Liberec – HC Plzeň 2:5 (kon.) | Hradec Králové – Kladno 3:6 (kon.) | Pardubice – Slavia 7:5 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 1:5 (kon.)
koniec
Mountfield HK
3:6 (2:2, 0:2, 1:2)
Rytíři Kladno
cz Štvrtok 24.11.2016, 17:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:44
    Štěpán Havránek (HKM) uprostřed hřiště trefil kolenem Krešimira Schildhabela, který se zvedl až po dlouhé době. Hradecký obránce nemůže protestovat proti trestu na pět minut a do konce utkání, okamžitě si to uvědomil.
     
    30:38
    Teď budeme sledovat zase početní výhodu domácích. Dominik Borkovec (KLA) si odpočine na dvě minuty za sevření puku u střídaček.
     
    27:07
    Hostující kapitán upadl u hradecké branky a hra byla přerušena. Rozhodčí následně udělil osobní desítku Nicolasi Burešovi (HKM), který mu pravděpodobně řekl něco, co se mu nelíbilo.
     
    26:38
    Ani ne po minutě se jde hrát ve čtyřech na obou stranách. Na trestnou totiž míří také Martin Štohanzl (HKM) za hákování.
     
    25:56
    Vincent Keszi (KLA) při dojíždění kotouče, který už měl Bechný dávno ve své moci, zřetelně zabrzdil před hradeckým gólmanem a osprchoval ho. To si nenechal líbit Radim Šalda, který to Keszimu z blízkosti několika centimetrů vysvětlil. Následně se rozhoupal i rozhodčí Hrubý, jenž podle pravidel udělil kladenskému útočníkovi menší trest. Druhá přesilovka pro Hradec.
     
    18:30
    Vzápětí ale Šímu tvrdě dohrál David Malík (HKM) a také Kladno si vyzkouší první přesilovku. Verdikt zní napadení.
     
    13:36
    Kladenští junioři už měli puk na lopatě, jenže se nedokázali osvobodit. A teď toho litují, neboť si zahrají první oslabení zápasu. Adam Kalaj (KLA) je vyloučen za podražení.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 11. Malík (Havránek), 11. Štohanzl (Dufek, Šalda), 51. Řepík (Hnik) – 1. Patyk, 5. Čermák (Okegawa), 21. Chládek (Schildhabel), 36. Husarik (M. Kučera), 51. Patyk (Chládek, Kiml), 59. Keszi (Kalaj, Husarik)


    Mountfield HK: Bechný (36. Špirek) – Hroudný, Kynčl, Havránek, Gaspar, Šalda, Lier, Bureš – D. Matouš, Dufek, Zahradník, Malík, Štohanzl, Hnik (C), Dvořák, Jirásek, Řepík, Hidveghy, Chalupa. Trenér: Aleš Krátoška.
    Rytíři Kladno: Stahl (Svoboda) – Havelka, Kiml, Cibák, Chládek, Šíma, J. Kučera, Malý – Patyk (C), Bláha, Okegawa, Borkovec, Schildhabel, Řepka, Husarik, Keszi, M. Kučera, Kalaj, Čermák. Trenér: Jindřich Lidický.

    Rozhodca: Hrubý – Kis, Bosák.

    Diváci: 123