Novokuzneck – Viťaz 3:4 (kon.) | Novosibirsk – Jaroslavľ 3:2 (1:0 po s.n.) | Omsk – D. Moskva 2:3 (kon.)
Togliatti – Metallurg Magnitogorsk 2:4 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Nižnekamsk – Ufa 1:0 (4:3 po s.n.)
Dinamo Minsk – Petrohrad 5:4 (kon.) | Riga – Čerepovec 5:2 (kon.) | Záhreb – Red Star Kunlun 1:0 (kon.)
HC Slovan – Chabarovsk sk 2:0 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
5:3 (2:2, 2:1, 1:0)
Traktor Čeljabinsk
cz Utorok 03.01.2017, 15:00 • TatNeft Arena, Kazaň • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání:

    Jiří Sekáč (AKB) 1+1, 4 střely, čas na ledě 19:18
    Michal Jordán (AKB) 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:17
    Jiří Novotný (TRK) 0+1, 2 střely, čas na ledě 17:37
    Pavel Francouz (TRK) do utkání nezasáhl (17:32:56)
     
    Statistiky: Střely: 70-45; Střely na bránu: 37-25; Vhazování: 51-41; Zablokované střely: 18-20; Hity: 9-7; Fauly: 10-10; Trestné minuty: 10-22.
     
    Český útočník Jiří Sekáč odehrál v dresu Kazaně skvělý zápas a gólem a asistencí přispěl k výhře svého týmu, který v souboji třetího a čtvrtého týmu Východní konference porazil v nádherném zápase bohatém na góly Traktor Čeljabinsk, v jehož dresu si připsal jeden kanadský bod za asistenci Jiří Novotný. Propast mezi oběma týmy nyní činí 17 bodů. Konečný výsledek. Ak Bars Kazaň 5 Traktor Čeljabinsk 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Vjačeslav Soloduchin dostal menší trest za podražení a uvidíme, zda se ještě dočkáme gólu. Traktor má během poslední minuty k dispozici přesilovou hru.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:17
    Traktoru se podařilo usadit v útočném pásmu a nyní nerozumím tomu, proč nezkusil odvolat brankáře.
     
    57:51
    Arťom Borodkin tvrdě vypálil na pravém křídle z prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou. Jeho střela ale byla nepřesná a Stanislav Galimov si pohlídal odraz od skla.
     
    57:26
    Kazaň nahodila puk za bránu Vasilije Děmčenka a její hokejisté odjeli střídat, stejně jako hráči hostujícího týmu.
     
    56:57
    Kazaň na levém křídle od mantinelu dvakrát v rychlém sledu nahodila puk na Vasilije Děmčenka, brankář Čeljabinsku byl ale v obou případech připraven a puk ukryl v lapačce.
     
    56:26
    Do konce řádné hrací doby zbývají odehrát necelé čtyři minut a Traktor to zřejmě ještě zkusí při hře bez brankáře. Hostující tým už nemá co ztratit.
     
    55:24
    Derek Roy si v levém rohu útočného pásma najížděl na nahozený puk, který zpracovával ze vzduchu, jenže ztratil stabilitu a skončil na ledě. Kazaň v klidu rozehrála.
     
    55:05
    Dnešní utkání sleduje 6228 diváků.
     
    54:31
    Maxim Jakuceňa na pravém křídle tvrdě vypálil od modré čáry, do jeho střely se ale obětavě vrhl zřejmě Michal Jordán, který nyní zůstává ležet na ledové ploše a těžko to rozdýchává.
     
    53:42
    Kirill Kolcov byl zřejmě hráčem, který nebezpečně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Stanislav Galimov jeho střelu letící těsně nad ledem na přední tyči vyrazil pravým betonem! Vzápětí přišla střela z pravého křídla, brankář Kazaně měl ale dobrý výhled a tentokrát ho podržel.
     
    53:16
    Arťom Borodkin na modré čáře zamíchal s pukem a poté napřáhl k prudké střele, která byla sražena mimo.
     
    52:01
    Vzápětí přišla tvrdá střela z pravého křídla, Vasilij Děmčenko měl ale dobrý výhled a pokus domácích hokejistů od modré čáry na přední tyči po rychlém zakleknutí ukryl v náručí.
     
