Liberec – HC Plzeň 2:5 (kon.) | Hradec Králové – Kladno 3:6 (kon.) | Pardubice – Slavia 7:5 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 1:5 (kon.)
koniec
Mountfield HK
3:6 (2:2, 0:2, 1:2)
Rytíři Kladno
cz Štvrtok 24.11.2016, 17:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Hradečtí se nedostali ke hře bez brankáře, hosté potvrzují své vítězství z povedené sóloakce. Parádní přihrávka Adama Kalaje poslala dopředu VINCENTA KESZIHO, jenž v nájezdu prostřelil Špirka mezi betony – 3:6. Asistence: Adam Kalaj, Pavel Husarik.
     
    51:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři však našli bleskovou odpověď a už zase vedou o dvě branky! Od hostů to byla opravdu skvělá kombinace. David Chládek narýsoval od pravého hrazení přesný pas PETRU PATYKOVI, který střílenou přihrávku z první tečoval do zívající hradecké klece – 3:5. Asistence: David Chládek, Jakub Kiml.
     
    50:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kladno teď musí nevyužitých šancí litovat, protože Hradečtí se dostávají na dostřel a ještě to bude hodně zajímavé! První střelu ještě hosté zblokovali, ale DOMINIK ŘEPÍK se ke kotouči dostal znovu a pověsil ho do druhého rohu kladenské svatyně – 3:4! Asistence: František Hnik.
     
    35:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři podruhé v zápase vedou o dvě branky! Z pravé strany nejdřív vyslal tvrdý projektil Michal Kučera, proti němu buď zasáhl Bechný, nebo mu pomohla tyčka. Ovšem než se hokejisté pořádně zorientovali, do stejného místa zamířil ze stejné pozice PAVEL HUSARIK a ten už byl neuvěřitelně přesný – 2:4! Asistence: Michal Kučera.
     
    20:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Druhá část nám startuje stejně jako ta první – gólem v hradecké síti! A hosty vůbec nemusí mrzet, že to bylo až po přesilovce. Od modré čáry vystřelil DAVID CHLÁDEK a protože Bechný nic neviděl – navíc je možné, že pokus někdo tečoval bruslí – skončil kotouč mezi jeho betony v brance – 2:3. Asistence: Krešimir Schildhabel.
     
    11:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tady se ale dějí věci, Hradec bleskově reaguje na dvoubrankovou ztrátu a máme vyrovnáno! Domácí od kontaktní trefy tlačili a Aleš Dufek pak našel od zadního hrazení MARTINA ŠTOHANZLA, který vypálil z první na lapačku. Stahl kotouč jenom zpomalil, ale nezastavil, takže mu propadl za záda – 2:2! Asistence: Aleš Dufek, Radim Šalda.
     
    10:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Paradoxně právě ve chvíli, kdy byli Rytíři mírně aktivnější, nechali ve své obraně velkou mezeru. Té si perfektně všiml Štěpán Havránek, který našel krásnou přihrávkou na druhou modrou čáru DAVIDA MALÍKA. Hradecký útočník uháněl na Stahla sám, forhendovou kličkou ho poslal do bufetu a pak zakončil do úplně prázdné brány – 1:2! Asistence: Štepán Havránek.
     
    04:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři tady zatím vyučují z efektivity! Ještě za sebou nemáme ani pět minut hry, a hosté už vedou o dva góly. První ránu JAKUBA ČERMÁKA ještě domácí zblokovali, ale pak se kladenský útočník dostal k nenápadnému bekhendovému obloučku. Bechný nic neviděl, proto byl stejně jako většina ostatních překvapený, když puk zapadl pod jeho břevno – 0:2! Asistence: Juja Okegawa.
     
    00:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    První rána kapitána a Kladno jde už ve 26. sekundě do vedení! Hradečtí předvedli za svou brankou velký kiks v rozehrávce a puku se chopil PETR PATYK. Bleskově pak obkroužil domácí klec a protože se Daniel Bechný nestačil včas nalepit k tyčce, je to 0:1! Bez asistence.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 11. Malík (Havránek), 11. Štohanzl (Dufek, Šalda), 51. Řepík (Hnik) – 1. Patyk, 5. Čermák (Okegawa), 21. Chládek (Schildhabel), 36. Husarik (M. Kučera), 51. Patyk (Chládek, Kiml), 59. Keszi (Kalaj, Husarik)


    Mountfield HK: Bechný (36. Špirek) – Hroudný, Kynčl, Havránek, Gaspar, Šalda, Lier, Bureš – D. Matouš, Dufek, Zahradník, Malík, Štohanzl, Hnik (C), Dvořák, Jirásek, Řepík, Hidveghy, Chalupa. Trenér: Aleš Krátoška.
    Rytíři Kladno: Stahl (Svoboda) – Havelka, Kiml, Cibák, Chládek, Šíma, J. Kučera, Malý – Patyk (C), Bláha, Okegawa, Borkovec, Schildhabel, Řepka, Husarik, Keszi, M. Kučera, Kalaj, Čermák. Trenér: Jindřich Lidický.

    Rozhodca: Hrubý – Kis, Bosák.

    Diváci: 123