Metallurg Magnitogorsk – S.Moskva 6:3 (kon.) | Čeljabinsk – Soči 1:2 (1:2 po s.n.) | Čerepovec – Omsk 0:2 (kon.)
CSKA Moskva – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Petrohrad – Novokuzneck 9:1 (kon.) | Záhreb – Jekaterinburg 0:2 (kon.)
HC Slovan – Barys sk 4:1 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Piatok 13.01.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Dlhá domáca séria HC Slovan Bratislava sa blíži ku koncu, belasých čakajú jej posledné dva zápasy. Zimný štadión Ondreja Nepelu dnes uvidí slovensko-kazašskú konfrontáciu, keďže do Bratislavy pricestoval HC Barys Astana.

    HC Slovan Bratislava

    Slovan momentálne prežíva najlepšie obdobie v tejto sezóne. Situácia okolo finančných problémov a početných zranení sa v klube ustálila, zverenci Miloša Řihu začali podávať vyrovnané výkony a zbierať body. Aktuálnu zápasovú sériu zatiaľ možno hodnotiť pozitívne – Slovanisti bodovali v siedmich z ôsmich duelov, pričom šesť vyhrali. Vďaka tomu sa posunuli v tabuľke Západnej konferencie na desiate miesto a stratu na play-off znížili na deväť bodov.

    Zverenci Miloša Říhu naposledy privítali pred očami svojich priaznivcov Avtomobilist Jekaterinburg, protivníka z Východnej konferencie, ktorého dres si obliekajú slovenský reprezentačný obranca Michal Čajkovský i bývalý útočník Slovana Rok Tičar. Zápas sa pre domácich nevyvíjal dobre, po dvoch tretinách prehrávali 0:2. V tretej časti hry dokázal vsietiť kontaktný gól Pavol Skalický a v poslednej minúte riadneho hracieho času sa podarilo dorážkou vyrovnať Kyleovi Chipchurovi. Kanadský hokejista skóroval počas päťminútovej presilovej hry, ktorú belasí hrali po brutálnom faule na Václava Nedorosta. V nasledujúcom predĺžení rozhodol o druhom bode pre slovenského zástupcu v KHL Jeff Taffe.

    Slovan síce dosiahol dôležité víťazstvo, ale okrem Nedorosta, ktorý utrpel ťažký otras mozgu, prišiel aj o Mareka Ďalogu. Rýchlonohý obranca si v predĺžení zlomil ruku a svojmu zamestnávateľovi už v tejto sezóne na ľade nepomôže.

    Listina zranených hráčov, na ktorej figurujú Smoleňák, Meszároš a Viedenský, sa tak rozšírila o dvoch kľúčových hráčov. Trénerský štáb Slovana verí, že na zápas s Barysom Astana bude môcť počítať s českým zadákom Tomášom Kundrátkom, ktorý vynechal stredajší duel proti Avtomobilistu.

    Barys Atana

    Celok z hlavného mesta Kazachstanu pôsobí v nadnárodnej súťaži od jej vzniku. Najlepší výsledok dosiahol v ročníku 2013/14, keď postúpil do 2. kola play-off.

    V minulej sezóne Barys vôbec prvýkrát počas svojho účinkovania v KHL nepostúpil do vyraďovacej časti, takže v aktuálnom ročníku má čo naprávať.

    Hostia sa pred záverečnou fázou základnej časti nachádzajú na postupovej pozícii, pred zápasom so Slovanom Bratislava im patrí šiesta priečka v tabuľke Východnej konferencie. Barys však ešte nemá play-off ani zďaleka isté, keďže tabuľka je mimoriadne vyrovnaná a dve-tri nezvládnuté stretnutia ho môžu posunúť mimo postupovej osmičky. Pred tímom na prvej nepostupovej priečke má Astana len päťbodový náskok.

    Vzájomné duely

    Dnešné stretnutie bude druhou vzájomnou konfrontáciou oboch tímov v tomto ročníku. Súboj v Kazachstane vyznel jasne v prospech Barysu, ktorý doma pokoril Slovan 5:1.

    Celková bilancia v rámci KHL hovorí mierne v prospech kazašského tímu, ktorý vyhral päť vzájomných zápasov, zatiaľ čo Slovan štyri.
     
