Astana – APOEL 2:1 (kon.) | Fenerbahce – Zorja Luhansk 2:0 (kon.) | Qäbälä – Anderlecht 1:3 (kon.)
Zenit – Tel Aviv 2:0 (kon.) | Vigo – Liége 1:1 (kon.) | Amsterdam – Panathinaikos 2:0 (kon.)
Doneck – Konyaspor 4:0 (kon.) | Gent – Braga 2:2 (kon.) | FK Krasnodar – Salzburg 1:1 (kon.)
Schalke – Nice 2:0 (kon.) | Liberec – Karabach 3:0 (kon.) | Fiorentina – Solún 2:3 (kon.)
Be'er Sheva – Inter 3:2 (kon.) | Sparta Praha – Southampton 1:0 (kon.) | FCSB – Osmanlispor 2:1 (kon.)
Zürich – Villarreal 1:1 (kon.) | Austria – Giurgiu 1:2 (kon.) | Genk – Rapid Viedeň 1:0 (kon.)
Bilbao – Sassuolo 3:2 (kon.) | Manchester United – Feyenoord 4:0 (kon.) | Olympiakos – YB Bern 1:1 (kon.)
Saint-Étienne – Mainz 0:0 (kon.) | Dundalk – Alkmaar 0:1 (kon.) | AS Rím – Plzeň 4:1 (kon.)
koniec
Zenit Petrohrad
2:0 (1:0)
Maccabi Tel Aviv
Štvrtok 24.11.2016, 17:00 • Stadion Petrovskij, Petrohrad. Kapacita: 21,570 divákov. • Európska liga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu z Európskej ligy UEFA. Dnes sa pozrieme do ruského Petrohradu, kde si domáci Zenit zmeria sily s izraelským vicemajstrom Maccabi Tel Aviv. Zápas sa začína o 17:00 hod.

    ZENIT PETROHRAD

    Zenit Petrohrad môže byť pred zvyšnými dvoma zápasmi skupinovej fázy v absolútnom pokoji. Po štyroch zápasoch má na svojom konte plný počet bodov a v predstihu si zaistil prvé miesto v D-skupine. Šestnásťfinálové brány si definitívne otvoril v domácom zápase s írskym Dundalkom, ktorý v domácom prostredí zdolal 2:1. Na postupe ruského tímu má najväčší podiel Brazílčan Giuliano, ktorý päť gólov strelil a na ďalších päť prihral. Okrem toho vo farbách Zenitu podáva dobré výkony aj slovenský reprezentant Róbert Mak, ktorý v domácej súťaži strelil štyri góly. Aj vďaka nemu cez víkend zverenci Mirceu Lucescua zdolali Samaru 3:1 a vyšvihli sa na druhé miesto súťaže. V dnešnom dueli Zenitu prakticky nejde o nič, a tak ich nemusí príliš mrzieť ani absencia Dannyho či Aleksandra Ryazantseva.

    MACCABI TEL AVIV

    Maccabi Tel Aviv skončil v minulej sezóne izraelskej ligy len na druhom mieste. Musel sa tak predierať predkolami Európskej ligy, no napokon sa mu poradilo prebojovať do skupinovej fázy. Po štyroch úspešných predkolách ale začalo veľmi zle, keď úvodné dve stretnutia prehralo. Mrzieť ho môže najmä zlyhanie v úvodnom dueli, v ktorom viedlo nad Zenitom 3:0, no v záverečnej štvrťhodine inkasovalo štyri góly. Následne zverenci Shota Arveladzeho prehrali aj v írskom Dundalku a s ich šancami to nevyzeralo vôbec dobre. V dvojzápase s holandským AZ Alkmaar však získali nečakané štyri body a razom sa vrátili späť do boja o postup. V generálke na tento duel si počínali úspešne, keď v ligovom zápase zdolali Hapoel Kiryat Shmona 1:2. O oba presné zásahy sa postaral Islanďan Vidar Orn Kjartansson. Zaujímavosťou je, že na ruskej pôde Maccabi Tel Aviv doteraz ešte nikdy nehralo.
     
    Úvodné zostavy:

    Zenit Petrohrad: Lodygin – Criscito, Javi García (C), Novoselcev, Neto – Djordjević, Witsel, Mak, Žirkov – Giuliano, Kokorin.
    Náhradníci: M. Keržakov – Aňukov, Lombaerts, Maurício, A. Keržakov, Jusupov, Dzjuba.