    51:26
    Vladimir Tkačjov už dnes jeden gól vstřelil a nyní mohl přidat další, když se řítil sám na brankáře Vasilije Děmčenka! Domácí útočník chtěl bekhendem zasouvat puk po rychlém zamíchání zasouvat ke vzdálenější pravé tyči, brankář Traktoru tam ale skvěle nechal levý beton.
     
    50:41
    Andrej Popov si v levém kruhu pro vhazování dlouho říkal o přihrávku, jenže ji nedostal a následná střela jeho spoluhráče na levém křídle od modré čáry byla zablokována.
     
    49:51
    Stanislav Galimov odklepal poslední tři vteřiny z přesilové hry a Paul Szczechura naskočil na led.
     
    49:00
    Pokud dnes stojí Traktor něco výsledek, tak je to určitě obrovská nedisciplinovanost a zbytečná vyloučení.
     
    47:51
    Paul Szczechura dostal dvouminutový trest za vysokou hůl a Kazaň má k dispozici další z řady přesilových her.
     
    47:50
    Vasilij Tokranov na levém křídle nabral rychlost a z kruhu pro vhazování mířil těsně nad ledem k přední tyči, Vasilij Děmčenko ale předvedl pěkný zákrok a pravým betonem jeho rychlou střelu zápěstím vyrazil do rohu!
     
    47:24
    Maxim Jakuceňa v pravém kruhu pro vhazování vystřelil zápěstím a mířil pod horní tyč, na přední tyči byl ale připravený Stanislav Galimov, který puk ukryl ve své výstroji a rychle přerušil hru.
     
    46:18
    Ve třetí třetině se hraje velice plynulý hokej a během necelých šesti minut se zatím přerušovalo pouze třikrát.
     
    45:35
    Alexandr Šarov na levém křídle napřáhl od mantinelu k prudké střele zápěstím, která po ledě mířila na přední tyč, Stanislav Galimov byl ale připraven a puk po zákroku betony rychle přikryl lapačkou.
     
    43:00
    Traktor Čeljabinsk sice úspěšně přečkal oslabení, jenže krátce na to se prosadil Fjodor Malychin. Osobně jsem hodně zvědavý na to, jak se z pátým gólem hosté dokáží vypořádat a zda dokáží zbytek utkání zdramatizovat.
    41:48 Fjodor MALYCHIN - 5:3
     
    41:48
    Kazaň vstřelila branku!
    Michail Varnakov na levém křídle od mantinelu nahodil puk směrem na vzdálenější pravou tyč, kde ho ze vzduchu usměrnil do pravého horního rohu v rychlosti FJODOR MALYCHIN. Ani třetí část není ochuzena o gól a Kazaň vede 5:3! Asistence: Michail Varnakov a Dmitrij Obuchov.
     
    41:44
    Vyloučený Alexandr Šinin se vrátil zpět na led, Kazaň ovšem pokračuje v tlaku a je v držení puku.
     
    41:23
    Kazaň v úvodu třetí třetiny dohrává přesilovou hru poté, co byl těsně před přestávkou vyloučen Alexandr Šinin.
     
    40:31
    Justin Azevedo si v levém kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a vystřelil zápěstím, Vasilij Děmčenko byl ale připravený a nadvakrát jeho pokus zastavil.
     
    40:01
    V TatNeft Areně začala závěrečná část utkání a nezbývá nic, než věřit, že bude pohledná a zajímavá jako předchozí dvě, během nichž padlo sedm branek. Kazaň vede nad Traktorem Čeljabinsk těsně 4:3.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely: 46-29; Střely na bránu: 24-15; Vhazování: 22-16; Zablokované střely: 7-7; Hity: 3-2; Fauly: 4-5; Trestné min.: 10-22.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 16:47.
     
    Souboj dvou týmů z čela Východní konference nabízí nad očekávání pohledný a zajímavý hokej. Oba týmy vstupovaly do druhé třetiny za nerozhodného stavu 2:2, ani v prostřední části ale nebyli diváci v TatNeft Areně ochuzeni o góly a také spoustu vyloučení. Kazaň si po brankách Vladimira Tkačjova a Justina Azeveda vzala zpět dvoubrankový náskok, vzápětí ale vrátil Traktor nádhernou střelou do hry Kirilll Kolcov, který se prosadil v obležení tři protihráčů. Skóre po druhé třetině: Ak Bars Kazaň 4 Traktor Čeljabinsk 3.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    Alexandr Šinin fauloval v závěru druhé třetiny a za nedovolené bránění usedl na trestnou lavici.
     
