Lazio – Chievo 0:1 (kon.) | Inter – Pescara 3:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
3:0 (2:0)
Delfino Pescara 1936
cz Sobota 28.01.2017, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Talianska Seria A • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    85
    Je tu poslední střídání i od kouče Pioliho – ten na poslední minuty pošle do hry Santona, který nahradí D'Ambrosia.
     
    82
    Naposledy dnes střídá hostující kouč Oddo – ten ze hřiště na posledních deset minut stahuje Kastanose a místo něj do boje vysílá Cubase.
     
    80
    Do další šance na navýšení náskoku se dostal domácí mladík Gabriel Barbosa, ten ale svoji přízemní střelou pouze nechal vyniknout rychle reagujícího Bizzarriho!
     
    76
    Střídají i domácí, kteří ze hřiště stahují zkušeného Candrevu a místo něj se nám na hřišti ukáže Gabriel Barbosa.
     
    75
    Je tu další střídání, tentokrát jde dolů hostující útočník Bahebeck, kterého nahrazuje Cerri.
    73. ÉDER - 3:0
     
    73
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak ÉDEROVI stačily dvě minuty na hrací ploše, aby dokázal prostřelit Bizzarriho dnes potřetí! Branka ovšem padla z akce, které předcházel jasný ofsajd – Brozović našel nabíhajícího kapitána Icardiho, který byl v postavení mimo hru, toho si ale pomezní nevšiml a tak byl cesta k bráně volná. Domácí útočník ještě vylepšil pozici před poloprázdnou branku pro ÉDERA a ten neměl problém uklidnit míč do sítě.
     
    71
    Je tu první střídání i v domácím týmu – kouč Pioli posílá na hřiště Édera, který nahradí Chorvata Perišiće.
     
    67
    Prvním napomínaným hostem je Biraghi, který u postranní čáry bez jakékoliv šetrnosti trefil Brozoviće a vidí tak žlutou kartu.
     
    59
    Tak toto byly tutové šance hostujícího týmu! Nejprve šel sám na Handanoviče ze strany Bahebeck, následně slovinský gólman vyrazil míč na nohu Verremu, jeho pokus ale vyhlavičkoval z prázdné branky na roh Miranda!
     
    55
    Je tu první střídání zápasu, provádějí ho podle očekávání hosté – trenér Oddo ze hřiště stáhne stopera Stendarda a nahradí ho Crescenzim.
     
    54
    První žlutou kartu zápasu následně vidí Juto Nagatomo, který fauloval unikajícího Kastanose a přerušil tak nadějný kontr.
    43. João MÁRIO - 2:0
     
    43
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Nakonec je to asi zaslouženě už o dvě branky a Inter tak půjde do kabiny spokojenější – i když jak by řekl známý expert Csaplár, vést 2:0 v poločase je ten nejhorší výsledek. Každopádně pojďme po stopách této akce – Perišić se uvolnil na levé straně vápna a poslal střílený centr přesně na nohu JOAA MÁRIA, jenž jen nastavil nohu a doklepl míč do sítě!
     
    36
    Do obrovské šance se teď dostal domácí Mario, který se zjevil zcela sám před Bizzarrim, ten byl ale velice rychle venku z brány a dokázal jeho střelu vyrazit!
    24. Danilo D'AMBROSIO - 1:0
     
    24
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    A to stále dokola omílané pravidlo "nedáš-dostaneš" zase zafungovalo dokonale – protože do vedení jdou domácí. První střelu Maria ještě vyrazil Bizzarri na roh, z toho už ale udeřilo – na přetažený centr si na zadní tyči naběhl DANILO D'AMBROSIO a povedenou střelou z první dokázal rozvlnit síť za zády Bizzarriho!
     
    23
    Tak teď mohou domácí děkovat nebesům, že neprohrávají! Ke střele z dálky napřáhl Kastanos, jeho ránu vyrazil Handanovič pouze na nohu Memushaje, ten ale dorazil míč do branky z ofsajdu!
     
    13
    Do hodně dobré šance se dostal Miranda, který si naskočil na zadní tyči na centr Maria, ovšem hlavou poslal míč těsně vedle tyčky Bizzarriho branky!

    Ondřej Hradecký

    Góly: 24. D'Ambrosio (Brozović), 43. Mário (Perišić), 73. Éder (Icardi)

    Karty:   54. Nagatomo (INM) – 67. Biraghi (PES)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:12.
    Inter Miláno: Handanovič – D'Ambrosio (85. Santon), Medel, Miranda, Nagatomo – Gagliardini, Brozović – Candreva (76. Gabriel), Mário, Perišić (71. Éder) – Icardi (C).
    Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Kondogbia, Palacio, Biabiany, Ranocchia, Banega, Santon, Murillo, Gabriel, Éder, Pinamonti.

    Delfino Pescara 1936: Bizzarri – Zampano, Stendardo (55. A. Crescenzi), Coda, Biraghi – Verre, Bruno, Memushaj (C) – Kastanos (82. Cubas), Benali – Bahebeck (75. Cerri).
    Náhradníci: Fiorillo – A. Crescenzi, Cerri, Pepe, Maloku, Delli Carri, Mitrita, Cubas, Gyömbér.

    Rozhodca: Calvarese – Carbone, Lo Cicero