Barys – Omsk 1:3 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Novokuzneck 1:4 (kon.) | Ufa – Togliatti 4:2 (kon.)
Jekaterinburg – Novosibirsk 1:2 (0:1 po s.n.) | CSKA Moskva – S.Moskva 6:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 3:2 (kon.)
Dinamo Minsk – Kazaň 3:4 (kon.) | D. Moskva – Red Star Kunlun 2:1 (kon.) | Jaroslavľ – Chabarovsk 3:5 (kon.)
Petrohrad – Novgorod 4:2 (kon.) | Viťaz – Vladivostok 1:3 (kon.) | Riga – Nižnekamsk 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
CSKA Moskva
6:1 (5:1, 1:0, 0:0)
Spartak Moskva
cz Sobota 18.02.2017, 15:00 • CSKA Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Vladimir Žarkov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    55:45
    Výborný Sorokin a jeho čtyřiadvacátý zákrok v utkání! Konstantin Glazačev dostal přihrávku na levou stranu, co nejrychleji nahrnul kotouč na branku, ale roztáhlý gólman v přesunu dokázal šanci zneškodnil.
     
    51:15
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Vadim Berdnikov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:47
    Teď ale napřáhl na pravé straně Kirill Petrov a málem propálil brankáře Spartaku. Maskovaný muž stihl puk vyrazit na poslední chvíli.
     
    44:24
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Anatolij Nikoncev – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:06
    Da Costa měl na hokejce sedmou branku svého celku. Byl úplně sám na levé straně, ale Denis Siňagin se výborně přesunul a jistým zákrokem sebral francouzskému hokejistovi příležitost ke skórování.
     
    37:55
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexandr Vasiljev – 2 min., krosček).
     
    37:50
    Obrovská šance Žarkova! CSKA se dostalo do přečíslení 3 na 1 a právě Žarkov si sjel z druhé vlny na střelu. Kotouč si ještě popotáhl, ale trestuhodně minul.
     
    30:16
    Denis Tolpeko (Spartak Moskva) tvrdě srazil u mantinelu Žarkova a odchází do kabin. Dvě minuty za vražení na hrazení + dvě minuty za nesportovní chování + pětiminutový trest za rvačku + trest do konce utkání. Arťom Sergejev (CSKA Moskva) obdržel dvouminutový trest za napadení a navíc pětiminutový za rvačku.
     
    29:24
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Grigorij Panin – 2 min., vražení na hrazení).
    26:55 Michail NAUMENKOV - 6:1
     
    26:55
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Siňagin dlouho odolával, ale poté mu propadá nepříliš razantní, ale velmi přesná střela MICHALA NAUMENKOVA z levé strany. Hostující gólman měl bezpochyby zakrytý výhled, i tak však nebyla tato šance vyloženou. CSKA vede už 6:1. Asistence: Valerij Ničuškin, Maxim Mamin.
     
    20:01
    Střídání v týmu Spartak Moskva: ze hřiště odchází Markus Svensson, přichází Denis Siňagin.
    19:10 Semjon KOŠELEV - 5:1
     
    19:10
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Zápas blbec pro švédského brankáře pokračuje. SEMJON KOŠELEV si vybruslil z úrovně brankové čáry a ranou k bližší tyči překonává Svenssona. CSKA vede už 5:1! Asistence: Arťom Sergejev, Maxim Mamin.
    17:14 Grigorij PANIN - 4:1
     
    17:14
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Naopak domácí skórují počtvrté. Svensson nepředvedl úplně vyvedenou první periodu a i u rány GRIGORIJE PANINA po rychlém vjezdu do útočného pásma nemůže mít úplně čisté svědomí. Zdá se, že po úvodní části bude vystřídán. Asistence: Arťom Sergejev, Vladimir Žarkov.
    12:01 Sergej ANDRONOV - 3:1
     
    12:01
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A znovu platí nedáš – dostaneš. Vladimir Žarkov si chytře vybruslil před branku a ještě chytřeji nahrál dojíždějícímu, v levém kruhu postavenému SERGEJOVI ANDRONOVOVI. Ten se přesnou ranou nemýlil a domácí vedou o dvě branky! Asistence: Ivan Tělegin, Vladimir Žarkov.
     
    11:29
    Sorokin si teď připsal výborný zákrok proti Mirnovovi, jenž pozlobil obranu CSKA. Dostal se do nebezpečného zakončení, když byl úplně osamocený před gólmanem domácích. Ten jeho kličku do forhendu lapil.
    06:21 Dmitrij KUGRYŠEV - 2:1
     
    06:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí zamkli bránící čtveřici v útočném pásmu. DMITRIJ KUGRYŠEV si najel bez větších potíží do dobré palebné pozice téměř mezi kruhy a poslal kotouč přesně do pravé šibenice. Maskovaný muž Spartaku neměl šanci. Přesilovka je využita! Asistence: Denis Děnisov, Igor Ožiganov.
     
    05:08
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Viktor Bobrov – 2 min., podražení).
    02:32 Sergej ŠMELJOV - 1:1
     
    02:32
    Spartak právě vstřelil branku!
    Vzápětí je srovnáno. Obraně CSKA unikl SERGEJ ŠMELJOV a přízemní ranou dokázal překonat Sorokina. Oba gólmani tak inkasovali z prvních střel na branku.
    01:42 Valerij NIČUŠKIN - 1:0
     
    01:42
    CSKA právě vstřelilo branku!
    No tak to je blesk z čistého nebe, VALERIJ NIČUŠKIN nečekaně vypálil od pravého mantinelu. Střela nebyla neobvykle razantní ani přesná, nicméně lehce ji tečoval jeden z obránců Spartaku, a tak znemožnil Svenssonovi, který toho sám o sobě příliš neviděl, zakročit. Asistence: Semjon Košelev, Maxim Mamin.

    RR

    Góly a asistencie: 2. Ničuškin (Košelev, Mamin), 7. Kugryšev (Denisov, Ožiganov), 13. Andronov (Tělegin), 18. Panin (Ar. Sergejev), 20. Košelev (Ar. Sergejev, Mamin), 27. Naumenkov (Ničuškin, Mamin) – 3. Šmeľov


    CSKA Moskva: Sorokin (Volkov) – Naumenkov, Kutuzov, Ožiganov, Denisov, Panin, Ar. Sergejev, Čmychov, Kuzmenko – Popov, K. Petrov, Da Costa – Tělegin, Andronov, – Košelev, Ničuškin, Mamin – Kugryšev, P. Karnauchov, Vorošilo.
    Spartak Moskva: Svensson (21. Siňagin) – Provolnev, Gilroy, Kalinin, Dyblenko, Bondarev, Kirillov, Sergijenko – Tolpeko, Bobrov, Leščenko – Radil, Vasiliev, Glazačev – Mirnov, V. Berdnikov, Nikoncev – Kljauzov, Pavljukov, Šmeľov.

    Rozhodca: Olenin, Soin