    39:16
    Vladimir Tkačjov napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která mířila do bližšího horního rohu brány, Vasilij Děmčenko ale vytáhl úžasný semafor, po kterém puk ukryl ve své lapačce!
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:18
    Čeljabinsk v pravém kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele zápěstím, na přední tyči byl ale připraven Stanislav Galimov, který kotouč ukryl ve svém náručí.
     
    37:00
    Do konce druhé třetiny zbývají odehrát přesně tři minuty a v dnešním utkání zatím padá spousta branek, což nezaujatého fanouška jistě těší.
    34:22 Kirill KOLCOV - 4:3
     
    34:22
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    KIRILL KOLCOV udělal ve středním pěkný oblouk a po výměně puku s Dmitrijem Pestunovem stojícím na útočné modré čáře z mezikruží v obležení tří protihráčů prudkou střelou zápěstím zamířil nad lapačku Stanislava Galimova. Nádherný gól, po kterém se Traktor Čeljabinsk stejně jako v první třetině dokázal vrátit zpět do utkání! Asistence: Dmitrij Pestunov.
    33:25 Justin AZEVEDO - 4:2
     
    33:25
    Kazaň vstřelila branku!
    Puk se z pravého křídla od Vladimira Tkačjova přes Vasilije Tokranova dostal do levého kruhu pro vhazování k JUSTINOVI AZEVEDOVI, který napřáhl ke krásné prudké střele a nad lapačkou Vasilije Děmčenka vymetl vzdálenější pravý horní roh brány. Kazaň využila přesilovou hru a podruhé v zápase vede o dvě branky – 4:2! Asistence: Vasilij Tokranov a Vladimir Tkačjov.
     
    32:26
    Jurij Petrov narazil jednoho z hráčů Kazaně zezadu na mantinel a dostal dvě minuty plus deset minut za nesportovní chování.
     
    32:17
    Traktor Čeljabinsk na pravém křídle od modré čáry nahazoval puk směrem na domácí bránu Stanislava Galimova, střela jednoho z hostujících hráčů ale byla nepřesná a kotouč zamířil mimo.
     
    31:44
    Michail Gluchov na pravém křídle operoval s pukem a vyvážel ho směrem k modré čáře, jenže zezadu mu ho skvěle vypíchl Arťom Borodkin, který si připsal dobrý obranný zákrok.
     
    31:03
    Semjon Afonasjevskij odvedl na levém křídle skvělou práci, když podél hrazení zavezl puk do útočného pásma, a přestože po souboji s jedním z domácích hokejistů skončil na ledě, rychle se zvedl a ještě o něj svedl souboj v rohu ledové plochy.
     
    30:18
    Hokejisté Kazaně se dostali na levém křídle do zakončení, jejich následná střela z kruhu pro vhazování ale byla nepřesná a skončila za bránou na mantinelu.
     
    29:43
    Také Fjodor Malychin už je zpět na ledě a oba týmy hrají po dalších dramatických chvilkách v plném počtu.
     
    29:08
    Vyloučený Arťom Sevankajev naskočil zpět na ledovou plochu a začíná zkrácená přesilová hra Čeljabinsku, který se může pokusit vyrovnat.
     
    27:43
    Fjodor Malychin utpěl před bránou Traktoru Čejlabinsku nepříjemné zranění, když mu jeden z hráčů hostujícího celku přišlápl bruslí nohu. Vyloučen byl ale za podražení právě on!
     
    27:08
    Arťom Sevankajev v rohu obranného pásma podrazil zezadu unikajícího Romana Abrosimova a Traktor Čeljabinsk jde po přečkání přesilové hry Kazaně znovu do čtyř hráčů. Hostům chybí disciplína.
     
    26:24
    Vyloučený Alexandr Šinin naskočil zpět na led a Traktor Čeljabinsk úspěšně přečkal čtvrté oslabení.
     
    24:59
    Stefan Elliott se ocitl v pravém kruhu pro vhazování po zpětné přihrávce svého spoluhráče zpoza brány v obrovské šanci, jeho následná střela ale zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče!
     