    Príjemný piatkový večer želáme zo Zimného štadióna Ondreja Nepelu, kde sa momentálne hráči oboch táborov rozcvičujú pred začiatkom duelu, ktorého úvodné buly je na pláne o necelú polhodinu.
     
    Slovan dnes nepovedie z lavičky hlavný tréner Miloš Říha, ktorému KHL udelila jednozápasový dištanc. Šéfovať lavičke belasých tak proti Barysu budú jeho asistenti Roman Stantien a Rudolf Jendek.
     
    Dnešné stretnutie bude mimoriadne špecifické pre obrancu hostí Cama Barkera. Ofenzívny kanadský bek hrával za Slovan v predminulej i minulej sezóne. Predchádzajúci ročník mu v belasom drese vyšiel fantasticky, keď sa so ziskom 40 bodov stal najproduktívnejším obrancom základnej časti KHL.

    Po sezóne zamieril do Astany, kde v aktuálnej sezóne doposiaľ získal 15 kanadských bodov.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Sersen, Švarný, Plastino, Bačík, Starosta, Rosandič – Cheechoo, Taffe, Jeglič – Chipchura, Surový, Musatov – Šťastný, Lušňák, Skalický – Vopelka, Halama, M. Hlinka – Sádecký.

    HC Barys Astana: Poulin (H. Karlsson) – Dallman, M. Semionov, Barker, Šalapov, Lipin, Savčenko, Triasunov – Bochenski, Boyd, Dawes – Shinnimin, St. Pierre, Michajlis – Kučin, Puškarjov, Chuďakov – Belgibajev, Trivino, Grents – Paňukov.

    Rozhodca: Beliajev, Rogačov – Gordenko, Tomilov.
     
    Hymny oboch krajín už odzneli, hráči i arbitri sú pripravení. Zápas sa môže o pár okamihov začať.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:30
    Slovan sa neudržal v pásme, Kundrátek hrá s pukom v obrannej tretine belasého mužstva.
     
    01:12
    Pri pokuse nahodiť puk do útočného pásma vytečovali hostia puk mimo hracej plochy, bude sa vhadzovať v strednom pásme.
     
    01:30
    Zakázané uvoľnenie Barysu Astana, Slovan zadarmo získava buly pred Poulinom.
     
    01:45
    Úvod duelu je z oboch strán opatrný.
     
    02:10
    Ofenzívne snaženie Vopelku sa skončilo streleckým pokusom, ktorý rozvlnil len bočnú sieť hosťujúcej svätyne.
     
    02:55
    Nigel Dawes síce prenikol popri mantinelu okolo Kundrátka, ale jeho spätná prihrávka na modrú čiaru nebola najlepšia, vystihol ju Cheechoo, ktorý dostal puk von z tretiny.
     
    03:30
    Veľká príležitosť na otvorenie skóre na strane Slovana, Jeff Taffe však strelou švihom neprestrelil Kevina Poulina!
     
    04:00
    Po ďalšej útočnej akcii domácich sa vhadzuje znovu v obrannom pásme Barysu Astana.
     
    04:30
    Tieto chvíle prvej tretiny patria Slovanu Bratislava, v útočnom pásme sa držala druhá formácia, ale k strele sa neprepracovala.
     
    04:43
    Akciu Barysu zastavil ofsajdový verdikt čiarových rozhodcov.
     
    05:20
    Rozohrávka Barysu nepresná, puku sa za Brustom ujal Bačík, ktorí si počká na nových spoluhráčov z hráčskej lavice.
     
    06:03
    Brust musel čeliť bekhendovému zakončeniu, svoju prácu zvládol a puk vyrazil betónmi.
     
    06:39
    Žiga Jeglič peknou zadovkou prenechal puk Taffeovi, ten pohotovo vystrelil z ľavej strany. Kevin Poulin predviedol istý zásah, rozhodcovia prerušili hru a nasleduje reklamná prestávka.
     
    06:55
    Tomáš Kundrátek síce pekne vyviezol puk z obranného pásma, no Slovanisti nezvládli prechod do toho útočného a je z toho postavenie mimo hry.
     