    Maccabi Tel Aviv: P. Rajković – Dasa, Tibi, Filipenko, Ben Harush – Igiebor, Golasa, Medunjanin – Ben Basat, Scarione, Ben Haim II (C).
    Náhradníci: Daniel – Alberman, Kjartansson, Ben Haim, E. Peretz, Benajoun, Jehezkel.

    Rozhodca: Aleksandar Stavrev (MKD).
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop zápasu mali futbalisti izraelského vicemajstra. V prvej útočnej akcii ale neuspeli, keďže ich snaha stroskotala tesne pred pokutovým územím súpera.
     
    2
    Domáci Axel Witsel bol faulovaný v okolí stredového kruhu, a tak môžu pokračovať v rozohrávke hráči Zenitu Petrohrad. Pripomínam, že oni už majú postup do play off istý.
     
    3
    Nepresnosť v rozohrávke hostí. Lopta opustila priestor ihriska, vďaka čomu bude vhadzovať jeden z domácich hráčov. Hrá zatiaľ nemá príliš spád.
     
    4
    Úvod stretnutia je taký, aký sme aj mohli očakávať. Domáci futbalisti sa nikam neponáhľajú a postupnou rozohrávkou sa snažia vytiahnuť súpera z defenzívnej ulity.
     
    5
    Domáca obrana musela riešiť prvú nebezpečne vyzerajúcu akciu. Prízemný center z ľavej strany, ale včas upratal do bezpečia Domenico Criscito.
     
    6
    Domácim sa po predchádzajúcej situácii črtala šanca na rýchly brejk. Individuálne to skúšal Luka Djordjević, ale svojim prienikom do šestnástky neuspel.
     
    7
    V ruskom Petrohrade síce panuje mimoriadne chladné počasie, no napriek tomu si na štadión našli cestu fanúšikovia, ktorí neustále povzbudzujú domácich.
     
    8
    Opäť sledujeme pomerne nezáživný úsek hry. Alex Witsel skúšal dlhým pasom nájsť Luku Djordjevića, no pred ním zasiahol brankár Predrag Rajković.
     
    9
    Hlavný rozhodca Aleksandar Stavrev opäť píska proti hosťom. V strede poľa sa totiž nedovoleným zákrokom prezentoval Eden Ben Basat.
     
    10
    Na konci úvodnej desaťminútovky registrujeme aj prvý ofsajd zápasu. Na svoje postavenie voči súperovej obrannej línii si nedal pozor Jurij Žirkov.
     
    11
    A ofsajd vidíme aj na druhej strane. Myslím, že to bol Eden Ben Basat, kto reagoval na kolmú prihrávku do šestnástky priskoro.
     
    12
    Teraz bol trošku viac otvorený stred poľa, ale hostia to nedokázali využiť. Nosa Igiebor príliš dlho váhal a spomalil akciu Maccabi Tel Aviv.
     
    13
    Eli Dasa si dal teraz pozor a zastavil prienik Jurijho Žirkova. Domáci hráč a člen ruskej reprezentácie sa napokon k centru z ľavej strany nedostal.
     
    14
    Tentokrát prevzali režisérsku taktovku hostia, no ich kombinácia je príliš ďaleko od brány Jurija Lodygina. Ten ešte zasahovať nemusel.
     
    15
    Prvá šanca dnešného zápasu. Giuliano centroval z ľavej strany a aj so šťastím lopta prepadla až na Aleksandra Kokorina. Ten bol sám pred bránou, ale zo záklonu dokázal hlavičkovať.
    15. Alexandr Kokorin (PET)
     
    16
    Predrag Rajković musel riešiť ďalšiu situáciu. S centrom z pravej strany si ale bez problémov poradil. Môže tak rozohrať ďalšiu útočnú akciu.
     
    18
    Luka Djordjević bol teraz faulovaný v strede ihriska. Eli Dasa si na svoje konto pripisuje ďalší nedovolený zákrok a trošku si koleduje o žltú kartu.
     
    19
    Alex Witsel si nedokázal loptu dobre spracovať, a tak ho dokázal odstaviť Eli Dasa. Hosťujúci obranca následne posiela loptu do bezpečia.
     
