Novokuzneck – D. Moskva 0:3 (kon.) | Novosibirsk – Viťaz 3:2 (kon.) | Omsk – Jaroslavľ 3:2 (kon.)
Togliatti – Ufa 4:2 (kon.) | Dinamo Minsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Helsinki – Čerepovec 1:4 (kon.)
Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 0:2 (kon.) | Nižnekamsk – Čeljabinsk 1:0 (kon.) | Riga – Petrohrad 1:6 (kon.)
koniec
HC Dinamo Riga
1:6 (0:0, 0:4, 1:2)
SKA Petrohrad
cz Sobota 07.01.2017, 16:00 • Arena Riga • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:49
    No a domácí jdou do třech, protože za brankou zcela zbytečně podrazil svého protihráče Indrašis a také si odsedí dvě minuty.
     
    50:35
    Jak už jsem zmiňoval, za zákeřný zákrok se bude i vylučovat – Sestito si jde sednout k mému podivu pouze na dvě minuty za hrubost, stejný trest dostal i Tichonov, který svého spoluhráče bránil.
     
    48:10
    Uvidíme další přesilovku, tentokrát se domácí budou pokoušet korigovat stav – Viktor Tichonov se provinil hákováním v obranném pásmu svého SKA.
     
    45:15
    Je tu další vyloučení proti domácím – tentokrát postihlo Jekabse Redlihse, který bude pykat za nedovolené bránění.
     
    27:45
    Je tu také první vyloučení proti SKA, na trestnou lavici míči Andrej Zubarev, který se provinil celkem jasně viditelným podražením-
     
    25:19
    Ale po tomto přerušení se bude znovu vylučovat – na trestnou míří Tim Sestito, který se dopustil držení hole.
     
    19:22
    A v poslední minutě je tu třetí vyloučení proti domácím, na trestnou lavici musí Miks Indrašis, který se provinil podražením ve středním pásmu.
     
    08:01
    Další vyloučeným mužem je Edgars Kulda, který musel hasit dobrou šanci Petrohradu těsně před brankou a jde si sednout za hákování.
     
    05:17
    Je tu první vyloučení v dnešním zápase, Vitalijs Pavlovs se provinil před vlastní brankou nedovoleným bráněním a poslal domácí výběr do čtyřech.

    Ondřej Hradecký

    Góly a asistencie: 55. Jeļisejevs (Golovkovs, E. Kulda) – 27. Vojnov (Širokov, Kovaľčuk), 31. Ketov (Tichonov, Hersley), 36. Čudinov (Šipačov), 39. Šipačov (Dadonov, N. Gusev), 51. Ketov (Prochorkin, J. Jakovlev), 60. Tichonov (Prochorkin, Ketov)


    HC Dinamo Riga: Sedláček (Kalniņš) – Balinškis, Galvinš, Leščovs, Rēdlihs (A), Jerofejevs, Rēdlihs – Indrašis, Bičevskis, Dārziņš – Meija (C), Tim Sestito (A), Skvorcovs – Rēdlihs, Lipsbergs, Pavlovs – E. Kulda, Golovkovs, Toluzakov – Jeļisejevs, Saulietis.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Vojnov, Chafizullin, Belov, Čudinov, J. Jakovlev, Hersley, Zubarev – Barabanov, Daciuk (C), Kovaľčuk (A) – Dadonov, Šipačov (A), N. Gusev – S. Plotnikov, Koskiranta, Širokov – Prochorkin, Tichonov, Ketov.

    Rozhodca: Sojn, Ščeňov – Sazonov, Michel