Liberec – HC Plzeň 2:5 (kon.) | Hradec Králové – Kladno 3:6 (kon.) | Pardubice – Slavia 7:5 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 1:5 (kon.)
koniec
Mountfield HK
3:6 (2:2, 0:2, 1:2)
Rytíři Kladno
cz Štvrtok 24.11.2016, 17:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásný čtvrtek u mládežnického hokeje. DHL Extraliga juniorů má dnes na programu čtveřici zápasů, my budeme živě přihlížet boji o důležité body uprostřed tabulky. Domácí Mountfield Hradec Králové, jemuž se 28 body patří 12. příčka soutěže, hostí sedmé Rytíře Kladno, kteří jsou na tom pouze o čtyři body lépe. Není tak potřeba zdůrazňovat, jak moc může každý výsledek zamíchat pořadím extraligy.
     
    Hradec je doma druhý nejhorší v extralize

    Hradečtí junioři jsou tak trochu "unikátem" soutěže, byť se tím moc chlubit nemohou. Zatímco venku nasbírali skvělých 19 bodů a vyhráli sedm zápasů z deseti, doma se jim zoufale nedaří. Před vlastními fanoušky totiž získali jen devět bodů, horší už jsou v tomto ohledu pouze Karlovy Vary.

    Trend v kalendáři potvrdil Mountfield i v posledních kolech. Zatímco před reprezentační pauzou třikrát vykradl led soupeřů, pak doma třikrát prohrál. Náladu si znovu spravil v cizím prostředí, minulou sobotu celkem pohodlně obrátil bitvu právě ve Varech do vítězného stavu 4:1.

    Kladno jde do boje po třech porážkách

    Rytíři patří v přehledu domácích i venkovních utkání do čistého průměru extraligy. Aktuálně se jim však nedaří – po přestávce sice vyhráli v Chomutově, ale následně padli třikrát v řadě. Nestačili postupně na Litvínov, Spartu a České Budějovice.

    Potvrdí dnes kladenští hokejisté, že z Hradce se zatím vozí body poměrně snadno? Tuhle hádanku rozluštíme až před osmou hodinou večerní. Připomínám, že pokud by naopak vyhrál Mountfield, může ztrátu na Kladno stáhnout na jediný bod.
     
    Úvodní sestavy:

    Mountfield HK: Bechný (Špirek) – Hroudný, Kynčl, Havránek, Gaspar, Šalda, Lier, Bureš – D. Matouš, Dufek, Zahradník, Malík, Štohanzl, Hnik (C), Dvořák, Jirásek, Řepík, Hidveghy, Chalupa. Trenér: Aleš Krátoška.

    Rytíři Kladno: Stahl (Svoboda) – Havelka, Kiml, Cibák, Chládek, Šíma, J. Kučera, Malý – Patyk (C), Bláha, Okegawa, Borkovec, Schildhabel, Řepka, Husarik, Keszi, M. Kučera, Kalaj, Čermák. Trenér: Jindřich Lidický.

    Rozhodčí: Hrubý – Kis, Bosák.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    První rána kapitána a Kladno jde už ve 26. sekundě do vedení! Hradečtí předvedli za svou brankou velký kiks v rozehrávce a puku se chopil PETR PATYK. Bleskově pak obkroužil domácí klec a protože se Daniel Bechný nestačil včas nalepit k tyčce, je to 0:1! Bez asistence.
     
    01:04
    Tohle už domácí velmi dobře znají, musejí dotahovat. O první zákrok Davida Stahla se postaral střelou od modré čáry Tomáš Kynčl.
     
    01:26
    Následovala další rána od modré, Filip Jirásek se pak marně natahoval po dorážce. Po chvíli se domácí vraceli do pásma už v ofsajdové pozici a hra je přerušena.
     
    01:47
    Rovněž Michael Gaspar vykličkoval s pukem až za modrou čáru, nové buly.
     
