Chodov – Jičín 12:1 (kon.) | Panthers – Ostrava 2:11 (kon.) | Bohemians - NE – ELITE PRAHA 12:3 (kon.)
Židenice – Liberec 3:4 (kon.) | Královské Vinohrady – Ne 2:11 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
12:1 (8:0, 2:0, 2:1)
Finance Novák FBK Jičín
cz Nedeľa 08.01.2017, 14:00 • hala JM, Chodov • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 16. kolo
     
    51:35
    Jičín právě vstřelil branku!
    Chvíli poté, co se nejzkušenější hráčka Jičína vrátila do hry se hosté poprvé v utkání prosazují. TEREZA MRÁZKOVÁ jako první v dnešním utkání dokázala propálit Provázkovou. Asistence: Žaneta Kůželová.
     
    46:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Na dvanáctou branku jsme příliš dlouho nečekali. TEREZA PITTERLINGOVÁ se dokázala prosadit povedenou střelou, na kterou byla Samková krátká. Asistence: Magdaléna Plášková.
     
    44:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    Až nyní to zkusila TEREZA URBÁNKOVÁ, která dokázala dorazit míček z bezprostřední blízkosti branky do sítě. Urbánková si tak připisuje hattrick v dnešním utkání. Asistence: Petra Beránková.
     
    27:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ se dokázala prosadit a vstřelit pro hosty nepříliš populární desítku. Asistence: Nikola Kuchařová.
     
    20:48
    Chodov právě vstřelil branku!
    Z kraje druhé třetiny se ihned prosazuje KAROLÍNA SUCHÁ, která se trefila přesně za záda Samkové. Asistence: Tereza Pitterlingová.
     
    18:02
    Chodov právě vstřelil branku!
    S góly se nám v první třetině roztrhl pytel. Vynikající přihrávku Řepkové dokázala přetavit v osmou branku Chodova TEREZA URBÁNKOVÁ. Asistence: Martina Řepková.
     
    17:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je o osudu utkání rozhodnuto. ADÉLA JŮZOVÁ zamířila přesně střelou po zemi do míst, kam Kociánová nedosáhla. Bez asistence.
     
    16:35
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky neodolaly tlaku domácích. Přesně pod horní tyč se dokázala trefit TEREZA URBÁNKOVÁ, která zvyšuje již na 6:0 pro Chodov! Asistence: Jana Vávrová.
     
    10:17
    Chodov právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém sledu je tu další branka domácích hráček. Svou druhou trefou v utkání se zaskvěla PETRA BERÁNKOVÁ, která využil přihrávku Tožičkové. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    09:45
    Chodov právě vstřelil branku!
    Jičínu se momentálně nic nedaří a je tu další branka v jejich síti. Přečíslení dokázala zužitkovat MAGDALENA PLÁŠKOVÁ. Asistence: Karolína Suchá.
     
    09:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chvíli poté, co se MARTINA ŘEPKOVÁ vrátila z trestně lavice, přidávají domácí třetí branku. Řepková se prosazuje přesnou dorážkou ze vzduchu. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    05:55
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tlak Chodova vyústil v druhou branku domácích. O tu se postarala tentokrát ADÉLA JŮZOVÁ. Asistence: Petra Beránková.
     
    03:50
    Chodov právě vstřelil branku!
    Co se nepovedlo hostujícím hráčkám se povedlo na druhé straně PETŘE BERÁNKOVÉ, která bez větších potíží dokázala propálit Kociánovou a Chodov tak vede 1:0!. Asistence: Dominika Tůmová.

    Alan Šrámek

    Góly a asistencie: 4. Beránková (Tůmová), 6. Jůzová (Beránková), 10. Řepková (Urbánková), 10. Plášková (Suchá), 11. Beránková (Tožičková), 17. Urbánková (J. Vávrová), 18. Jůzová, 19. Urbánková (Řepková), 21. Suchá (Pitterlingová), 28. Plášková (Kuchařová), 45. Urbánková (Beránková), 47. Pitterlingová (Plášková) – 52. T. Mrázková (Kůželová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková – Pitterlingová, Tožičková, Kuchařová, Vrbová – Suchá, Klímová, Urbánková – Plášková, Řepková, J. Vávrová – Jůzová, Beránková, Tůmová – Peštová.
    Finance Novák FBK Jičín: A. Kociánová (Samková) – Růžičková, Chlumská, Florianová, Strejcovská, Müllerová, Kořínková – Kůželová, Kloutvorová, Žůrková – T. Mrázková, Drbohlavová, Satýnková – Kosová.

    Rozhodca: Václav John, Lukáš Starý