    07:10
    Taffe hodil puk do priestoru medzi kruhmi, kde operoval Jeglič. Slovinský útočník sa ale k zakončeniu nedostal.
    07:10 Jeff Taffe (SBA)
     
    07:50
    Tomáš Surový si vykorčuľoval s pukom až na modrú čiaru, snažil sa ho nahodiť pred bránu, ale zastavili ho brániaci hráči
     
    08:40
    Andrej Šťastný predložil puk z ľavej strany pred bránu, Skalický ho dokázal veľmi dobre zasiahnuť vo vzduchu a poslal ho len tesne vedľa pravej žrde! Slovan bol blízko úvodného gólu!
     
    09:30
    Na druhej strane nebezpečne zakončoval Dawes, jeho strela z ľavého kruhu vyzerala nebezpečne, ale Brusta napokon vážnejšie neohrozila.
     
    10:18
    Barys sa dostal do prečíslenia dvoch proti jednému, zakončoval ho Puškarjov, ale jeho strela nebola vôbec podarená, a tak ju Brast bez väčších problémov zlikvidoval.
     
    11:15
    Lušňák veľmi dobre bojoval o útočné pásmo, ale pre Slovan ho nakoniec nezískal.
     
    11:56
    Paňukov vystrelil z väčšej vzdialenosti, Barry Brust proti jeho pokusu nastavil lapačku a ukryl do nej puk.
     
    12:30
    Prvá formácia Slovana kombinovala v útočnej tretine, zakončenie však neprišlo.
     
    12:37
    Hráči Barysu otočili hru na opačnú stranu a Brust ukryl puk pod svoju lapačku pred Brendanom Bochenskim. Nasleduje reklamná prestávka.
     
    13:09
    Obrovská príležitosť Slovana ostala nevyužitá! Ivan Švarný dostal puk na ofenzívnom výlete do výbornej pozície, išiel sám na Poulina, ale nedokázal ho prestreliť!
     
    13:56
    Nepresnosť v domácej rozohrávke znamená zakázané uvoľnenia a sťahovanie hry pred Brusta.
     
    14:11
    Zakončenie Puškarjov malo skôr propagačný charakter, brankár Slovana si na konto pripísal jednoduchý zákrok.
     
    14:43
    Jeglič dostal puk do jazdy, na modrej čiare sa vyhol protihráčovi, vnikol do útočného pásma, ale jeho prihrávka bola zblokovaná na ochrannú sieť.
     
    15:30
    Shinnimin dokázal zasiahnuť puk po prihrávke z ľavého krídla a len tesne minul bránu Barryho Brusta.
     
    16:50
    Astana sa počas tohto striedania snažila dvakrát dostať do útočného pásma prostredníctvom nahodenia puku, ale ani v jednom prípade sa neusadila v okolí Brusta.
     
    17:19
    Žiga Jeglič zakončoval z uhla, mieril to k bližšej žrdi, ale tú mal strážca hosťujúcej svätyne dobre pokrytú.
     
    17:40
    Seresen nedokázal dostať puk von z obrannej tretiny, zmocnil sa ho Dawes, ktorý zakončil, Brust v pokľaku vyrazil do bezpečia.
     
    18:00
    Brendan Shinnimin nabral vysokú rýchlosť, prenikol až tesne pred Brusta a aj napriek atakovaniu zo strany domácej obrany ešte stačil zakončiť. Brust si dokázal poradiť.
     
    18:50
    Barys zavrel Slovan v jeho obrannej tretine, domácim sa nedarí upratať puk von.
     
    19:50
    Aj záverečná minúta úvodnej tretiny patrí hráčom Barysu Astana, už to však nevyzerá na nejaké vážnejšie ohrozenie domáceho Brusta.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina tohto duelu nepriniesla gól ani žiadne vylúčenie. Zaujímavé šance na skórovanie si vytvorili obidva tímy, ale obaja brankári ostali po prvej dvadsaťminútovke neprekonaní.
     
    Druhá tretina sa začne o 19:49.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:30
    Slovan mohol hneď v úvodnej minúte prostrednej tretiny otvoriť skóre! Prečíslenie vyriešil Taffe prihrávkou na Jegliča, ten zakončil, ale Poulin predviedol fantastický zákrok, včas sa presunul k svojej ľavej žrdi a vyrazil puk do bezpečia!
     
    21:15
    Slovan pokračuje v útočnom snažení aj po vystriedaní.
    21:15 Žiga Jeglič (SBA)
     
    22:02
    Starostovu strelu Poulin schoval do svojej lapačky, vhadzuje sa po jeho ľavici.
     
