Washington – Toronto 6:5 (po pr.) | Carolina – NJ Devils 1:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 1:4 (kon.) | Tampa Bay – Winnipeg 4:6 (kon.) | Nashville – Montreal 1:2 (po pr.)
San Jose – LA Kings 1:2 (po pr.)
koniec
Carolina Hurricanes
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
New Jersey Devils
cz Streda 04.01.2017, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:00 Kyle PALMIERI - 1:3
     
    58:00
    Devils právě vstřelili branku!
    KYLE PALMIERI vystihl rozehrávku Sebastiana Aha a z levého kruhu pro vhazování po ledě zamířil do prázdné brány. V PNC Areně se zdá být rozhodnuto!
    52:24 Sebastian AHO - 1:2
     
    52:24
    Carolina právě vstřelila branku!
    SEBASTIAN AHO po krásné diagonální přihrávce Rona Hainseyho z pravého křídla sice napoprvé Coryho Schneidera v blízkosti levé tyče překonat nedokázal, vzápětí se ale dostal k dorážce a poslal puk do odkryté části brány. Hurricanes rychle zareagovali na druhý inkasovaný gól a vrátili se zpět do zápasu! Asistence: Ron Hainsey a Teuvo Teräväinen.
    51:30 Michael CAMMALLERI - 0:2
     
    51:30
    Devils právě vstřelili branku!
    MICHAEL CAMMALLERI na pravém křídle napřáhl z ostrého úhlu ke střele, která se od hole clonícího hráče Caroliny odrazila nad pravým ramenem Cama Warda na milimetr přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Devils vedou 2:0! Asistence: Adam Henrique a Kyle Palmieri.
    34:56 Adam HENRIQUE - 0:1
     
    34:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Michael Cammalleri pěknou zpětnou přihrávkou z levého křídla a ostrého úhlu našel v pravém kruhu pro vhazování volného ADAMA HENRIQUEA, který bez přípravy zamířil k pravé tyče odkryté brány a poslal Devils do vedení. Bezbrankové skóre bylo konečně prolomeno a hokejisté New Jersey vedou 1:0! Asistence: Michael Cammalleri a Damon Severson.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 53. Aho (Hainsey, Teräväinen) – 35. Henrique (Cammalleri, Severson), 52. Cammalleri (Henrique, Palmieri), 58. Palmieri


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Altshuller) – Slavin, Pesce, Hainsey, R. Murphy, Hanifin, Tennyson – Skinner (A), V. Rask (A), D. Ryan – B. McGinn, J. Staal (A), Nordström – Aho, Teräväinen, Stempniak – Nestrašil, McClement, Stålberg.
    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Lovejoy, Quincey, Severson, Merrill, Santini – Hall, Zacha, Parenteau – Cammalleri (A), Henrique, Palmieri – Kalinin, Zajac (A), Lappin – Wood, Smith-Pelly, B. Bennett.

    Rozhodca: Francois StLaurent, Jon McIsaac. Čároví: Matt MacPherson, Shandor Alphonso

    Diváci: 8998