Karlovarsko – Selver Tallinn 3:1 (kon.)
koniec
VK ČEZ Karlovarsko
3
25 25 21 25  
Selver Tallinn
1
17 22 25 14  
cz Streda 07.12.2016, 18:00 • Hala míčových sportů, Karlovy Vary • CEV Cup • Play-off
Predzápasové kurzy
     
    25:14
    Druhý mečbol již znamená konec zápasu. Málek si přihrál a také zakončil. Karlovarsko si z dnešního zápasu odnáší vítězství 3:1.
     
    24:13
    Netrval se dostal na palubovku. Pfeffer skvěle zasáhl v poli, ale Málek poslal míč do autu. Hosté se ale dotkli sítě.
     
    16:6
    Kriško skvěle zareagoval na odražený míč a poslal velmi rychle úder do zadní části kurtu. Tam si s míčem neporadil Losnikov a Tallin prohrává již o deset bodů. Následuje druhý technický oddechový čas.
     
    13:5
    Tlak Karlovarska nepolevuje. Kriško měl bodovku, ale tu ještě hostů vybrali. Následuje útok jen do bloku od Williamse. Na palubovce se objevil kapitán hostů Lipp. Je tu druhý oddechový čas Tallinu.
     
    8:4
    Právě Mihkel Tanila na servisu. Hudeček si naskočil na kratší nahrávku a smečuje do diagonály. Následuje první technický oddechový čas.
     
    3:1
    Po podání Kriška se radují opět domácí volejbalisté. Hudeček ze zadní pozice trefil míč přesně na lajnu. Je tu oddechová čas již po čtyřech rozehrách.
     
    21:25
    Dolgopolov uvolnil Williamse na jednoblok a univerzál Tallinu neměl problém přidat poslední bod ve třetím setu. Zápas bude pokračovat.
     
    20:24
    Čtyři setboly pro Tallin! Střídající Mochalski je zablokován z pozice univerzála.
     
    18:21
    A už je to v koncovce třetího setu o tři body. Málek nepřihrál přesně, následně nedal bod z útoku a toho využívá Williams. Je tu druhý oddechový čas pro Karlovarsko.
     
    16:15
    Karlovarsko jde přece jen do druhého technického oddechového času ve vedení. Mihkel Tanila podával, ale to na český celek nestačilo. Hudeček vymetl soupeře na bloku.
     
    12:13
    A hosté jdou do vedení. Musel nahrávat Hudeček, ale Kriško se neprosadil. Právě Williams se dostává více a více do hry a smečí vytlouká blok. Při nepříznivém skóre si bere oddechový čas Jiří Novák.
     
    8:6
    Domácí odcházejí na první technický oddechový čas pro dvoubodovém vedení. Opět to byl zkušený Tomáš Široký, který procpal míč blokem.
     
    25:22
    Neuvěřitelná výměna na konec setu. Nejdříve se pokusil dvakrát ukončit sadu Končal na druhou přes, ale ani jednou mu to nevyšlo. Následně ale chybuje v útoku estonský smečař. Také druhá sada jde na konto domácího celku.
     
    24:21
    Další snížení. Ani třetí setbol není využit. Kriško musel jen techniky přehrát síť. Toho už využívá Lincoln Williams. Jiří Novák chce uklidnit své svěřence a bere si v koncovce druhý oddechový čas.
     
    24:18
    Šest setbolů pro domácí. Na druhé straně chyboval Ennemuist, který útočil do autu.
     
    20:16
    A hned je to zase veselejší. Je to znovu o čtyři body. Hudeček zatlačil servisem, do bodovky se navezl Kriško a přidává bod. Je tu ještě jeden oddechový čas pro Estonce.
     
    18:16
    Domácí budou muset ještě zabrat ve druhém setu. Ondřej Hudeček si nepřišel na blok soupeře a je tu oddechový čas také pro Jiřího Nováka.
     
    16:11
    Pětibodový náskok mají domácí při druhém technickém oddechovém čase. Williams smečoval po lajně, ale tam byl postavený Pfeffer, který skvěle zasáhl v poli a následně smečuje kolem bloku Kriško.
     
    8:3
    Pipem zakončuje Karlovarsko první část druhého setu. Vše zakončil Zdeněk Málek. Následuje první technický oddechový čas.
     
    6:2
    Michal Kriško poslal další dělovku z podávací lajny. Treial si zpracoval lehký míč a sám také zakončil. Je tu první oddechový čas pro hosty.
     
    25:17
    Nyní už je konec prvního setu. Mochalski dostal nahrávku od Štefka, který přišel jako dvojstřídání za Kriška. Právě americký útočník ukončit první sadu smečí z velké výšky. První set jde na konto Karlovarska.
     
    24:15
    Ale je dlouhá řada setbolů pro domácí celek. Končal našel ne středu Treaila a ten poslal míč ne zem.
     
    19:12
    A je to už o sedm bodů. Orav byl proti dvojbloku, nedal míč na zem a to trestá znovu kapitán Karlovarska Ondřej Hudeček. Je tu druhý oddechový čas pro Estonce.
     
    16:11
    Nyní už ale Lincoln Williams nebyl tak důrazný na servisu, přesto mohli hosté snížit z bodovky. Právě hostující univerzál ale chybuje ze zóny číslo jedna. Následuje druhý technický oddechový čas.
     
    11:6
    Hudeček na servisu. Levoruký hráč rozhodil soupeře servisem, domácí bodují blokem. Estonský trenér si bere první oddechový čas. Karlovarsko má skvěle našlápnuto k zisku prvního setu.
     
    8:5
    A je tu první technický oddechový čas. Domácí sice nejdříve neproměnili bodovku, ale ani Williams nebyl dostatečně důrazný a poté již Michal Kriško přidává další bod.

    Vít Schück

    VK ČEZ Karlovarsko: Štefko, Končal – Hudeček (C), Málek – Sukuba, Netrval, Treial, Široký – Mochalski, Kriško – Pfeffer
    Trenér: Jiří Novák

    Selver Tallinn: Lipp (C), Dolgopolov – Orav, Allik, Hurt, Oun, Tamme – Tanila, Rannar, Ennemuist – Williams – Losnikov
    Trenér: Rainer Vassiljev

    Rozhodca: Marek Lagierski (POL) – Markus Petsche (AUT)
    Karlovarsko 1 0 Selver Tallinn
    #1 Streda 07.12.2016 • 18:00
    Karlovarsko - Selver Tallinn 3:1