    20
    K strele z veľkej diaľky sa dostal Nosa Igiebor. Ten ale trafil len brániaceho Domenica Criscita. Jurij Lodygin tak ani teraz nemusel zasahovať.
     
    21
    Ďalšia nepresná akcia domáceho tímu. Eytan Tibi nechal loptu prejsť za bránkovú čiaru, a tak bude nasledovať len odkop od brány.
     
    22
    Tentokrát sa píska proti domácemu mužstvu. V osobnom súboji si počínal nedovolene stredový záložník Alex Witsel. Pri lopte tak ostane izraelský vicemajster.
     
    23
    Prvý polčas nám zatiaľ veľa futbalovej krásy neponúkol. Domáci sú si vedomí svojej situácie, a tak v dnešnom zápase akoby hrali len na pol plynu.
     
    24
    Postupom času sa čoraz viac dostávajú k dlhšej rozohrávke aj futbalisti z Tel Avivu. Opäť sa ale píska proti ním, keďže bol faulovaný Ivan Novoselcev.
     
    25
    A ďalší nedovolený zákrok v podaní hostí. Tentokrát to bol Ezequiel Scarione, ktorý v strede ihriska fauloval domáceho kapitána Javiho Garcíu.
     
    26
    V tomto úseku hry sa skôr fauluje ako hrá futbal. Nedovoleným zákrokom sa predviedol aj Alex Witsel, ktorý dnes hrá celkom dobre.
     
    27
    Hostia dostali loptu do siete, no gól platiť nebude. Tal Ben Haim II krásne obstrelil brankára, no tesne predtým bol v postavení mimo hry.
     
    28
    Maccabi Tel Aviv malo výhodu rohového kopu. Ten zahralo nakrátko, napokon centroval Tal Ben Haim II, ale nikto v žltom drese sa do nebezpečného zakončenia nedostal.
     
    29
    Konečne sa o niečo pokúsili aj domáci. Z pravej strany centroval do šestnástky Domenico Criscito, no našiel len Omriho Bena Harusha.
     
    30
    Úvodnú polhodinu nám ukončila pekná akcia hostí. Z pravej strany centroval Tal Ben Haim II, ale podobne ako Aleksandr Kokorin minul svoj hlavičkový pokus aj Nosa Igiebor.
    30. Nosa Igiebor (MTA)
     
    31
    Podľa štatistik majú miernu územnú prevahu hostia. Tí by v dnešnom dueli potrebovali bodovať, aby si zachovali reálnu šancu na postup.
     
    32
    Giuliano ešte udržal loptu na hracej ploche a poslal ju na nohu Róberta Maka. Slovenský reprezentant si ju pripravil na pravačku, no svojou strelou minul bránu.
     
    33
    Na druhej strane sa dostal k streleckému pokusu aj aktívny Tal Ben Haim II. Podobne ako slovenský futbalista ale poslal loptu nad bránu súpera.
     
    35
    Domáci sa teraz snažili presadiť stredom súperovej obrany. Luka Djordjević si nabiehal na šikovnú prízemnú prihrávku, ale bude z toho len odkop.
     
    36
    Hernú iniciatívu opäť prebrali hostia. V závere akcie sa ale zmohli len na nekvalitný center z ľavej strany, ktorí domáci upratali do bezpečia.
     
    37
    Alex Witsel šikovnou prihrávkou hľadal nabiehajúceho Alexandra Kokorina. Ruský útočník síce patrí k najrýchlejším, no v tomto súboji mal navrch Predrag Rajković.
     
    38
    Ani z tejto akcie domácich nič nebude. Postranný rozhodca totiž signalizuje postavenie mimo hry, v ktorom sa ocitol najlepší petrohradský strelec Giuliano.
     
    39
    V záverečných minútach polčasu stále čakáme na prvý strelecký pokus na bránu. Možno sa ho dočkáme teraz, pretože Jurij Žirkov odvrátil loptu len na rohový kop.
     
    40
    Haris Medunjanin poslal veľmi prudký center do domácej šestnástky. Veľmi dobre ale reagoval Luís Neto, ktorý loptu odvrátil do bezpečia.
     
    41
    Eden Ben Basat si nabehol na dlhý pas od svojho spoluhráča, no z ťažkej pozície nedokázal ani zakončiť, ani prihrať svojim spoluhráčom.
     
