Boston – Arizona 4:1 (kon.) | Buffalo – Nashville 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Washington 1:4 (kon.)
Philadelphia – Colorado 4:0 (kon.) | Montreal – Columbus 1:0 (po pr.) | Florida – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.)
St. Louis – Edmonton 1:2 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 5:6 (kon.) | Dallas – Pittsburgh 3:2 (kon.)
Calgary – LA Kings 2:1 (po pr.) | Vancouver – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Toronto 3:1 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Toronto Maple Leafs
cz Streda 01.03.2017, 04:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Joe PAVELSKI - 3:1
     
    59:37
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Thornton získal puk ve středním pásmu a přes ulehajícího soupeře ho dokázal přihrát JOEU PAVELSKÉMU. Ten se zjevil mezi kruhy, odkud naprosto bez problémů zakončil do prázdné brány. Pro Thorntona se jedná o gólovou přihrávku číslo 999! Asistence: Joe Thornton, Logan Couture.
    58:36 Tomáš HERTL - 2:1
     
    58:36
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to je rána z čistého nebe! Marleau parádně udržel puk proti trojici protihráčů a předal kotouč TOMÁŠI HERTLOVI. Český mladík dostal trochu prostoru u levého kruhu a trefil se přesně k bližší tyči Andersenovy brány! Asistence: Patrick Marleau, Brent Burns.
    32:17 Brenden DILLON - 1:1
     
    32:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak a máme vyrovnáno. Domácí v útočném pásmu parádně kombinovali, čímž soupeře dostali pod velký tlak. V rohu kluziště se puku chopil Labanc, jenž našel zcela volného BRENDENA DILLONA a ten se trefil tvrdou ranou přesně k tyči. Asistence: Kevin Labanc, Joe Pavelski.
    26:41 Auston MATTHEWS - 0:1
     
    26:41
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A přesilová hra hostujícího celku je využita! Nylander se u modré čáry šikovně vyhnul Burnsovi, posunul puk k mantinelu a tam již byl připravený Leivo. Ten následně oslovil mezi kruhy postaveného AUSTONA MATTHEWSE, proti jehož střele byl Jones bezmocný. Asistence: Josh Leivo, William Nylander.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 33. Dillon (Labanc, Pavelski), 59. Hertl (Marleau, Burns), 60. Pavelski (J. Thornton, Couture) – 27. Matthews (Leivo, W. Nylander)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Labanc, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Marleau, Couture (A), Bødker – Hertl, Tierney, J. Ward – Sörensen, Haley, M. Karlsson.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Marčenko, Hunwick (A), R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – Hyman, Matthews, W. Nylander – Komarov, Kadri, Co. Brown – M. Martin, Boyle, Leivo.

    Rozhodca: Brad Watson, Frederick L’Ecuyer – John Grandt, Brandon Gawryletz

    Diváci: 17 515