Třinec – Hradec Králové 3:4 (po pr.) | Olomouc – Zlín 3:1 (kon.) | Plzeň – K. Vary 3:1 (kon.)
Chomutov – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Pardubice – Vítkovice 3:0 (kon.)
Sparta Praha – Litvínov 3:0 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
BK Mladá Boleslav
cz Piatok 25.11.2016, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga (ČR) • 24. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Michal Vondrka versus prázdná branka podruhé! Chomutovský kapitán si najel před branku, ale nakonec jí svým pokusem trestuhodně minul.
     
    54:59
    Michal Vondrka našel přihrávkou zpoza branky volného Bretta Flemminga. Ten svou ránou ovšem trefil jen beton Jana Lukáše!
     
    53:22
    Do dobré akce se následně dostal Michal Vondrka. Ten si najel po pravé straně do zakončení, ale střelou k levé tyčce dobře zasahujícího Lukáše nepokořil!
    48:24 Tomáš HYKA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    48:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A to se také stává, Mladá Boleslav střílí důležitou branku! Marek Trončinský svou střelou od modré čáry trefil betony Laca, od kterých se kotouč dostal k volnému TOMÁŠI HYKOVI. Tomu se povedlo trefit se do prázdné branky! Asistence: Tomáš Urban a Marek Trončinský.
     
    48:08
    Nyní se ale hosté mohou dočkat důležité branky. Juraj Valach totiž za brankou podrazil jednoho z hostů.
     
    46:24
    Jakub Klepiš se po přihrávce zpoza branky dostal do dobré střely. Jeho pokus ale skončil jen pod betony přesouvajícího se Jána Laca!
     
    45:14
    A mohl toho litovat. Do snažení se totiž dostali hosté, kterým se ale v blízkosti Jána Laca nepovedlo skórovat, chomutovský brankář předvedl dobrý zákrok.
     
    44:37
    Následně chomutovský kapitán našel zadovkou zpoza branky Ivana Humla. Ani nyní se ovšem zkušený útočník nedokázal prosadit!
     
    41:25
    Martin Látal se se štěstím dostal do úniku. Sám proti Lacovi vymyslel bekhendové zakončení, ale ten nedokázal zavěsit pod víko. Od břevna se kotouč odrazil do ochranné sítě!
     
    34:04
    Po objetí branky jednoho z hostů se do střelecké pozice z před brankového prostoru dostal Tomáš Urban. Ten ale na skvělého Jána Laca nevyzrál!
     
    32:06
    Po střele Juraje Valacha se k bekhendovém zakončení dostával před brankou Dávid Skokan. Ten ale Lukášův beton přehodit nedokázal.
     
    31:22
    Po nahození z pravé strany se dostal kotouč mezi kruhy na Lukáše Pabišku, který svou rychlou střelou nedokázal skórovat. Skvěle zasáhl Ján Laco!
     
    28:47
    Mladá Boleslav se nyní může dostat do utkání. Na trestnou lavici putuje za hákování v útočném pásmu útočník Petr Koblasa.
    26:53 Dávid SKOKAN - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti sice přesilovku nevyužili, po jejím skončení jdou do dvoubrankového vedení! Střela Juraje Valacha byla vyražena za branku, kde se k puku dostal DÁVID SKOKAN. Ten zpoza branky zakončoval a svojí silou puk dostal za záda brankáře! Asistence: Juraj Valach a David Kämpf.
     
    24:47
    Následovalo snažení Mladé Boleslavi ukončené faulem. Na trestnou lavici putuje Radan Lenc. Za brankou Laca hrál vysokou holí.
     
    21:42
    Hned mohlo být vyrovnáno! Lukáš Pabiška dostal kotouč před branku, kde se střelou k levé tyčce pokoušel skórovat. Ján Laco ovšem předvedl solidní zákrok.
    20:33 Michal VONDRKA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek skóruje hned ze své první akci ve druhé třetině! Brett Flemming nahodil kotouč do brankoviště, kde se svým jedenáctým zásahem v sezóně dokázal prosadit MICHAL VONDRKA! Asistence: Brett Flemming.
     
    18:30
    Následně se do potyčky dostal Tomáš Pastor, který inkasuje dvouminutový trest za hrubost, stejně jako Vít Jonák. Na druhé straně jsou vyloučeni Petr Koblasa a Dávid Skokan.
     
    16:12
    A přichází první přesilovka domácích. Jakub Klepiš se provinil ve středu hřiště faulem kolenem, a tak je tu druhá přesilovka utkání.
     
    09:18
    Následně se Ivan Huml dostal před branku, kde bekhendem zakončoval svůj průnik. Aréna se již zaradovala, ale puk nakonec skončil jen na tyčce!
     
    05:34
    Na konci oslabení se do šance dostal David Kämpf. Ten unikal osamocen na brankáře Lukáše, kterého ovšem střelou mezi betony nepřekonal!
     
    04:02
    Hodně zajímavě se prodral po levé straně Martin Látal. Hostující útočník se objevil před brankou Laca, kterou nakonec přestřelil!
     
    03:35
    Po něm jde na trestnou lavici chomutovský Jakub Sklenář. Ten si pomohl podražení a bude tak prvním vyloučeným.
     
    02:47
    Přišla tak šance Jakuba Lauka! Ten dostal parádní přihrávku na levou stranu, odkud se mu ale připraveného Lukáše překonat nepovedlo.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 21. Vondrka (Flemming), 27. Skokan (Valach, Kämpf) – 49. Hyka (Urban, Trončinský)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Strmeň) – Flemming, Kudělka, Valach, Skinner, Mrázek, Dlapa, R. Havel – Vondrka, Huml, Tomica – Skokan, Šťovíček, Sklenář – Koblasa, Kämpf, Poletín – Hřebejk, Račuk, Lauko.
    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Tarkki) – Stříteský, Kučný, Trončinský, Holub, Hanzlík, Pastor – Orsava, Žejdl, Jonák – Hyka, Vampola, Lenc – Látal, Urban, Pabiška – Fronk, Musil, Klepiš.

    Rozhodca: Hradil, Pavlovič – Hynek, Kokrment.

    Diváci: 4 271