    22:45
    Trivino zaviezol puk do útočného pásma, z pravej strany ho predkladal pred bránu, ale svojou prihrávkou nenašiel spoluhráča.
     
    23:40
    Cheechoo si krásne stiahol puk, už to vyzeralo, že bude mať veľkú šancu, ale hosťujúca defenzíva ho napokon dokázala zastaviť.
     
    24:30
    Prihrávka na Musatova bola príliš prudká, ruský útočník puk nedokázal spracovať a ten domácim unikol až do stredného pásma.
     
    25:21
    Súčasné vylúčenie:
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Patrik Lušňák – 2 min.).
    Vylúčenie v tíme HC Barys Astana (Cam Barker – 2 min.).
     
    25:41
    Hrá sa štyria proti štyrom, do šance sa z ľavej strany natlačil Kundrátek, puk za chrbát Poulina aj napriek veľkej snahe nepretlačil.
     
    26:37
    Kundrátek so Sersenom dobre zapracovali za svojou bránkou a posunuli puk do neutrálnej zóny.
     
    26:51
    Na programe je prvá reklamná prestávka v druhej tretine.
     
    27:18
    Kyle Chipchura opäť raz bratislavským divákom ukázal, v čom vyniká, od mantinelu sa natlačil pred bránu, Poulin dokázal zastaviť jeho zakončenie pravým betónom!
     
    27:18
    Brankár Poulin pri svojom zákroku fauloval hokejkou Chipchuru, Slovan bude hrať presilovú hru.
     
    27:46
    Slovan Bratislava dal gól!
    Zimný štadión Ondreja Nepelu je na nohách, belasí využívajú presilovú hru a ujímajú sa vedenia! JEFF TAFFE to urobil parádne, na pravom kruhu si potiahol puk bližšie k bráne a skvelou strelou švihom rozvlnil sieť za bezmocným Poulinom! Asistencie: Michal Sersen a Tomáš Kundrátek.
    27:46 Jeff Taffe (SBA) - 1:0
     
    28:20
    Slovan Bratislava dal gól!
    Domáci priaznivci ledva stačili dooslavovať prvý gól a už majú opäť dôvod na radosť! Patrik Bačík na modrej čiare krásne odtiahol hru, posunul puk po svojej lavici PATRIKOVI LUŠŇÁKOVI a ten ďalším vydareným zakončením švihom dostal Slovan do dvojgólového vedenia! Asistencia: Patrik Bačík.
    28:20 Patrik Lušňák (SBA) - 2:0
    28:20 Kyle Chipchura (SBA) - 2:0
     
    29:18
    Na trestnú lavicu putuje Tomáš Starosta, Slovan nateraz nebude môcť pokračovať v rozlete, keďže sa bude musieť brániť presilovke hostí.
     
    29:56
    Barry Brust ukryl puk do svojej moci a štadión ho za to odmeňuje mohutným skandovaním jeho mena.
     
    30:27
    Barker nahodil puk pred bránu, nič vážnejšieho z toho nebolo, ale útočiaci hráči ostávajú nasťahovaní v útočnom pásme.
     
    30:37
    Barry Brust prerušil hru ďalším úspešným zásahom.
     
    30:52
    Žiaľ, Slovan sa bude musieť brániť 26 sekúnd presile o dvoch hráčov, rozhodcovia vylúčili Žigu Jegliča.
     
    31:04
    S vylúčeniami sa teraz roztrhlo vrece. Presilovka o dvoch hráčov sa skončila po nedovolenom zákroku Dawesa.
     
    31:40
    Oba tímy hrajú vo štvorici, po tomto hernom formáte bude nasledovať kratučká presilová hra Slovana Bratislava.
     
    32:27
    Puk skončil na domácej striedačke, na programe je reklamná prestávka.
     
    32:40
    Chipchura po prekorčení modrej čiary nabil Kundrátkovi, proti ktorého zakončeniu vytiahol rýchlu reakciu ľavým betónom Kevin Poulin.
     
    33:20
    Opäť hráme piati na piatich.
     
    33:40
    Skalický zachytil puk, posunul ho na Jonathana Cheechooa, ktorý sa peknou kľučkou dostal cez protihráča, ale na lepšie usmernenie puku už nemal čas ani priestor. Poulin si dokázal poradiť a uchránil svoj tím od tretieho inkasovaného gólu.
     
