Podbeskidzie – Frýdek-Místek 4:1 (kon.)
koniec
Podbeskidzie Bielsko Biała
4:1 (2:0)
MFK Frýdek-Místek
cz Štvrtok 26.01.2017, 12:45 • Stadion Miejski, Bielsko-Biała • Tipsport liga • Skupina D
Predzápasové kurzy
    88. LEWICKI - 4:1
     
    88
    Podbeskidzie právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Domácí dobře zakombinovali, jeden z hráčů v modrém byl sám na hranici vápna, zasekávačkou oklamal obránce a poté našel volného ŠIMONA LEWICKIHO, jenž lehce přeloboval padajícího brankáře a poslal míč do branky – 4:1!
    79. PODGÓRSKI - 3:1
     
    79
    Podbeskidzie právě vstřelili branku!
    Domácí vedou opět o dvě branky! K penaltě se postavil TOMEK PODGÓRSKI, jenž si vybral opačný kout branky, než brankář Frýdku a zkušeně poslal míč prudkou ranou k pravé tyči – 3:1!
    74. - 2:1
     
    74
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! Jeden z Frýdeckých hráčů dostal míč na hranici vápna, krásně se do něj levačkou opřel a jeho pokus skončil přesně u pravé tyče branky Podbeskidizie – 2:1!
    26. SLADEK - 2:0
     
    26
    Podbeskidzie právě vstřelili branku!
    Domácí navyšují své vedení! Rychlá akce po pravé straně skončila prudkým centrem na zadní tyč, kde jeden z hráčů v modrém ve skluzu trefil tyč. Míč se poté odrazil před prázdnou branku přesně do míst, kde stál volný PETER SLADEK a ten jej pohodlně doklepl do sítě – 2:0!
    6. KOLAR - 1:0
     
    6
    Podbeskidzie právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Brankář Frýdku nejprve pokryl šanci polského celku, když dobře vyrazil střelu z hranice vápna. Následně přiletěl zleva centr na zadní tyč, kde jeden z hostů sklepl míč pro LUBOŠE KOLARA a ten v pádu nasměroval skákavý balón do sítě – 1:0!

    Daniel Kinc

    Góly: 6. Kolar, 26. Sladek, 79. Podgórski (pen.), 88. Lewicki


    Podbeskidzie Bielsko Biała: Leszczyński- Gumny, Piacek, Magiera, Jaroch – Kolar, Janota, Hanzel, Chmiel, Sierpina, Sladek
    MFK Frýdek-Místek:
    Náhradníci: Marek, Hora, Stefan, Palatický, Mihálik, Beri

    Rozhodca: Mrázek – Sloužil, Hora