    02:02
    Od modré čáry vystřelil Martin Štohanzl a bylo to poměrně chytré, Stahl měl zakrytý výhled. Ovšem na poslední chvíli stihl vykopnout pravý beton.
     
    02:34
    Rytíři se poprvé od gólu dostali do útoku. Dobrým forčekinkem vybojovali kotouč a Bechného prověřil znovu Petr Patyk.
     
    03:17
    Na druhé straně zase minul klec i chumel hráčů před ní Tomáš Zahradník. To rána Jaroslava Dvořáka už byla o dost nebezpečnější a Stahlovi přidělala dost potíží.
     
    04:02
    Hradec Králové diktuje tempo hry, nicméně teď už zase hosté napadají jeho rozehrávku.
     
    04:30
    Vedlo to až k pokusu Dominika Borkovce z mezikruží. Kotouč šel Bechnému do protipohybu, hradecký gólman však zasáhl pravým betonem.
     
    04:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři tady zatím vyučují z efektivity! Ještě za sebou nemáme ani pět minut hry, a hosté už vedou o dva góly. První ránu JAKUBA ČERMÁKA ještě domácí zblokovali, ale pak se kladenský útočník dostal k nenápadnému bekhendovému obloučku. Bechný nic neviděl, proto byl stejně jako většina ostatních překvapený, když puk zapadl pod jeho břevno – 0:2! Asistence: Juja Okegawa.
     
    05:48
    A už zase útočí Hradec. Pěkně ostrá byla rána Davida Chalupy, pak se kolem brány obtáčel Filip Jirásek, ovšem Matoušovi chyběl k puku ještě krok.
     
    06:53
    Stahla následně prověřil ostrým projektilem Radim Šalda. To zakončení Patrika Hidveghyho už šlo z většího úhlu, každopádně asi pochopíte, kde se většinu času hraje.
     
    07:20
    Když Dufek vracel Martinu Štohanzlovi, hradecký forvard chtěl využít momentu překvapení. Zakončení z ostrého úhlu mu však Rytíři vytěsnili do ochranné sítě.
     
    07:49
    Vytrvalý hradecký nápor je přerušen, neboť domácí si nerozuměli v rozehrávce a píská se zakázané uvolnění.
     
    07:50
    Také rozehrávka Štěpána Havránka, který včera hrál za Litoměřice ve WSM Lize, skončila icingem. Stalo se to po jedné sekundě vzhledem k tomu, že časoměřiči zřejmě zapomněli pustit čas.
     
    08:27
    Dalším technickým prohřeškem domácích je ofsajd.
     
    08:45
    Hned po vpádu do hradeckého pásma střílel Krešimir Schildhabel, Bechný byl pozorný a vyrazil kotouč do rohu.
     
    09:34
    Východočeši už potřebovali vystřídat, proto jen odevzdali puk na kladenské hokejky. Ovšem hosté s tím naložili jenom zakázaným uvolněním.
     
    09:51
    Hosté se už z hradeckého tlaku oklepali (ať to zní vzhledem ke skóre jakkoli zvláštně).
     
    10:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Paradoxně právě ve chvíli, kdy byli Rytíři mírně aktivnější, nechali ve své obraně velkou mezeru. Té si perfektně všiml Štěpán Havránek, který našel krásnou přihrávkou na druhou modrou čáru DAVIDA MALÍKA. Hradecký útočník uháněl na Stahla sám, forhendovou kličkou ho poslal do bufetu a pak zakončil do úplně prázdné brány – 1:2! Asistence: Štepán Havránek.
     
    11:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tady se ale dějí věci, Hradec bleskově reaguje na dvoubrankovou ztrátu a máme vyrovnáno! Domácí od kontaktní trefy tlačili a Aleš Dufek pak našel od zadního hrazení MARTINA ŠTOHANZLA, který vypálil z první na lapačku. Stahl kotouč jenom zpomalil, ale nezastavil, takže mu propadl za záda – 2:2! Asistence: Aleš Dufek, Radim Šalda.
     