    24:24
    Alexandr Šinin dostal menší trest za držení a Kazaň má k dispozici čtvrtou přesilovou hru.
     
    24:00
    Traktor Čeljabinsk po levém křídle vyrazil do rychlého protiútoku, jeho následná akce ale vzápětí nic nepřinesla. Sledujeme velice divoké utkání.
     
    22:35
    Hokejistů Kazaně je po vstřelení třetí branky v dnešním utkání plný led a hráči Traktoru neví, kde jim hlava stojí. Domácí mají obrovský tlak.
    21:37 Vladimir TKAČJOV - 3:2
     
    21:37
    Kazaň vstřelila branku!
    VLADIMIR TKAČJOV se dostal v pravém kruhu pro vhazování po zablokované střele svého spoluhráče z vrcholu téhož kruhu k odraženému puku a prudkou střelou zápěstím nad lapačku bezmocného Vasilije Děmčenka vymetl bližší pravý horní roh brány. Kazaň získala zpět ztracené vedení a v úvodu druhé části vede 3:2!
     
    20:24
    Vstupujeme do prostřední části utkání v TatNeft Areně, kde je skóre utkání po divoké první třetině nerozhodného 2:2. Čeljabinsk dokázal těsně před přestávkou smazat dvoubrankové vedení Kazaně a lahůdkou je, že jeho vyrovnávací branka padla v oslabení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely: 17-17; Střely na bránu: 10-9; Vhazování: 13-8; Zablokované střely: 3-4; Hity: 3-1; Fauly: 3-1; Trestné minuty: 8-4.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 15:54.
     
    Kazaň měla fantastický vstup do utkání a zásluhou Jiřího Sekáče se během necelých devíti minut ujala dvoubrankového vedení. Český útočník nejprve sám otevřel skóre utkání a vzápětí připravil gól pro Stěpana Zacharčuka. Zdálo se, že domácí mají utkání pevně ve své moci, jenže v závěru první třetiny Čeljabinsk všechny vyvedl z omylu, když se nejprve v přesilové hře 5 na 3 prosadil Nikolaj Bělov a těsně před přestávkou během oslabení vyrovnal po samostatném úniku Maxim Jakuceňa. Skóre po první třetině: Ak Bars Kazan 2 Traktor Čeljabinsk 2.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
    18:17 Maxim JAKUCEŇA - 2:2
     
    18:17
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    MAXIM JAKUCEŇA na obranné čáře vypíchl puk jednomu z hráčů Kazaně a vyrazil do samostatného úniku, který po krásném blafáku zakončil v blízkosti levé tyče forhendovou střelou nad pravý beton Stanislava Galimova. Čeljabinsk v oslabení vyrovnal na 2:2!
     
    18:05
    Fjodor Malychin po zákroku Vasilije Děmčenka sekl do domácí brankáře, což se nelíbilo Jurijovi Petrovovi a okamžitě se do něj za bránou pustil. Následovaly dvě minuty za hrubost, zatímco Fjodor Malychin dostal menší trest za sekání.
     
    18:05
    Kazaň po rychlé kombinaci vypálila z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Vasilij Děmčenko měl co dělat, aby prudkou střelu s příklepem letící těsně nad ledem na přední tyči zastavil mezi betony! Fantastický zákrok.
     
    16:59
    Jurij Petrov dostal menší trest za držení a také Kazaň si v závěru první třetiny vyzkouší přesilovou hru.
     
    16:42
    Vyloučený Justin Azevedo naskočil zpět na led a zbytek běžné přesilové hry 5 na 4 se hostům využít nepodařilo.
    15:15 Nikolaj BĚLOV - 2:1
     
    15:15
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    NIKOLAJ BĚLOV si vyměnil puk dlouhou přihrávkou s Kirillem Kolcovem stojícím v blízkosti levé tyče a z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování napřáhl ke krásné táhlé střele, která nad lapačkou Stanislava Galimova zamířila k pravé tyči. Traktor rychle využil přesilovou hru 5 na 3 a vrátil se zpět do utkání! Asistence: Kirill Kolcov a Jiří Novotný.
     
    14:42
    Justin Azevedo dostal menší trest za podržení a Traktor si zahraje přesilovou hru 5 na 3! To je obrovská šance snížit.
     