    34:17
    Jeglič posúval puk za bránu Astany ešte spoza červenej čiary, píska sa teda zakázané uvoľnenie.
     
    35:18
    Cheechoo si predĺžil striedanie a vymyslel to nádherne, keď poslal puk Chipchurovi, ktorý len veľmi tesne minul ľavú žrď Poulinovej klietky!
     
    36:00
    Slovan teraz tlačí svojho súpera, domáci hráči svojím výkonom tešia prítomných divákov.
     
    36:41
    Belasí sa opäť rútili do útočného pásma, ale tentoraz ich zastavilo postavenie mimo hry.
     
    37:30
    Barys v ofenzíve nič nevymyslel, domáci ho vytlačili do stredného pásma a oba tímy tak majú priestor na prestriedanie.
     
    38:30
    Domáci sú teraz jasným pánom na ľadovej ploche, točia svojho súpera v jeho obrannom pásme.
     
    38:59
    Slovan Bratislava dal gól!
    V Bratislave sa dnes po tretí raz oslavuje, Slovan vedie pred koncom druhej tretiny už 3:0! Po prieniku Musatova a jeho páde na ľad sa síce nevylučovalo, ale Slovan získal útočné pásmo, Ivan Švárny našiel na opačnej strane NICKA PLASTINA, ktorý sa oprel do puku príklepom z vrcholu ľavého kruhu a ten pomedzi betóny hosťujúceho brankára prenikol za bránkovú čiaru! Asistencie: Ivan Švarný a Kyle Chipchura.
    38:59 Nick Plastino (SBA) - 3:0
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Hráči HC Slovan Bratislava predviedli v druhej tretine parádny výkon, ich ofenzívne nájazdy do pásma hostí dvíhali divákov zo sedadiel. Gólový príbeh druhého dejstva odštartoval krásnou strelou zápästím Taffe, ktorého zakončením sa o malý moment neskôr inšpiroval aj Lušňák. Na 3:0 zvýšil v závere tretiny Nick Plastino.
     
    Tretia tretina sa začne približne o 20:43
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:52
    Barry Brust stačil betóny k sebe, ale nebol si istý, kde je puk. Ten bol ukrytý pod jeho výstrojov.
     
    41:17
    Barys začal tretiu tretinu aktívne, čo sa dalo očakávať. Kanadský brankár v službách Slovana mal ďalšiu prácu, puk najprv vyrazil len pred seba, ale hneď nato ho dostal pod svoju kontrolu.
     
    42:30
    Brust pošteklil nervy priaznivcov Slovana riskantnou rozohrávkou, ale pre domácich to dobre dopadlo, keďže ostali v držaní puku.
     
    43:40
    Pri puku je Michal Sersen, ktorý za bránou svojho celku čaká na čerstvých hráčov zo striedačky.
     
    44:15
    Roman Savčenko to vyskúšal od modrej čiary, ale jeho pokus nemal šancu na úspech. Brust s prehľadom a veľkým pokojom zasiahol.
     
    44:55
    Šťastný strieľal po prihrávke Skalického, Poulin bol pripravený a puk vyrazil späť do hry.
     
    46:15
    Kevin Poulin odkorčuľoval na hráčsku lavicu svojho tímu, čo je jasným signálom toho, že sa bude vylučovať na domácej strane.
     
    46:38
    Tribúny si viackrát pýtali vylúčenie pri zákrokoch na hráčov Slovana, ale rozhodcovia to nechali bez povšimnutia. Vylučuje sa až teraz, keď bol odpískaný nedovolený zákrok Jegličovi.
     
    47:12
    Slovan sa v úvodnej časti oslabenia bráni výborne, puk je ďaleko od Brusta.
     
    47:57
    Barys Astana dala gól!
    Hostia využili presilovú hru a znižujú stav duelu na 1:3! Zdalo sa, že Brust predvedie úspešný zákrok, ale puk ešte ostal v hre a po práci Boyda ho do odkrytej svätyne belasých poslal hosťujúci kapitán BRANDON BOCHENSKI. Asistencie: Dustin Boyd a Kevin Dallman.
    47:57 Brandon Bochenski (AST) - 3:1
     
    49:15
    Hra je prerušená po tom, čo puk opustil hraciu plochu.
     
