Metallurg Magnitogorsk – S.Moskva 6:3 (kon.) | Čeljabinsk – Soči 1:2 (1:2 po s.n.) | Čerepovec – Omsk 0:2 (kon.)
CSKA Moskva – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Petrohrad – Novokuzneck 9:1 (kon.) | Záhreb – Jekaterinburg 0:2 (kon.)
HC Slovan – Barys sk 4:1 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Piatok 13.01.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:49 Kyle Chipchura (SBA) - 4:1
     
    53:49
    Slovan Bratislava dal gól!
    Belasí strieľajú mimoriadne dôležitý gól, po ktorom by im víťazstvo v dnešnom dueli už nemalo ujsť! Igor Musatov predviedol krásnu individuálnu akciu, zaviezol puk pred bránu, kde sa k nemu dostal KYLE CHIPCHURA, ktorý už vedel, kam ho má poslať! Asistencia: Igor Musatov.
    47:57 Brandon Bochenski (AST) - 3:1
     
    47:57
    Barys Astana dala gól!
    Hostia využili presilovú hru a znižujú stav duelu na 1:3! Zdalo sa, že Brust predvedie úspešný zákrok, ale puk ešte ostal v hre a po práci Boyda ho do odkrytej svätyne belasých poslal hosťujúci kapitán BRANDON BOCHENSKI. Asistencie: Dustin Boyd a Kevin Dallman.
    38:59 Nick Plastino (SBA) - 3:0
     
    38:59
    Slovan Bratislava dal gól!
    V Bratislave sa dnes po tretí raz oslavuje, Slovan vedie pred koncom druhej tretiny už 3:0! Po prieniku Musatova a jeho páde na ľad sa síce nevylučovalo, ale Slovan získal útočné pásmo, Ivan Švárny našiel na opačnej strane NICKA PLASTINA, ktorý sa oprel do puku príklepom z vrcholu ľavého kruhu a ten pomedzi betóny hosťujúceho brankára prenikol za bránkovú čiaru! Asistencie: Ivan Švarný a Kyle Chipchura.
    28:20 Kyle Chipchura (SBA) - 2:0
    28:20 Patrik Lušňák (SBA) - 2:0
     
    28:20
    Slovan Bratislava dal gól!
    Domáci priaznivci ledva stačili dooslavovať prvý gól a už majú opäť dôvod na radosť! Patrik Bačík na modrej čiare krásne odtiahol hru, posunul puk po svojej lavici PATRIKOVI LUŠŇÁKOVI a ten ďalším vydareným zakončením švihom dostal Slovan do dvojgólového vedenia! Asistencia: Patrik Bačík.
    27:46 Jeff Taffe (SBA) - 1:0
     
    27:46
    Slovan Bratislava dal gól!
    Zimný štadión Ondreja Nepelu je na nohách, belasí využívajú presilovú hru a ujímajú sa vedenia! JEFF TAFFE to urobil parádne, na pravom kruhu si potiahol puk bližšie k bráne a skvelou strelou švihom rozvlnil sieť za bezmocným Poulinom! Asistencie: Michal Sersen a Tomáš Kundrátek.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 28. Taffe (Sersen, Kundrátek), 29. Lušňák (Bačík), 39. Plastino (Švarný, Chipchura), 54. Chipchura (Musatov) – 48. Bochenski (Boyd, Dallman)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Sersen, Švarný, Plastino, Bačík, Starosta, Rosandić – Cheechoo, Taffe, Jeglič – Chipchura, Surový, Musatov – Šťastný, Lušňák, Skalický – Vopelka, Halama, M. Hlinka – Sádecký.
    Barys Nur-Sultan: Poulin (H. Karlsson) – Dallman, M. Semionov, Barker, Šalapov, Lipin, Savčenko, Triasunov – Bochenski, Boyd, Dawes – Shinnimin, St. Pierre, Michajlis – Kučin, Puškarjov, Chuďakov – Belgibajev, Trivino, Grents – Paňukov.

    Rozhodca: Beliajev, Rogačov – Gordenko, Tomilov

    Diváci: 9566