    14:18
    Dmitrij Pestunov v pravém kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou na přední tyči Stanislav Galimov hrudí vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    13:37
    Andrej Čibisov dostal dvouminutový trest za nedovolené bránění a Traktor Čeljabinsk si zahraje druhou přesilovou hru.
     
    12:59
    Jiří Sekáč je zatím ústřední postavou dnešního zápasu, když úvodní gól nejprve sám vstřelil a druhý před pár okamžiky připravil pro Stěpana Zacharčuka.
    11:46 Stěpan ZACHARČUK - 2:0
     
    11:46
    Kazaň vstřelila branku!
    Jiří Sekáč krásnou bekhendovou přihrávkou zpoza brány našel na modré čáře osamoceného STĚPANA ZACHARČUKA, který si srovnal puk na hokejku a poté prudkou střelou s příklepem nad lapačkou bezmocného Vasilije Děmčenka zamířil k pravé tyči. Nádherná střela, po které Ak Bars Kazaň vede již 2:0! Asistence: Jiří Sekáč.
     
    11:08
    Ilja Zinovjev si srovnal v levém kruhu pro vhazování puk na hůl a jeho následná střela zápěstím se po holi skrčeného Atteho Ohtamay svezla do ochranné sítě.
     
    10:15
    Vyloučený Andrej Popov naskočil zpět na led a Kazaň úspěšně přečkala první přesilovou hru Traktoru, který se zatím stále marně snaží odpovědět na úvodní gól Jiřího Sekáče.
     
    10:00
    Traktor sevřel Kazaň v jejím obranném pásmu a poté přišla tvrdá střele od modré čáry, která byla zablokována.
     
    08:15
    Andrej Popov dostal dvouminutový trest za podražení a Traktor Čeljabinsk má k dispozici první přesilovou hru.
     
    07:48
    Nikolaj Bělov na pravém křídle nebezpečně vypálil z vrcholu pravého kruhu a jeho střela byla těsně před bránou tečována, Stanislav Galimov si ale věděl rady a hrudí puk vyrazil mimo!
     
    06:59
    Hra má obrovský spád a je jen minimálně přerušována. Kazaň má více ze hry a zásluhou Jiřího Sekáče vede 1:0. Úvodní branka utkání padla po necelých čtyřech minutách.
     
    05:14
    Andrej Čibisov se v levém kruhu pro vhazování ocitl ve skvělé střelecké pozici, jeho následná střela zápěstím po ledě ale byla zablokována. Vasilij Děmčenko zasahovat nemusel.
     
    04:03
    Vasilij Děmčenko rychle vyjel ze své brány, aby v levém kruhu pro vhazování volný puk holí odpálil do bezpečí.
    03:28 Jiří SEKÁČ - 1:0
     
    03:28
    Kazaň vstřelila branku!
    JIŘÍ SEKÁČ předvedl v pravém kruhu pro vhazování pěknou otočku a krásnou střelou zápěstím po ledě zamířil mezi betony Vasilije Děmčenka. Český útočník vstřelil v letošní sezóně KHL svůj jubilejní 10. gól a Ak Bars Kazaň vede po necelých čtyřech minutách 1:0! Asistence: Alexandr Svitov a Justin Azevedo.
     
    02:43
    V TatNeft Areně panuje bouřlivá atmosféra a domácí fanoušci ženou Kazaň za vstřelením úvodní branky.
     
    01:58
    Hokejisté Traktoru nahodili puk na pravém křídle do útočného pásma a kompletní pětice hráčů odjela střídat.
     
    00:48
    Vladimir Tkačjov se mezi kruhy pro vhazování ocital v první brankové příležitosti, jeho následná střela zápěstím ale byla zablokována a k dorážce se snažil dostat marně.
     
    00:09
    Puk dopadl na led a utkání mohlo začít, po pouhých devíti sekundách ale byla hra přerušena. Hokejistům Traktoru se nepodařilo rozehrát a puk skončil na zakázaném uvolnění, po kterém se vhazovalo před bránou Vasilije Děmčenka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hokejisté obou týmů už jsou seřazeni na modrých čarách a utkání mezi Ak Barsem Kazaň a Traktorem Čejlabinskem bude moci za pár okamžiků začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Ak Bars Kazaň: S. Galimov (Garipov) – Jordán, Elliott, S. Zacharčuk, Tokranov, Jarullin, Ohtamaa, Abrosimov – Varnakov (A), Obuchov, Malychin (A) – Svitov (C), Azevedo, Sekáč – Tkačjov, Čibisov, Lukojanov – An. Popov, M. Gluchov, Soloduchin.