    12:10
    Domácí ještě chvilku pokračovali v náporu, teď už se zase osmělují Rytíři. Svým spoluhráčům musel v rozehrávce pomoci i Daniel Bechný.
     
    12:23
    Po Bechném se do hry dostala i kostka nad ledem FORTUNA arény.
     
    12:46
    Na pravé straně se uvolnil Kryštof Hroudný a našel Aleše Dufka, ale tomu kotouč trochu sklouzl z hokejky. Pak mu nevyšel ani bekhend.
     
    13:36
    Kladenští junioři už měli puk na lopatě, jenže se nedokázali osvobodit. A teď toho litují, neboť si zahrají první oslabení zápasu. Adam Kalaj (KLA) je vyloučen za podražení.
     
    13:53
    Tomáš Kynčl se už chystal střílet z první, ale Petr Patyk mu v poslední chvíli skočil pod nohy a nataženou hokejkou zasáhl!
     
    14:23
    Před Stahlem se zjevil volný Tomáš Zahradník. Po jeho střele skončil kotouč kdesi pod gólmanem, který se možná trochu nerozvážně postavil. Z obrovské tlačenice vyklouzla černá guma vedle tyčky!
     
    14:48
    Hosté se už osvobodili, Hradec to pak zkusil rychlým výpadem. Na levé straně nabral rychlost Štohanzl, střela byla ztečována do ochranné sítě.
     
    15:09
    No a když chtěl Štohanzl najít chytrým pasem rozjetého Gaspara, Stahl vytrčil hokejku a kotouč zblokoval daleko do bezpečí.
     
    15:40
    Hosté hrají v plném počtu, nicméně Hradec určitě neměl špatnou přesilovou hru.
     
    16:24
    Schildhabelovi se podařilo tečovat nahození, proto kladenská akce neskončila icingem.
     
    16:50
    Hradečtí se urvali dopředu. Zpětná přihrávka našla ve druhé vlně Dominika Matouše, jenž se do puku opíral z první, ale trefil ho hodně špatně.
     
    17:30
    Také Tomáši Kynčlovi sjel kotouč z hokejky, přestože na rozdíl od svého spoluhráče měl na střelu klid. Pak hru zastavilo postavení útočícího Hradečáka v brankovišti.
     
    17:59
    Domácí dobře uhájili svou modrou čáru a přestože to pro Rytíře původně vypadalo na přečíslení, nic z toho nebylo.
     
    18:30
    Při ráně Michala Šímy se Bechný spíš jenom modlil. Kotouč byl totiž před ním tečován, nicméně naštěstí pro hradeckého strážce vedle branky.
     
    18:30
    Vzápětí ale Šímu tvrdě dohrál David Malík (HKM) a také Kladno si vyzkouší první přesilovku. Verdikt zní napadení.
     
    19:08
    Z levé strany střílel Štěpán Bláha, kotouč zůstal před Bechným, ale pak ho domácí dostali pryč.
     
    19:29
    Následně už letí kotouč přes všechny čáry.
     
    19:41
    Rozhodčí nařizují buly po pravici hradeckého gólmana, neboť od domácích hokejek zamířil kotouč mimo kluziště.
     
    19:55
    Tomáši Zahradníkovi se nepodařilo vyhodit puk, ale svou chybu napravil vzápětí, když zblokoval poslední kladenskou střelu od modré.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Hradec Králové byl v první třetině jednoznačně aktivnějším týmem a kladenské Rytíře přehrál. Efektivnější hosté ale i tak po pěti minutách vedli o dva góly. Domácí to však nesrazilo, dvěma brankami v rozmezí 46 sekund srovnali a pak chtěli stav utkání rovnou obrátit. Do kabin se každopádně jde za nerozhodného stavu.

