Znojmo – Dornbirn 3:4 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
3:4 (2:1, 1:1, 0:2)
Dornbirn Bulldogs
cz Sobota 07.01.2017, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 41. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Orli to zkouší v šesti!
     
    52:23
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Hosté během krátké chvíle otáčí vývoj utkání! NIKOLAS PETRIK se dostal ke střele z prostoru mezikruží a propálil Nechvátala. Asistence: Olivier Magnan, Nicholas Crawford.
     
    51:12
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Crawford vystřelil od modré čáry. Jeho střelu dokázal vyrazit Nechvátal pouze před sebe, tam stál McBride s KEVINEM MACIERZYNSKYM. Oba se snažili dorážet, ale uspěl až druhý jmenovaný. Asistence: Brock McBride, Nicholas Crawford.
     
    47:30
    Yellow Horn převzal puk na modré čáře a jel sám na Hardyho, který jeho střelu ale dokázal vytěsnit mimo tři tyče svým ramenem!
     
    40:40
    Connelly napřáhl z prostoru mezikruží, ovšem Nechvátal vytáhl skvělý zákrok lapačkou!
     
    36:28
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Hosté ale z protiútoku snižují stav utkání! Livingston skvěle našel OLIVIERA MAGNANA, který měl ještě čas zamířit, díky čemuž trefil odkrytý prostor branky. Asistence: James Livingston, Nikolas Petrik.
     
    35:20
    Schmidt skvěle tečoval střelu od modré čáry, avšak Nechvátal byl na svém místě a dokázal pohotově zasáhnout! Skvělý zákrok znojemského gólmana.
     
    33:20
    Györi to myslel skvěle! Z pravého kruhu vyslal přízemní střelu, kterou musel Hardy likvidovat až špičkou svého betonu!
     
    32:05
    Šulák se obtočil kolem branky a nikým neatakovaný se natlačil až mezi kruhy, odkud ale vystřelil mimo branku!
     
    31:00
    Orli právě vstřelili branku!
    COLTON YELLOW HORN se prosazuje hned na začátku přesilovky. Ihned po vhazování se objevil na vrcholu pravého kruhu. Naznačil střelu, ale nevypálil. To udělal až na druhý pokus. Jeho střela byla tak přesná, že skončila až za Hardym, který toho příliš neviděl. Asistence: Teddy Da Costa, André Lakos.
     
    30:44
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Schmidt – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    28:40
    Da Costa se objevil nikým neobsazený mezi kruhy, ovšem jeho střela mířící do horního rohu byla vytěsněna ramenem gólmana Hardyho. Ten drží šance Dornbirnu!
     
    27:30
    Orli ujížděli v přečíslení dva na jednoho. Lattner vybídl ke skórování Bartoše, ale Hardy přihrávku čekal a neskutečně rychle se přesunul. Druhý jmenovaný tak mířil pouze do připraveného betonu. Obrovská šance!
     
    21:40
    Ban ujížděl sám na Nechvátala a snažil se mu udělat kličku do forhendu. Nechvátal celý záměr přečetl a svými betony si poradil na jedničku.
     
    19:46
    Orli právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelná dělovka, kterou měl na svědomí LIBOR ŠULÁK. Ten napřáhl od modré čáry a propálil vše před ním, včetně gólmana Hardyho. Asistence: Peter Pucher, Sean McMonagle.
     
    17:58
    Lattner se zjevil s pukem v prostoru mezikruží, avšak jeho střela trefila jen hruď gólmana Hardyho.
     
    16:41
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Biro – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Haberl – 2 min., hrubost).
     
    16:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli vyrovnávají po poměrně nenápadné akci! Da Costa zpoza branky přihrál na ADAMA HUGHESMANA, který stál natlačený v brankovišti. Svým důrazem se mu podařilo kotouč procpat až za brankovou čáru. Asistence: Teddy Da Costa.
     
    16:20
    Šulák se silově natlačil před Hardyho, ten však předvedl skvělý zákrok!
     
    08:15
    Šulák napřáhl od modré čáry a nastřelil horní tyč Hardyho branky!
     
    06:15
    Petrik se dostal k nebezpečné dorážce těsně před Nechvátalem, avšak nedokázal zvednout puk do horní části branky, díky čemuž je skóre stále nerozhodné!
     
    04:33
    Šeda zahrozil v oslabení, když se snažil kotouč zamést pod horní růžek. Francouz Hardy však velmi zkušeně zasáhl svým levým ramenem.
     
    04:27
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Podešva – 2 min., hákování).
     
    03:47
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Dornbirn se ujímá vedení hned ve čtvrté minutě zápasu. Sylvester chytře našel před brankou volného BROCKA MCBRIDEHO, který pouze kotouč nasměroval do odkryté branky. Asistence: Cody Sylvester, Kevin Macierzynski.

    Jakub Prchal

    Góly a asistencie: 17. Hughesman (Da Costa), 20. Šulák (Pucher, McMonagle), 31. Yellow Horn (Da Costa, Lakos) – 4. McBride (Sylvester, Macierzynski), 37. Magnan (Livingston, Petrik), 52. Macierzynski (McBride, Crawford), 53. Petrik (Magnan, Crawford)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Schwarz) – Šulák, McMonagle, Lakos, Biro, Stehlík, Bořuta, Kadeřávek – Lattner, Bartoš, Yellow Horn – Beroun, Pucher, Podešva – Vodný, Da Costa, Hughesman – Csamangó, Šeda, Špaček – Györi.
    Dornbirn Bulldogs: Hardy (Stroj) – Magnan, Schmidt, Caruso, Connelly, Siutz, Crawford, Konradsheim – D´Alvise, Arniel, Ban – Sylvester, McBride, Macierzynski – Petrik, Häussle, Livingston – Haberl.

    Rozhodca: Berneker, Štolc – Nemeth, Soos.

    Diváci: 2401