Washington – Toronto 6:5 (po pr.) | Carolina – NJ Devils 1:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 1:4 (kon.) | Tampa Bay – Winnipeg 4:6 (kon.) | Nashville – Montreal 1:2 (po pr.)
San Jose – LA Kings 1:2 (po pr.)
koniec
Columbus Blue Jackets
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Edmonton Oilers
cz Streda 04.01.2017, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    42:45 Nick FOLIGNO - 3:1
     
    42:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Už je to o dva góly, takový start do třetí třetiny si hosté asi nepředstavovali. Nepovedená rozehrávka Oilers skončila na hokejce NICKA FOLIGNA a columbuský kapitán nekompromisně poslal puk do levé šibenice! Bez asistence.
    30:43 William KARLSSON - 2:1
     
    30:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    V první třetině se prosadila první přesilovková formace Blue Jackets, v té druhé druhá! Saad parádně přenesl hru na úplně volný pravý kruh, kde stál WILLIAM KARLSSON, jenž na přesilovce nahradil za bitku vyloučeného Brandona Dubinskyho, který propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Brandon Saad a Seth Jones.
    25:39 Oscar KLEFBOM - 1:1
     
    25:39
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Patrick Maroon vjel do útočného pásma a poté našel v mezikruží volného OSCARA KLEFBOMA, který přesnou střelou zápěstím překonal bezmocného Bobrovského! Asistence: Patrick Maroon a Jordan Eberle.
    12:42 Cam ATKINSON - 1:0
     
    12:42
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jackets přeci jen přesilovku využívají a ujímají se vedení! Zach Werenski našel na levém křídle CAMA ATKINSONA, jenž se pokusil nahodit kotouč směrem k Folignovi, ale od hostujícího zadáka Russella se jeho prudký pas odrazil do sítě! Asistence: Zach Werenski a Alexander Wennberg.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 13. Atkinson (Werenski, Wennberg), 31. W. Karlsson (Saad, S. Jones), 43. N. Foligno – 26. Klefbom (Maroon, Eberle)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – S. Jones, Werenski, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner.
    Edmonton Oilers: Talbot (Gustavsson) – Klefbom, A. Larsson, Sekera, Russell, Davidson, Benning – Maroon, McDavid (C), Eberle (A) – Lucic (A), Nugent-Hopkins, Draisaitl – Pouliot, Caggiula, Puljujärvi – Hendricks, Letestu, Kassian.

    Rozhodca: Pollock, Skilliter – Kovachik, Driscoll