    Druhá třetina začne přibližně v 18:18.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:31
    Gaspar se pokusil poslat dopředu Hidveghyho, ale ten na přihrávku nedosáhl. Hradec už je kompletní.
     
    20:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Druhá část nám startuje stejně jako ta první – gólem v hradecké síti! A hosty vůbec nemusí mrzet, že to bylo až po přesilovce. Od modré čáry vystřelil DAVID CHLÁDEK a protože Bechný nic neviděl – navíc je možné, že pokus někdo tečoval bruslí – skončil kotouč mezi jeho betony v brance – 2:3. Asistence: Krešimir Schildhabel.
     
    22:19
    Aktuálně sledujeme rozháranou hru, nicméně dá se čekat, že z ní vystoupí další gólové příležitosti.
     
    23:25
    Střelu Schilhdhabela Bechný vyrazil, jeho spoluhráči pak poslali kotouč do bezpečí.
     
    23:46
    Na pravém kruhu se dostal k puku Adam Kalaj, srovnal si mířidla a tvrdě vypálil. Vysokou střelu schoval Bechný v náručí, takže nedopustil ani dorážky.
     
    24:27
    Hradecký obránce Michael Gaspar nejdřív obětavě zblokoval kladenskou střelu a pak se vydal dopředu. Jeho ostrá švihovka přes beka končí na kladenské tyčce!
     
    25:18
    Rytíři potřebovali střídat, tak nahodili puk na hradeckého gólmana a jeden útočník ho dojížděl. Bechný tak raději přerušil hru.
     
    25:45
    David Chalupa uháněl dopředu, ještě si počkal na Jaroslava Dvořáka, ale přihrávku mu pak poslal nepřesně.
     
    25:56
    Vincent Keszi (KLA) při dojíždění kotouče, který už měl Bechný dávno ve své moci, zřetelně zabrzdil před hradeckým gólmanem a osprchoval ho. To si nenechal líbit Radim Šalda, který to Keszimu z blízkosti několika centimetrů vysvětlil. Následně se rozhoupal i rozhodčí Hrubý, jenž podle pravidel udělil kladenskému útočníkovi menší trest. Druhá přesilovka pro Hradec.
     
    26:38
    Ani ne po minutě se jde hrát ve čtyřech na obou stranách. Na trestnou totiž míří také Martin Štohanzl (HKM) za hákování.
     
    27:07
    Hostující kapitán upadl u hradecké branky a hra byla přerušena. Rozhodčí následně udělil osobní desítku Nicolasi Burešovi (HKM), který mu pravděpodobně řekl něco, co se mu nelíbilo.
     
    27:40
    Nyní jsou kladenští junioři aktivnější, to víceméně platí pro dosavadní průběh druhé části. Daniel Bechný má víc a víc práce.
     
    27:59
    Hosté hrají v plném počtu a startují zkrácenou početní výhodu.
     
    28:16
    Před Dominikem Havelkou na poslední chvíli zpomalil kotouč Jaroslav Dvořák.
     
    28:43
    Teď už ale stejná kombinace hostům vyšla! Havelka se opřel do skvělého křižného pasu, ale ještě líp se proti němu přesunul Bechný a pravým betonem zabránil gólu! V následné trmě-vrmě mu pomohli i spoluhráči, kteří zblokovali Schildhabelův pokus do odkryté branky.
     
    29:33
    V té chvíli už se do hry vrátil i vyloučený hráč domácích. Ti se ale stále musejí bránit.
     
    29:57
    Další zákrok Daniela Bechného přijde domácím vhod, neboť přeruší hru. Z úhlu gólmana otestoval Juja Okegawa.
     
    30:38
    Teď budeme sledovat zase početní výhodu domácích. Dominik Borkovec (KLA) si odpočine na dvě minuty za sevření puku u střídaček.
     