    49:38
    Barry Brust vyrazil puk po strele od modrej čiare pred seba, nasledovala hosťujúca dorážka, ale Brust si za pomoci svojich kolegov dokázal poradiť!
     
    49:59
    Bochenski, kapitán Barysu a strelec jeho prvého gólu, sa síce čuduje, ale na tom, že bolo jeho mužstvu odpískané postavenie mimo hry, už nič nezmenil.
     
    50:41
    Slovan potrebuje udržať priaznivý výsledok ešte niečo viac ako deväť minút. Možno očakávať, že tlak hostí bude postupom času silnieť.
     
    51:20
    Diváci, ktorých dnes prišlo na štadión 9566, sa bavia mexickými vlnami.
     
    52:30
    Cheechoo strieľal príklepom, ale trafil len pred sebou stojaceho obrancu Barysu Astana.
     
    53:09
    Nigel Dawes dostal parádny puk do jazdy, z ľavej strany si nakorčuľoval pred Brusta, ale Barry fantasticky podržal Slovan proti veľmi nebezpečnému zakončeniu útočníka Barysu!
     
    53:49
    Slovan Bratislava dal gól!
    Belasí strieľajú mimoriadne dôležitý gól, po ktorom by im víťazstvo v dnešnom dueli už nemalo ujsť! Igor Musatov predviedol krásnu individuálnu akciu, zaviezol puk pred bránu, kde sa k nemu dostal KYLE CHIPCHURA, ktorý už vedel, kam ho má poslať! Asistencia: Igor Musatov.
    53:49 Kyle Chipchura (SBA) - 4:1
     
    55:43
    Útok Astany nepriniesol nič, čo by bolo nebezpečné pre domácu svätyňu, puk získal Plastino, ktorý skúsene získal cenné sekundy.
    55:43 Nigel Dawes (AST)
     
    56:23
    Z uhla zakončoval Patrik Lušňák, Poulin úspešne zasiahol.
     
    57:05
    Akciu Barysa Astana zastavil skvelou defenzívnou robotou pri mantineli Ivan Švárny.
     
    57:49
    Sersenova bomba od modrej čiary Poulina nehrozila, puk zadunel na zadnom mantineli.
     
    58:31
    Shinnimin našiel svojou strelou len náručie Barryho Brusta a na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu sa už pomaly, ale isto začína oslavovať víťazstvo Slovana.
     
    59:00
    Do konca zápasu ostáva jedna minúta a diváci už v stoji vytlieskávajú svoj tím.
     
    59:35
    Pri puku sú hráči Astany, ktorým bude patriť záverečná útočná akcia tohto zápasu.
     
    Koniec zápasu.
     
    HC Slovan Bratislava po výbornom výkone zdolal Barys Astana 4:1 a k play-off sa priblížil na rozdiel šiestich bodov. Najlepším hráčom zápasu za hostí Dustin Boyd, z domácej strany si tento honor vyslúžil Nick Plastino.

    Na ľade prebieha tradičná ďakovačka. Slovan pokračuje vo veľmi úspešnej domácej sérii, ktorú môže zavŕšiť ďalším víťazstvom už v nedeľu, keď je na programe zápas s Jugrou. Aj ten vám prinesieme v priamom prenose. Na dnes je to z našej strany všetko, ďakujeme, že ste dnešné stretnutie sledovali s nami, z Bratislavy sa lúči Michal Bakoš. (21:18:33)

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 28. Taffe (Sersen, Kundrátek), 29. Lušňák (Bačík), 39. Plastino (Švarný, Chipchura), 54. Chipchura (Musatov) – 48. Bochenski (Boyd, Dallman)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Sersen, Švarný, Plastino, Bačík, Starosta, Rosandić – Cheechoo, Taffe, Jeglič – Chipchura, Surový, Musatov – Šťastný, Lušňák, Skalický – Vopelka, Halama, M. Hlinka – Sádecký.
    Barys Nur-Sultan: Poulin (H. Karlsson) – Dallman, M. Semionov, Barker, Šalapov, Lipin, Savčenko, Triasunov – Bochenski, Boyd, Dawes – Shinnimin, St. Pierre, Michajlis – Kučin, Puškarjov, Chuďakov – Belgibajev, Trivino, Grents – Paňukov.

    Rozhodca: Beliajev, Rogačov – Gordenko, Tomilov

    Diváci: 9566