Barys – Omsk 1:3 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Novokuzneck 1:4 (kon.) | Ufa – Togliatti 4:2 (kon.)
Jekaterinburg – Novosibirsk 1:2 (0:1 po s.n.) | CSKA Moskva – S.Moskva 6:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 3:2 (kon.)
Dinamo Minsk – Kazaň 3:4 (kon.) | D. Moskva – Red Star Kunlun 2:1 (kon.) | Jaroslavľ – Chabarovsk 3:5 (kon.)
Petrohrad – Novgorod 4:2 (kon.) | Viťaz – Vladivostok 1:3 (kon.) | Riga – Nižnekamsk 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
CSKA Moskva
6:1 (5:1, 1:0, 0:0)
Spartak Moskva
cz Sobota 18.02.2017, 15:00 • CSKA Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    26:55 Michail NAUMENKOV - 6:1
     
    26:55
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Siňagin dlouho odolával, ale poté mu propadá nepříliš razantní, ale velmi přesná střela MICHALA NAUMENKOVA z levé strany. Hostující gólman měl bezpochyby zakrytý výhled, i tak však nebyla tato šance vyloženou. CSKA vede už 6:1. Asistence: Valerij Ničuškin, Maxim Mamin.
    19:10 Semjon KOŠELEV - 5:1
     
    19:10
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Zápas blbec pro švédského brankáře pokračuje. SEMJON KOŠELEV si vybruslil z úrovně brankové čáry a ranou k bližší tyči překonává Svenssona. CSKA vede už 5:1! Asistence: Arťom Sergejev, Maxim Mamin.
    17:14 Grigorij PANIN - 4:1
     
    17:14
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Naopak domácí skórují počtvrté. Svensson nepředvedl úplně vyvedenou první periodu a i u rány GRIGORIJE PANINA po rychlém vjezdu do útočného pásma nemůže mít úplně čisté svědomí. Zdá se, že po úvodní části bude vystřídán. Asistence: Arťom Sergejev, Vladimir Žarkov.
    12:01 Sergej ANDRONOV - 3:1
     
    12:01
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A znovu platí nedáš – dostaneš. Vladimir Žarkov si chytře vybruslil před branku a ještě chytřeji nahrál dojíždějícímu, v levém kruhu postavenému SERGEJOVI ANDRONOVOVI. Ten se přesnou ranou nemýlil a domácí vedou o dvě branky! Asistence: Ivan Tělegin, Vladimir Žarkov.
    06:21 Dmitrij KUGRYŠEV - 2:1
     
    06:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí zamkli bránící čtveřici v útočném pásmu. DMITRIJ KUGRYŠEV si najel bez větších potíží do dobré palebné pozice téměř mezi kruhy a poslal kotouč přesně do pravé šibenice. Maskovaný muž Spartaku neměl šanci. Přesilovka je využita! Asistence: Denis Děnisov, Igor Ožiganov.
    02:32 Sergej ŠMELJOV - 1:1
     
    02:32
    Spartak právě vstřelil branku!
    Vzápětí je srovnáno. Obraně CSKA unikl SERGEJ ŠMELJOV a přízemní ranou dokázal překonat Sorokina. Oba gólmani tak inkasovali z prvních střel na branku.
    01:42 Valerij NIČUŠKIN - 1:0
     
    01:42
    CSKA právě vstřelilo branku!
    No tak to je blesk z čistého nebe, VALERIJ NIČUŠKIN nečekaně vypálil od pravého mantinelu. Střela nebyla neobvykle razantní ani přesná, nicméně lehce ji tečoval jeden z obránců Spartaku, a tak znemožnil Svenssonovi, který toho sám o sobě příliš neviděl, zakročit. Asistence: Semjon Košelev, Maxim Mamin.

    RR

    Góly a asistencie: 2. Ničuškin (Košelev, Mamin), 7. Kugryšev (Denisov, Ožiganov), 13. Andronov (Tělegin), 18. Panin (Ar. Sergejev), 20. Košelev (Ar. Sergejev, Mamin), 27. Naumenkov (Ničuškin, Mamin) – 3. Šmeľov


    CSKA Moskva: Sorokin (Volkov) – Naumenkov, Kutuzov, Ožiganov, Denisov, Panin, Ar. Sergejev, Čmychov, Kuzmenko – Popov, K. Petrov, Da Costa – Tělegin, Andronov, – Košelev, Ničuškin, Mamin – Kugryšev, P. Karnauchov, Vorošilo.
    Spartak Moskva: Svensson (21. Siňagin) – Provolnev, Gilroy, Kalinin, Dyblenko, Bondarev, Kirillov, Sergijenko – Tolpeko, Bobrov, Leščenko – Radil, Vasiliev, Glazačev – Mirnov, V. Berdnikov, Nikoncev – Kljauzov, Pavljukov, Šmeľov.

    Rozhodca: Olenin, Soin