    31:44
    Hosté se zatím brání velmi úspěšně. V souboji třiadvacítek teď Michal Kučera na hraně pravidel odzbrojil Patrika Hidveghyho.
     
    32:23
    Nepříliš přesnou kombinaci domácích rázně utnul až Radim Šalda. Hradecký bek od modré čáry napálil kladenskou tyč!
     
    32:58
    Hosté už hrají v plném počtu, závěr oslabení byl ale hodně hektický. Rytíři ujeli do přečíslení, které domácí na poslední chvíli dobruslili, pak zase hosté jen tak tak zpomalili sólo Aleše Dufka.
     
    33:43
    Stále sledujeme neurovnanou hru, nicméně na gól od začátku druhé třetiny čekáme marně.
     
    34:30
    Tomáš Kynčl prokázal na modré čáře šikovné ruce, ale když mu Lier vracel puk, ztečoval ho mimo branku. Následně velký chumel neprostřelil Tomáš Zahradník.
     
    35:16
    Hidveghyho špek na modrou čáru zvládl Havránek pouze ztečovat, domácí se sami vyhnali z útočného pásma.
     
    35:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři podruhé v zápase vedou o dvě branky! Z pravé strany nejdřív vyslal tvrdý projektil Michal Kučera, proti němu buď zasáhl Bechný, nebo mu pomohla tyčka. Ovšem než se hokejisté pořádně zorientovali, do stejného místa zamířil ze stejné pozice PAVEL HUSARIK a ten už byl neuvěřitelně přesný – 2:4! Asistence: Michal Kučera.
     
    36:46
    Po čtvrtém gólu nastoupil do hradecké klece Adam Špirek, který má hned plné ruce práce! Za pátou trefou hostů spěchali Bláha a Patyk, jejich gólové šance následovaly další střely, které těsně přeletěly hradeckou klec.
     
    37:21
    Hradečtí už zastavili divočinu ve svém pásmu a nyní se naopak ze všech sil snaží o snížení.
     
    37:54
    Rotace domácích skončila nepřesnou přihrávkou, kterou hosté přečetli.
     
    38:28
    Aktuální skóre musí podržet také kladenský David Stahl. Štěpán Havránek si vybruslil do výtečné pozice, střílel na druhou tyčku, ale tam se Stahl perfektně natáhl.
     
    39:23
    Patrik Hidveghy dovezl kotouč až do kladenské třetiny. Tam ho zpod bruslí vytáhli kladenští mladíci.
     
    39:45
    Dominik Matouš byl v samostatném úniku faulován Jakubem Kimlem a Hradec pojede trestné střílení!
     
    39:45
    Bekhendovou kličku Matouše David Stahl přečetl a vytáhl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá dvacetiminutovka nám nabídla hodně živelný hokej, ze kterého rozhodně mohly vyplynout víc než jen dva góly. Oba padly do hradecké sítě! Hosté se zvedli, po návratu do hry byli lepším týmem, nicméně ani Hradec se rozhodně nenechal zahanbit. Brankáře Stahla proti dvěma střelám obránců zachránila tyčka, v samotném závěru ještě čelil trestnému střílení.

    Z klece Mountfieldu odjel po čtvrté inkasované brance Daniel Bechný, jehož nahradil Adam Špirek. Nechme se překvapit, co nám ještě oba týmy předvedou a zda Hradečtí znovu zabojují o body. Jednou už tohle manko dneska dotáhli.

    Třetí třetina začne přibližně v 19:01.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:46
    Jednomu z hostujících forvardů nevyšel úmysl s otočkou kolem hradecké klece. Pak se hosté rozjeli dopředu znova, ale k rozehrávajícímu hráči důrazně přistoupil Tomáš Kynčl.
     
    41:40
    Další samostatný únik Hradce! Chalupa vysunul dopředu Jaroslava Dvořáka, ten se Stahla zbavil bekhendovou kličkou, ale puk mu před odkrytou klecí ujel a Stahl ho lapil!
     
