Slavia – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Most – Přerov 5:4 (po pr.) | Kladno – Havířov 1:5 (kon.)
Frýdek-M. – Litoměřice 2:5 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 0:3 (kon.) | Třebíč – Prostějov 0:3 (kon.)
Jihlava – Motor ČB 2:1 (po pr.)
koniec
Rytíři Kladno
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
AZ Havířov
cz Sobota 14.01.2017, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance Liga (CZ) • 41. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Havířov právě vstřelil branku!
    Kladno to zkusilo v šesti, ale hosté se prosazují přes celé hřiště. Střelcem gólu je DANIEL SEMAN. Asistence: David Dvořáček, Petr Kanko.
     
    59:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tenhle gól patří Ulrychovi. Kladenský obránce se vydal za branku soupeře, puk nejprve vybojoval, pak se šikovnou kličkou zbavil protihráče a našel před brankou LADISLAVA ZIKMUNDA, který zrušil nulu na kontě Šafránka. Asistence: Petr Ulrych, Jakub Strnad.
     
    53:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    Potřetí hosté využívají proti nejlepšímu celku v oslabení početní výhodu. Petranovu střelu od modré výborně tečoval za bezmocného Hanuljaka PETR KANKO. Asistence: Marcel Petran, Daniel Štumpf.
     
    20:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tohle už je poslední kapka pro Lukáše Cikánka. TOMÁŠ GŘEŠ natáhl ke střele přímo z puntíku pro vhazování a zamířil přesně do bližšího horního růžku. Asistence: Michal Hlinka.
     
    16:25
    Havířov právě vstřelil branku!
    Situace je pro ně ještě horší. DANIEL SEMAN vypálil z podobného místa jako Kotala. Jeho pokus zacinkal o tyčku a zapadl do branky. Asistence: Tomáš Gřeš, Radek Pořízek.
     
    10:46
    Havířov právě vstřelil branku!
    Z první střely se hostům daří využít první přesilovou hru utkání. JAKUB KOTALA vyslal na branku pokus, který Cikánkovi zastínili hned dva kladenští hráči. Domácí gólman si sice na puk sáhl, ale jeho cestu do branky jen zpomalil. Asistence: Daniel Seman, Tomáš Gřeš.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 60. Zikmund (Ulrych, Strnad) – 11. Kotala (D. Seman, Gřeš), 17. D. Seman (Gřeš, Pořízek), 21. Gřeš (Hlinka), 54. Kanko (Petran, Štumpf), 60. D. Seman (Dvořáček, Kanko)


    Rytíři Kladno: Cikánek (21. Hanuljak) – J. Drtina, P. Hořava (A), Repe, D. Růžička, Ulrych, Ptáček (A), Kehar – Zikmund, Burger (C), Tůma – Strnad, R. Přikryl, Jánský – Tenkrát, Machač, Ton – Cetkovský, Kubík, Gratton.
    AZ Havířov: Šafránek (Matoušek) – Petran, L. Doudera, Krisl (A), Chroboček, D. Seman (C), Holomek, Dudek – Kalus, Hlinka, Kanko – Dvořáček, Hubáček, Štumpf – Kurovský, Maruna, Kotala – Gřeš, Haas (A), Pořízek.

    Rozhodca: Zubzanda – Belko, Doležal

    Diváci: 2093