    42
    Giuliano rozbehol rýchlu akciu domáceho tímu. Kolmou prihrávkou hľadal Alexandra Kokorina, no na ruského hráča lopta neprešla.
     
    43
    Macedónsky rozhodca opäť prerušuje hru. Na zemi sa totiž ocitol Jurij Žirkov, ktorého nepríjemne zasiahol Haris Medunjanin.
     
    44
    Zenit Petrohrad dal gól! Domáci futbalisti sa na konci prvého polčasu dostali do vedenia a obrovský podiel na tomto góle má Róbert Mak. Slovenský reprezentant sa presadil po ľavej strane, presným pasom našiel v nebezpečnom priestore ALEXANDRA KOKORINA a ten už nemal problém doraziť loptu do odkrytej brány.
    44. Alexandr Kokorin (PET) - 1:0
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas nám veľa futbalovej krásy neponúkol, no oveľa spokojnejší môžu byť domáci futbalisti. Tí sa totiž v samotnom závere dostali do vedenia, keď skvelú individuálnu akciu predviedol Róbert Mak a presne zakončil Alexandr Kokorin. V druhom polčase tak musia zabrať najmä hostia, ktorí stále bojujú o postup do vyraďovacích bojov Európskej ligy UEFA.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Do druhého polčasu nastúpili hostia hneď s dvojicou nových hráčov. O vyrovnanie sa bude snažiť Yossi Benajoun, ktorý nahradil Ezequiela Scarioneho. Takisto prichádza aj Sagiv Jehezkel, ktorý vymenil Tala Bena Haim II.
     
    46
    Takisto sme videli striedanie aj na strane domácich. Na hraciu plochu prichádza Arťom Dzjuba, ktorý vymenil dobre hrajúceho Luku Djordjevića.
     
    47
    Začiatok druhého polčasu sa odohráva prevažne v strede poľa. Zápasu chýba vyššie tempo, no najmä domácim to rozhodne nevadí.
     
    48
    Kombinácia hostí sa nestrela s úspechom, a tak bude nasledovať odkop od brány Jurija Lodygina. Domáci brankár sa s rozohrávkou neponáhľa.
     
    49
    Sagiv Jehezkel prišiel na trávnik len pred pár minútami a už sa ocitol v prvej šanci. V pokutovom území sa pohral s Alexom Witselom, no jeho zakončenie kryje Jurij Lodygin.
     
    50
    Na druhej strane ukázal dobrý ťah na bránu Róbert Mak. Šikovnou kolmou prihrávkou hľadal Arťoma Dzjubu, no ten bol dobre strážený.
     
    52
    Hostia to opäť skúsili po svojej ľavej strane, kde operuje Sagiv Jehezkel. Výborne ale zasiahol sklzom Ivan Novoselcev, a tak bude nasledovať rohový kop.
     
    53
    Teraz sme videli zaujímavé situácie na oboch stranách. Hostia zahrali rohový kop nakrátko, no Yossi Benajoun nedokázal z dobrej pozície zakončiť. Nasledoval rýchly brejk domácich a veľa nechýbalo, aby sa po prihrávke Róberta Maka do šance dostal Javi García.
     
    54
    Eden Ben Basat si teraz parádne spracoval loptu v pokutovom území súpera, no pochváliť treba aj Luísa Neta, ktorý jeho pokus zblokoval.
     
    55
    Dvoma nedovolenými zákrokmi v rade sa prezentoval Eyal Golasa. Domáci tak ostanú pri lopte a môžu založiť ďalšiu akciu.
     
    56
    Domáci teraz chceli súpera prekvapiť a takmer sa im to aj podarilo. Bohužiaľ pre nich stál v tesnom ofsajde striedajúci Arťom Dzjuba.
     
    57
    Petrohrad sa snaží vytvoriť si kontrolu nad zápasom. Dlhou kombináciu sa snaží vytiahnuť svojho súpera z defenzívnej ulity.
     
    58
    Luís Neto sa teraz dostal k centru z pravej strany. Hostia odvrátili loptu pred pokutové územie, no následná strela Jurija Žirkova nebola presná.
     