    42:29
    Domácí se dostali do tlaku, ten nyní hosté zpomalují vyhozením.
     
    42:59
    Gaspar se Šaldou sice neudrželi útočnou modrou čáru, ale první jmenovaný se pak vrátil proti hrozícímu kladenskému nebezpečí.
     
    43:34
    Od modré nyní vypálil Štěpán Havránek a František Hnik se radši uhýbal, aby mu puk neustřelil hlavu. Ale minul jak jeho, tak kladenskou branku.
     
    44:10
    Za hradeckou obranu se vydal Petr Patyk. Hradecký obránce mu zezadu na poslední chvíli nadzvedl hokejku a Patyk sám před Špirkem nezakončil!
     
    45:20
    Nyní se zase tvrdě bojuje o puk v kladenském pásmu. Ale hosté zatím nechtějí pustit Mountfield od hrazení.
     
    45:45
    Tomáš Kynčl znovu předvedl, že k šikovným rukám přidává i dobrou hru tělem. V souboji jeden na jednoho ukázkově odstavil Vincenta Kesziho.
     
    46:36
    Střelu Hroudného chtěl ještě tečovat spoluhráč, nicméně David Stahl zasahuje. Musí se mít na pozoru, Hradec je aktivnějším týmem.
     
    47:23
    Dufek si vyměnil kotouč s Jiráskem, druhý jmenovaný pak chtěl využít Dufkovy clony a poslal na Stahla bekhendový pokus. Ten šel ale mimo.
     
    47:59
    Štěpán Bláha od mantinelu vysunul spoluhráče s vyhrnutým dresem, který měl uprostřed ledu hodně dobrou palebnou pozici. Špirka ale neprostřelil!
     
    48:49
    Na druhé straně zase Martin Štohanzl operoval před Stahlem, když na něj další hradecký hráč střílel. Řekl bych, že Štohanzl byl v brankovišti, ale rozhodčí to nechal být.
     
    49:09
    Tak tohle byl naprosto fantastický zákrok hradeckého brankáře! Kalaj se Schildhabelem ujeli do přečíslení dva na jednoho, druhý jmenovaný střílel z první. Adam Špirek se ale neskutečně přemístil a snad držadlem hokejky vytáhl puk z růžku prázdné brány! Bravo!
     
    50:02
    Hradečtí už pochopitelně riskují, to je vidět. Rytíři se mohli hodně přiblížit k vítězství.
     
    50:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kladno teď musí nevyužitých šancí litovat, protože Hradečtí se dostávají na dostřel a ještě to bude hodně zajímavé! První střelu ještě hosté zblokovali, ale DOMINIK ŘEPÍK se ke kotouči dostal znovu a pověsil ho do druhého rohu kladenské svatyně – 3:4! Asistence: František Hnik.
     
    51:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři však našli bleskovou odpověď a už zase vedou o dvě branky! Od hostů to byla opravdu skvělá kombinace. David Chládek narýsoval od pravého hrazení přesný pas PETRU PATYKOVI, který střílenou přihrávku z první tečoval do zívající hradecké klece – 3:5. Asistence: David Chládek, Jakub Kiml.
     
    51:44
    Štěpán Havránek (HKM) uprostřed hřiště trefil kolenem Krešimira Schildhabela, který se zvedl až po dlouhé době. Hradecký obránce nemůže protestovat proti trestu na pět minut a do konce utkání, okamžitě si to uvědomil.
     
    52:45
    První minuta dlouhé přesilovky se Rytířům moc nepovedla. Schildhabel je ošetřován lékařem mezi střídačkami, všichni věříme, že to nebude tak vážné.
     
    53:22
    David Malík s Františkem Hnikem ujeli v oslabení dva na jednoho, jenže přihrávka vzduchem byla na zpracování hodně těžká.
     
