsou narvané k prasknutí a rozhodčí mají spoustu práce.
     
    49:14
    Brandon Montour dostal dvě minuty za sekání a Calgary si zahraje krátkou přesilovou hru.
     
    50:26
    Ryan Getzlaf dostal dvě minuty za podražení a Flames si zahrají přesilovou hru 5 na 3! Bude trvat ale jen pár sekund. Neskutečně dlouhý výčet trestů nebere konce.
     
    51:14
    Vyloučený Brandon Montour je zpět na ledě a Ducks už brání ve čtyřech. Dobrá práce v podání Ducks.
     
    52:26
    Calgary se během přesilové hry 5 na 3 a poté běžné početní výhodně dostalo k několika nebezpečným střelám, John Gibson je ale všechny dokázal pochytat! Neskutečné!
     
    52:42
    Další zákrok Johna Gibsona po střele Flames z pravého křídla, po kterém následuje reklamní přestávka.
     
    52:42
    Mikael Backlund se v dnešním zápase zapsal mezi střelce, nyní ale dostal dvě minuty za krosček.
     
    54:28
    Brandon Montour mohl skórovat v blízkosti levé tyče, fantastického Briana Elliotta ale nepropálil!
     
    54:42
    Vyloučený Mikael Backlund je zpět na ledě a hokejisté Calgary hrají opět v plném počtu. Ducks vedou stále 3:1.
     
    56:59
    Matt Bartkowski a Korbinian Holzer vyvolali bitku, do které se vzápětí zapojilo další klubko hráčů. Tresty!
     
    56:59
    Ryan Kesler a Michael Frolík dostali shodně dvě minuty plus desetiminutový osobní trest, zatímco Matt Bartkowski k pěti minutám za bitku dvě minuty za vyprovokování bitky plus deset minut osobní trest nesportovní chování. Bez křížku se neobešel ani Deryk Engelland, který dostal taktéž desetiminutový osobní trest za nesportovní chování, stejně jako všichni ostatní.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    60:00
    Mikael Backlund ještě po závěrečné siréně dostal na cestu do šaten desetiminutový osobní trest.
     
    Konec zápasu.
     
    Nate Thompson a Matt Stajan ještě v závěru shodili rukavice, po závěrečné siréně už se ale do bitky nepustili! Rozhodčí si dnes nesjednali respekt. Honda Center se proměnilo v ring.
     
    Anaheim v zápase bohatém na tresty a připomínající souboj gladiátorů po 25. v řadě porazil v Honda Center hosty z Calgary a stále se drží na prvním místě Pacifické divize. Ducks museli vývoj utkání otáčet poté, co se v první třetině prosadil jako jediný Mikael Backlund. Krátce po přestávce ale vyrovnal Patrick Eaves a v polovině utkání obrat dokonal vítězným gólem Kevin Bieksa, na který ve třetí třetině navázal Chris Wagner. Byly jsme svědky utkání na ostří nože. Konečný výsledek: Anaheim Ducks 3 Calgary Flames 1.
    FOTO: Ducks zvítězili v zápase, ve kterém bylo uděleno celkem 112 trestných minut a ve třetí části se proměnilo ve rvačku!

    The fans said it best: YOU CAN'T WIN HERE! #LetsGoDucks #LightThatLamp

    Příspěvek sdílený Anaheim Ducks (@anaheimducks),


     
    Statistiky: Střely na bránu: 20-27; Zablokované střely: 17-7; Vhazování: 58%-42%; Hity: 34-33; Přesilové hry: 0/4-0/4; Trestné minuty: 36-76.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Josh Manson (ANA) 0+0
    2. Patrick Eaves (ANA) 1+0
    3. Korbinian Holzer (ANA) 0+0
     
    Česká stopa v utkání:

    Michael Frolík (CGY) 0+0, 3 střely, čas na ledě 17:03 (07:34:21)

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 21. Eaves (Getzlaf), 34. Bieksa (Vermette, Perry), 47. Wagner (L. Shaw, N. Thompson) – 16. Backlund (Giordano, Versteeg)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Montour, Theodore, Manson, Holzer, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Eaves – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, Perry (A) – Wagner, N. Thompson, L. Shaw.
    Calgary Flames: Ch. Johnson (6. Elliott) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Stone, Bartkowski, Engelland – Tkachuk, Backlund, Frolík – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Versteeg, S. Bennett, Chiasson – Bouma, Stajan, Brouwer (A).

    Rozhodca: Brad Watson, Ian Walsh. Čároví: Lonnie Cameron, Trent Knorr

    Diváci: 15125