Florida – Nashville 2:1 (kon.) | NJ Devils – Toronto 2:4 (kon.) | Chicago – Carolina 2:1 (kon.)
Colorado – NY Islanders 2:1 (po pr.) | Vancouver – Calgary 4:2 (kon.) | Anaheim – Arizona 3:2 (po pr.)
Buffalo – Winnipeg 4:3 (kon.) | Philadelphia – Tampa Bay 4:2 (kon.) | LA Kings – Minnesota 4:3 (po pr.)
koniec
Philadelphia Flyers
4:2 (0:1, 4:1, 0:0)
Tampa Bay Lightning
Sobota 07.01.2017, 19:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia (kapacita 19543 miest) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:45
    Domáci hokejisti sa dvakrát za sebou previnili zakázaným uvoľnením. Hra sa presťahuje pred Michala Neuvirtha a hosťujúci tréner Jon Cooper si berie time-out. Navyše, vyzerá to tak, že už teraz stiahne z hry brankára.
     
    47:35
    Tak toto hosťom určite nepomôže. Ich narastajúci tlak bude prerušení vylúčením. Luke Witkowski dostáva menší trest za nedovolené bránenie.
     
    44:53
    Adam Erne ušiel domácej defenzíve a postupoval sám na Michala Neuvirtha. V poslednej sekunde ho ale sekol Matt Read, a tak budú hrať hostia presilovku. Pokojne sa však mohlo pískať aj trestné strieľanie.
     
    43:39
    Domáci brankár mal teraz poriadnu dávku šťastia. Tyler Johnson sa dostal k strele z dobrej pozície, no jeho pokus opečiatkoval len žrď brány Michala Neuvirtha. Celej situácii ale predchádzal neodpískaný ofsajd.
     
    38:00
    Presne dve minúty pred koncom registruje tresty na oboch stranách. Za hrubosť putujú na trestnú lavicu Shayne Gostisbehere a Cédric Paquette.
    37:42 Radko Gudas (PHI) - 4:2
     
    37:42
    Philadelphia Flyers dáva gól! Domáci hokejisti si takmer okamžite prinavrátil svoje dvojgólové vedenie. Brayden Schenn sa dostal k strele z medzi kruhov, no bránu netrafil. Odrazený puk si však našiel RADKO GUDAS a s prispením súperovho brankára strieľa gól. Asistencia: Brayden Schenn.
    36:44 Alex Killorn (TBL) - 3:2
     
    36:44
    Tampa Bay Lightning dávajú gól! Hosťom sa síce nepodarilo využiť presilovú hru, no dve sekundy po návrate Chrisa VandeVeldeho dávajú gól. Od modrej čiary strieľal Nikita Nesterov, puk pred bránou zachytil ALEX KILLORN a na dvakrát prekonal českého brankára v domácej svätyni. Asistencie: Nikita Nesterov a Jonathan Drouin.
     
    34:42
    Hokejisti z Floridy dlho hrali pri avizovanom treste súpera, no napokon z toho bola iba zrazená strela Victora Hedmana. Presilová hra je tak realitou, dve minúty za držanie dostáva Chris VandeVelde.
    29:51 Michael Raffl (PHI) - 3:1
     
    29:51
    Philadelphia Flyers dáva gól! Domáci hokejisti sa dostávajú do dvojgólového vedenia. Nick Schultz išiel sám na bránu, no skórovať ešte nedokázal. Následne ale domáci ostali v útočnom pásme a po prihrávke Clauda Girouxa skóruje strelou z prvej MICHAEL RAFFL. Asistencie: Claude Giroux a Nick Schultz.
     
    29:38
    Pre hostí sa okamžite naskytla šanca na vyrovnanie. Valtteri Filppula potiahol akciu po pravej strane, na druhej strane našiel Viktora Hedmana, no švédsky obranca netrafil odkrytú bránu.
    28:42 Sean Couturier (PHI) - 2:1
     
    28:42
    Philadelphia Flyers dáva gól! Druhý útok domáceho tímu narobil obrane súpera ďalšie problémy a otáča vývoj dnešného duelu. Od modrej čiary pálil Ivan Provorov, jeho krajan v bráne hostí vyrazil puk len pred seba, a tak siedmy gól v sezóne zaznamenáva SEAN COUTURIER. Asistencie: Ivan Provorov a Jakub Voráček.
    21:11 Travis Konecny (PHI) - 1:1
     
    21:11
    Philadelphia Flyers dáva gól! Domácim hokejistom sa expresne rýchlo po začiatku druhej časti podarilo vyrovnať skóre dnešného duelu. Jakub Voráček získal puk na obrannej modrej čiare, rozvinul prečíslenie dvoch proti jednému a TRAVIS KONECNY strelou pod hornú žŕdku prekonal brankára súpera. Asistencia: Jakub Voráček.
     
    10:54
    Domáci hokejisti si zahrajú svoju prvú presilovú hru v dnešnom zápase. Za hákovanie dostáva menší trest ruský útočník Vladislav Namestnikov.
    05:34 Nikita Kučerov (TBL) - 0:1
     
    05:34
    Tampa Bay Lightning dávajú gól! Domáci prepadli v útočnom pásme a kruto za to pykajú. Blesky sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, Vladislav Namestnikov našiel na druhej strane NIKITU KUČEROVA a ten strelou do odkrytej brány otvára skóre dnešného zápasu. Asistencie: Vladislav Namestnikov a Nikita Nesterov.
     
    01:18
    Brankár Andrej Vasilevskij mal teraz šťastie, pretože strela Travisa Konecneho po prihrávke českého útočníka Jakuba Voráčka skončila na brvne jeho svätyne.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 22. Konecny (Voráček), 29. Couturier (Provorov, Voráček), 30. Raffl (Giroux, N. Schultz), 38. Gudas (B. Schenn) – 6. Kučerov (Naměstnikov, Nestěrov), 37. Killorn (Nestěrov, Drouin)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (S. Mason) – Provorov, MacDonald, N. Schultz, Gostisbehere, Del Zotto, Gudas – Raffl, Giroux (C), Read – Konecny, Couturier, Voráček – Weise, B. Schenn, Simmonds (A) – VandeVelde, Bellemare, Gordon.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Wilcox) – Hedman, Strålman, Šustr, Garrison, Nestěrov, Witkowski – Palát, T. Johnson, Kučerov – Naměstnikov, Filppula, Drouin – Erne, Peca, Killorn – J.T. Brown, Paquette, Callahan (A).

    Rozhodca: Kowal, Sutherland – MacPherson, Amell