    53:58
    A hokejisté Mountfieldu se ve čtyřech i dál snaží. Teď před brankou bojoval netradičně obránce Radim Šalda, ovšem soupeř nepustil puk na Stahla.
     
    54:28
    Kladenští přejeli dopředu, Petr Patyk se rozhodl místo přihrávky střílet na druhý růžek. Ránu mu Špirek vyrážečkou vytáhl.
     
    55:06
    Také další pokus hostujícího kapitána, který útočí na hattrick, chytá Adam Špirek.
     
    55:25
    Zápas ještě nekončí a v rychlém sledu mohlo udeřit na obou stranách! Nejdřív Hroudný skvělou dělovkou z dálky neskutečně pozlobil Stahla, potom měl pojistku na hokejce Adam Kalaj. Tomu ale Špirek skvěle vypíchl puk nataženou hokejkou.
     
    55:53
    Hradečtí se v dlouhém oslabení dál rvou o body! František Hnik sebral hostům puk a vydal se před Stahla, který jeho bekhendovou střelu vyrazil jen tak tak!
     
    56:45
    Náhradník Štohanzl, který odpykával Havránkův trest, je už na ledě. Kladenští junioři ukončili nepříliš povedenou přesilovkou střelou z levého kruhu, která se stala Špirkovou kořistí.
     
    57:18
    V přečíslení tři na dva nepřesně přihrál dozadu David Chládek, takže Hradečtí dál dýchají.
     
    57:56
    Nicméně hosté drží hráče Mountfieldu bezpečně daleko od své branky.
     
    58:24
    Radim Šalda se od maneinelu neprokličkoval před branku.
     
    58:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Hradečtí se nedostali ke hře bez brankáře, hosté potvrzují své vítězství z povedené sóloakce. Parádní přihrávka Adama Kalaje poslala dopředu VINCENTA KESZIHO, jenž v nájezdu prostřelil Špirka mezi betony – 3:6. Asistence: Adam Kalaj, Pavel Husarik.
     
    59:19
    Od modré to zkusil Dominik Matouš, Hradec se ještě zkouší dostat do šance.
     
    59:48
    Ale teď už mají Rytíři puk ve své moci.
     
    Konec zápasu.
     
    Junioři Hradce Králové tak ani dneska neprolomili prokletí domácího ledu a prohrávají zde popáté v řadě. Atraktivní hokejová podívaná nám nabídla devět gólů, v celkovém součtu byl zápas vyrovnaný, ale mladíci Kladna prokázali větší efektivitu v koncovce. Proto mohou ve středovém kruhu slavit vítězství 6:3, kterým protrhli sérii tří porážek.
     
    Ode mě je to pro dnešek z FORTUNA arény všechno, někdy příště se s vámi budu těšit zase na počtenou. (19:32:51)

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 11. Malík (Havránek), 11. Štohanzl (Dufek, Šalda), 51. Řepík (Hnik) – 1. Patyk, 5. Čermák (Okegawa), 21. Chládek (Schildhabel), 36. Husarik (M. Kučera), 51. Patyk (Chládek, Kiml), 59. Keszi (Kalaj, Husarik)


    Mountfield HK: Bechný (36. Špirek) – Hroudný, Kynčl, Havránek, Gaspar, Šalda, Lier, Bureš – D. Matouš, Dufek, Zahradník, Malík, Štohanzl, Hnik (C), Dvořák, Jirásek, Řepík, Hidveghy, Chalupa. Trenér: Aleš Krátoška.
    Rytíři Kladno: Stahl (Svoboda) – Havelka, Kiml, Cibák, Chládek, Šíma, J. Kučera, Malý – Patyk (C), Bláha, Okegawa, Borkovec, Schildhabel, Řepka, Husarik, Keszi, M. Kučera, Kalaj, Čermák. Trenér: Jindřich Lidický.

    Rozhodca: Hrubý – Kis, Bosák.

    Diváci: 123