    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – N. Bělov, Šinin (C), Kolcov, Borodkin, Klimontov, A. Petrov, Petrikov – Szczechura, Jakuceňa, Novotný – Sevankajev (A), Pestunov, Roy – Černikov (A), J. Petrov, Zinovjev – Šarov, Gubarev, Afonasjevskij – Šolochov.

    Rozhodčí: Sergej Beljajev, Vladimir Bukin. Čároví: Nikita Šalagin, Dmitrij Šišlo.
     
    Česká stopa v utkání:

    Jiří Sekáč (AKB) 9+13, +/- -1
    Michal Jordán (AKB) 1+3, +/- +4
    Jiří Novotný (TRK) 0+1, +/- +1
    Pavel Francouz (TRK) 18 zápasů, 487 zákroků, 23 gólů, procentuální úspěšnost zákroků 95,5%
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/2017:

    08.11.16 Traktor Čeljabinsk – Ak Bars Kazaň 2:3
    Michal Jordán dnes nastoupí v první obranné dvojici společně s Elliottem

    Reprezentační výbava Michala Jordána ???????????????? #MadeOfHockey #CCM #narodnitym ???? – Aleš Krecl

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Traktor Čeljabinsk

    Do brány Traktoru Čeljabinsku se proti Kazani postaví ruský brankář Vasilij Děmčenko, kterému bude krýt záda Pavel Francouz. V útoku nebude chybět český útočník Jiří Novotný, který bude hrát v první útočné formaci po boku Paula Szczechury a Maxima Jakuceni, tedy dvou základních stavebních pilířů domácího týmu, který prožívá skvělou sezónu a ve východní konferenci mu patří čtvrté místo. Kazaň má náskok 15 bodů.
     
    Ak Bars Kazaň:

    Hokejisté Kazaně už se jednou v letošní sezóně KHL s Traktorem jednou střetli, když na jeho ledě 8. listopadu zvítězili po samostatných nájezdech, během nichž se jako jediný prosadil Anton Glinkin. Na vítězství Ak Barsu se podíleli Jiří Sekáč a Michal Jordán, kteří zaznamenali shodně jeden kanadský bod za asistenci.
     
    Kazaň vyhrála po sérii nevyrovnaných výsledků tři utkání v řadě a do domácího zápasu proti Čeljabinsku bude vstupovat ve skvělé formě. Hokejisté hostujícího Traktoru ovšem také nehrají vůbec špatně, když vyhráli osm z posledních jedenácti zápasů. Diváci v TatNeft Areně budou svědky souboje třetího týmu Východní konference se čtvrtým. Lépe je na tom Kazaň, která má 90 bodů. Traktor ztrácí 15 bodů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 4. Sekáč (Svitov, Azevedo), 12. S. Zacharčuk (Sekáč), 22. Tkačov, 34. Azevedo (Tokranov, Tkačov), 42. Malychin (Varnakov, Obuchov) – 16. Belov (Kolcov, Novotný), 19. Jakuceňa, 35. Kolcov (Pestunov)


    Ak Bars Kazaň: S. Galimov (Garipov) – Jordán, Elliott, S. Zacharčuk, Tokranov, Jarullin, Ohtamaa, Abrosimov – Varnakov (A), Obuchov, Malychin (A) – Svitov (C), Azevedo, Sekáč – Tkačov, Čibisov, Lukojanov – An. Popov, M. Gluchov, Soloduchin.
    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Francouz) – Belov, (C), Kolcov, Borodkin, Klimontov, A. Petrov, Petrikov – Szczechura, Jakuceňa, Novotný – Sevankajev (A), Pestunov, Roy – (A), J. Petrov, – , Gubarev, Afonasjevskij – Šolochov.

    Rozhodca: Sergej Beljajev, Vladimir Bukin. Čároví: Nikita Šalagin, Dmitrij Šišlo

    Diváci: 6228