Třinec – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 3:2 (2:0 po s.n.)
Zlín – K. Vary 3:2 (1:0 po s.n.) | Pardubice – Litvínov 4:3 (po pr.) | Sparta Praha – Plzeň 2:3 (0:1 po s.n.)
Chomutov – Hradec Králové 1:3 (kon.)
koniec po predl.
HC Oceláři Třinec
3:2 (0:2, 2:0, 0:0 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
cz Piatok 03.03.2017, 18:20 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga (ČR) • 52. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:22 Martin RŮŽIČKA - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    64:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři doslova umotali vítkovickou trojku a v prodloužení rozhodují o zisku bonusového bodu! Marosz, Linhart a MARTIN RŮŽIČKA dlouho kroužili s pukem okolo Bartošákovy branky, až jej nakonec Martin Růžička bekhendem dostrkal těsně za čáru. Bartošák nemohl odolávat věčně – 3:2! Bez asistence.
    29:47 Tomáš NETÍK - 2:2
     
    29:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí využili ponechanou výhodu po faulu na Kanea a vyrovnávají stav utkání! Krajíček přihrál od mantinelu mezi kruhy TOMÁŠI NETÍKOVI, jenž měl spoustu času, aby si puk připravil. Marosz si klepal o přihrávku do prázdné branky, ale Netík se místo toho trefil přesně do levého horního růžku. Tam nemohl Bartošák dosáhnout – 2:2! Asistence: Lukáš Krajíček, Cory Kane.
    23:56 Jakub PETRUŽÁLEK - 1:2
     
    23:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ve hře čtyři na čtyři snižují na rozdíl jedné branky! Redenbach se dostal k puku v obranném rohu kluziště, ale dokonalým bekhendovým obloučkem vyslal do jízdy JAKUBA PETRUŽÁLKA. Ten si kotouč ukázkově zpracoval a v samostatném úniku propálil Bartošáka – 1:2! Asistence: Tyler Redenbach.
    07:15 Daniel KUROVSKÝ - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    07:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ve vítkovickém sektoru pro fanoušky se podruhé mohutně slaví! Střela Krenželoka od modré čáry se od Hamerlíka odrazila před branku a po několika dalších odrazech si puk našel DANIEL KUROVSKÝ. Ačkoliv nestál vítkovický útočník pevně na nohách, dokázal si kotouč srovnat a zasunout do prázdné branky – 0:2! Asistence: Jan Hudeček.
    01:43 David KVĚTOŇ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    01:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se ujímají vedení už ve druhé minutě do vedení hodně kuriózním způsobem! DAVID KVĚTOŇ se prodral po levé straně, ale střela mu ideálně nesedla. Hamerlík chtěl puk odrazit holí do rohu, jenže si jej nevědomky srazil do brány. Kotouč se okolo levé tyčky pomalu došoural až za čáru – 0:1! Asistence: Daniel Krenželok, Petr Kolouch.

    Ondřej Zoubek

    Góly a asistencie: 24. Petružálek (Redenbach), 30. Netík (Krajíček, Kane), 65. Martin Růžička – 2. D. Květoň (D. Krenželok, Kolouch), 8. Kurovský (Hudeček)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Linhart, Roth, L. Doudera, Krajíček, M. Doudera, Nosek, Jank, Hrabal – Jašek, Redenbach, Petružálek (A) – Adamský (A), Kane, Irgl (C) – Netík, Marosz, Martin Růžička – Cienciala, Marek Růžička, Hrňa.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Hrbas, Sloboda (A), Klok, Baranka, Výtisk (A), Urbanec, D. Krenželok, L. Kovář – Olesz (C), O. Roman, P. Zdráhal – D. Květoň, Kolouch, Vandas – Szturc, Balán, Tomi – Kurovský, Stastny, Hudeček.

    Rozhodca: Robin Šír, Zbyněk Kubičík – Vít Lederer, Jiří Gebauer

    Diváci: 5 200 (vyprodáno)