    59
    Teraz sledujeme množstvo nepresností na oboch stranách. Brankár Predrag Rajković si teraz až príliš veľa dovolil a takmer jeho zaváhanie potrestal Giuliano.
    59. Predrag Rajković (MTA)
     
    60
    Na konci hodiny hry budeme svedkami rohového kopu, keďže center Jurijho Žirkova bol zblokovaný. Loptu si už postavil k rohovej zástavke Róbert Mak.
     
    61
    Slovenský reprezentant nerozohral roh vôbec zle, no domáci sa do zakončenia nedostali. Platí to aj pri ďalšej akcii, keďže v ofsajde bol Arťom Dzjuba.
     
    63
    Opäť sledujeme pomerne nudný úsek hry. Pri lopte sú síce futbalisti izraelského vicemajstra, no domáci ich vysoko napádajú.
     
    64
    Sagiv Jehezkel priniesol do hry hostí veľké oživenie. Z ľavej strany poslal do šestnástky ďalší nebezpečný center, no situáciu si postrážil Ivan Novoselcev.
     
    65
    Axel Witsel sa snažil šikovne prestrčiť loptu na Alexandra Kokorina, no pred ruským útočníkom dobre vybehol brankár Predrag Rajković.
     
    66
    Domáci tím bude po druhýkrát v zápase striedať. Odchádza strelec jediného doterajšieho gólu Alexandr Kokorin, ktorého nahradzuje Alexandr Keržakov.
     
    67
    Axel Witsel sa teraz síce čuduje, no po jeho zákroku na Sagiva Jehezkela budú hostia zahrávať nebezpečnú štandardnú situáciu. Jurij Lodygin si stavia trojčlenný múr.
     
    68
    Exekútorom priameho kopu bol Eden Ben Basat. Ten mieril na brankárovu stranu, a tak si s jeho technickou strelou bez väčších problémov podaril Jurij Lodygin.
     
    69
    Nedovoleným zákrokom sa prezentoval mimoriadne skúsený Jurij Žirkov. Spravil to ale šikovne, keďže nedostal kartu a prerušil rýchlu akciu hostí.
     
    70
    V tomto úseku hry pribúdajú nedovolené zákroky najmä na strane domácich. Voči pravidlám sa tentokrát previnil Domenico Criscito.
     
    71
    Hostia nezahrali priamy kop práve najlepšie. Lopta sa odrazila mimo šestnástky a následná strela Eyala Golasu mierila veľmi nepresne.
     
    72
    Domáci futbalisti svoje vedenie nepotvrdili. Striedajúci Alexandr Keržakov centroval z pravej strany, no našiel len pripraveného brankára Predraga Rajkovića.
     
    73
    Opäť treba vyzdvihnúť dobre napádanie domácich futbalistov. Predrag Rajković sa ocitol pod tlakom a preto jeho odkop nedopadol práve najlepšie.
     
    74
    A ďalší priamy kop pred hostí. Domenico Criscito fauloval a následne slovne zaútočil na hlavného rozhodcu. Ten mu bez milosti vyťahuje žltú kartu.
     
    75
    Štvrťhodinu pred koncom zápasu poslednýkrát strieda domáci tréner. V dnešnom zápase skončil Jurij Žirkov a na záverečné minúty prichádza Nicolas Lombaerts.
     
    76
    Jurij Lodygin musel zasahovať po strele z priameho kopu. Poradil si však veľmi dobre, a tak si domáci stále držia svoje tesné vedenie.
     
    77
    Sagiv Jehezkel je jednoznačne najaktívnejším hráčom hostí. Teraz jeho úmysel ale dobre prečítal Ivan Novoselcev a nedovolil mu odcentrovať.
     
    78
    Eyal Golasa sa snažil zakončiť akciu izraelského mužstva, no jeho pokus bol zblokovaný. Následne si bez problémov prišiel pre loptu Jurij Lodygin.
     
    79
    Macedónsky rozhodca po druhýkrát v zápase siaha do svojho vrecka. Aj teraz je potrestaný domáci hráč, konkrétne Axel Witsel.
     
    80
    Hostia nezahrali rohový kop práve najlepšie. Lopta smerovala na zadnú žrď, a tam boli vo výraznej presile domáci obrancovia.
     
    81
    Hostia po rohovom kope totálne prepadli v defenzíve a pre domácich sa črtalo prečíslenie štyroch proti dvom. Všetko to ale pokazil Axel Witsel, ktorého center bol zblokovaný len na roh.
     
