Chodov – Jičín 12:1 (kon.) | Panthers – Ostrava 2:11 (kon.) | Bohemians - NE – ELITE PRAHA 12:3 (kon.)
Židenice – Liberec 3:4 (kon.) | Královské Vinohrady – Ne 2:11 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
12:1 (8:0, 2:0, 2:1)
Finance Novák FBK Jičín
cz Nedeľa 08.01.2017, 14:00 • hala JM, Chodov • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 16. kolo
     
    Střely na branku:

    Chodov – 48
    Jičín – 23 (15:51:05)
     
    Je dobojováno. Chodov se ve třetí třetině dostal do vedení 12:0, když se v poslední periodě prosadila třetí brankou v utkání Tereza Urbánková a následně také Tereza Pitterlingová. Za hosty snižovala ve dvaapadesáté minutě Tereza Mrázková. To však bylo vše, čeho jsme se ve třetí třetině dočkali. Chodov tak potvrdil roli favorita a v hale na Jižním Městě dokázal porazit Jičín vysoko 12:1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:01
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:17
    Na druhé straně to zkusila jedna z jičínských hráček, ale ani ta se neprosadila. Míček se mezi tři tyče nevešel.
     
    57:44
    Urbánková se snažila přidat svou čtvrtou branku v utkání, avšak v tom jí zabránila jedna z hostujících hráček, která střelu domácí florbalistky dokázala zablokovat.
     
    56:29
    Tempo hry v posledních chvílích opadlo. Ani jeden z týmů se nikam příliš nežene. Provázková se Samkovou nemají mnoho práce.
     
    55:10
    Žůrková hledala Müllerovou, avšak k ní se přihrávka nakonec vůbec nedostala.
     
    54:16
    Jičín se snaží ještě korigovat skóre dnešního utkání. Lvice lehce polevili a nikam se příliš neženou, také nemají kam.
     
    53:33
    Tožičková se dostala ke střele, kterou obrana Jičína zablokovala a Satýnková se ihned hnala dopředu, ale její útočnou snahu překazila jedna z domácích obránkyň.
     
    52:16
    Domácí obdržená branka nikterak nevykolejila a nyní jsou to opět domácí florbalistky, kdo určuje tempo hry.
     
    51:35
    Jičín právě vstřelil branku!
    Chvíli poté, co se nejzkušenější hráčka Jičína vrátila do hry se hosté poprvé v utkání prosazují. TEREZA MRÁZKOVÁ jako první v dnešním utkání dokázala propálit Provázkovou. Asistence: Žaneta Kůželová.
     
    51:08
    Gabriela Žůrková je zpět a hostující tým hraje v plném počtu.
     
    50:23
    Hostující hráčky se velmi dobře brání. Kloutvorová poslala míček až za branku Provázkové a domácí musí začínat útok opět od začátku.
     
    49:08
    Vyloučení v týmu FBK Jičín (Gabriela Žůrková – 2 minuty, Sekání).
     
    48:48
    Řepková pálila z větší vzdálenosti. Samková však byla pozorná a nepříliš razantní střelu domácí útočnice dokázala zlikvidovat.
     
    47:26
    Lvice jsou při chuti a opět kombinují před brankou Jičína. Hostující hráčky se pouze brání a do ničeho velkého se sami nepouští.
     
    46:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Na dvanáctou branku jsme příliš dlouho nečekali. TEREZA PITTERLINGOVÁ se dokázala prosadit povedenou střelou, na kterou byla Samková krátká. Asistence: Magdaléna Plášková.

    Alan Šrámek

    Góly a asistencie: 4. Beránková (Tůmová), 6. Jůzová (Beránková), 10. Řepková (Urbánková), 10. Plášková (Suchá), 11. Beránková (Tožičková), 17. Urbánková (J. Vávrová), 18. Jůzová, 19. Urbánková (Řepková), 21. Suchá (Pitterlingová), 28. Plášková (Kuchařová), 45. Urbánková (Beránková), 47. Pitterlingová (Plášková) – 52. T. Mrázková (Kůželová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková – Pitterlingová, Tožičková, Kuchařová, Vrbová – Suchá, Klímová, Urbánková – Plášková, Řepková, J. Vávrová – Jůzová, Beránková, Tůmová – Peštová.
    Finance Novák FBK Jičín: A. Kociánová (Samková) – Růžičková, Chlumská, Florianová, Strejcovská, Müllerová, Kořínková – Kůželová, Kloutvorová, Žůrková – T. Mrázková, Drbohlavová, Satýnková – Kosová.

    Rozhodca: Václav John, Lukáš Starý