    82
    Posledné striedanie dnešného zápasu. Hosťujúci tréner ešte posilňuje ofenzívu svojho mužstva a na trávnik posiela Eliela Peretza. Naopak, pre dnešnom má odpracované Haris Medunjanin.
     
    83
    Eliel Peretz nebol na trávniku ani celú minútu a už dostal od hlavného rozhodcu žltú kartu. Izraelský futbalista je značne premotivovaný.
     
    84
    Domáci kapitán Javi García sa ocitol na zemi, a tak hlavný rozhodca zapískal nedovolený zákrok. Následne sa centrom predviedol Róbert Mak ale dobre zasiahol Eytan Tibi.
     
    85
    Päť minút pred koncom riadneho hracieho času mohli hostia vyrovnať! Sagiv Jehezkel sa zaskvel ďalším parádnym centrom, našiel ním Nosa Igiebora, no ten v čistej šanci minul bránu.
     
    86
    Sagiv Jehezkel pokračuje vo skvelom výkone. Tentokrát ho síce dokázal zastaviť Ivan Novoselcev, no napriek tomu majú hostia rohový kop.
     
    87
    Po rohovom kope sa k odrazenej lopte dostal hosťujúci obranca Eli Dasa. Jeho strela ale bola nepresná, a tak bude nasledovať len odkop od brány.
     
    88
    Sagiv Jehezkel teraz trošku pokazil dojem zo svojho dobrého výkonu. Tvrdo poslal k zemi Ivana Novoselceva a zaslúžene dostáva žltú kartu.
     
    89
    Róbert Mak parádnym centrom z ľavej strany našiel osamoteného Arťoma Dzjubu. Ten sa ale nezorientoval najlepšie a jeho hlavička nebola pre súpera nebezpečná.
     
    90
    Nosa Igiebor tesne tesne pred pokutovým územím fauloval Alexa Witsela. Nielenže dostáva žltú kartu, ale domáci budú mať šancu pridať druhý gól zápasu.
     
    90+1
    Zenit Petrohrad dal gól! Je rozhodnuté! Izraelský múr sa pri priamom kope súpera z hranice 16 metrov nepochopiteľne rozdelil, čo dokázal využiť prudkou strelou ALEXANDR KERŽAKOV. Ten tak spečatil piate víťazstvo Zenitu Petrohrad v tohtoročnej edícii Európskej ligy UEFA.
    90+1. Alexandr Keržakov (PET) - 2:0
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Zenit Petrohrad pokračuje vo výborných výkonoch a dnešným triumfom len potvrdil svoje prvenstvo v D-skupine. Domáci futbalisti udreli na konci oboch polčasov, keď sa presadili Alexandr Kokorin a Alexandr Keržakov. Maccabi Tel Aviv sa tak nepriblížilo k postupu do play off Európskej ligy UEFA, a tak bude musieť zachraňovať situáciu v domácom dueli s írskym Dundalkom. Slovenských priaznivcov môže tešiť to, že celý zápas odohral Róbert Mak. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem pekný večer. (18:55:12)

    Miroslav Kováčik

    Góly: 44. Kokorin, 90+1. A. Keržakov

    Karty:   74. Criscito (PET), 79. Witsel (PET), 88. Novoselcev (PET) – 83. E. Peretz (MTA), 90. Igiebor (MTA)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 14:21.
    Zenit Petrohrad: Lodygin – Criscito, Javi García (C), Novoselcev, Neto – Djordjević (46. Dzjuba), Witsel, Mak, Žirkov (75. Lombaerts) – Giuliano, Kokorin (66. A. Keržakov).
    Náhradníci: M. Keržakov – Aňukov, Lombaerts, Maurício, A. Keržakov, Jusupov, Dzjuba.

    Maccabi Tel Aviv: P. Rajković – Dasa, Tibi, Filipenko, Ben Harush – Igiebor, Golasa, Medunjanin (82. E. Peretz) – Ben Basat, Scarione (46. Benajoun), Ben Haim II (C) (46. Jehezkel).
    Náhradníci: Daniel – Alberman, Kjartansson, Ben Haim, E. Peretz, Benajoun, Jehezkel.

    Rozhodca: Aleksandar Stavrev (MKD)