Udinese – Turín 2:2 (kon.) | Cagliari – Palermo 2:1 (kon.)
koniec
Cagliari Calcio
2:1 (0:0)
US Palermo
cz Pondelok 31.10.2016, 21:00 • Stadio Sant'Elia (Cagliari) • Talianska Seria A • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Nicoló Barella (Cagliari Calcio), jenž po vlastním faulu zcela zbytečně zakopl balon a hlavní sudí s jeho potrestáním neváhal ani chvilku.
     
    83
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází David Di Gennaro, přichází Nicoló Barella.
     
    82
    Střídání v týmu U.S. Citta di Palermo: ze hřiště odchází Andrea Rispoli, přichází Michel Morganella.
    80. Ilja NESTOROVSKI - 2:1
     
    80
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Hostující tým se po rychle rozvíjejícím útoku dočkalo alespoň snížení a je zpátky ve hře o nějaký ten bod. Z pravé strany dostal míč na hranici malého vápna ILJA NESTOROVSKI, jenž ukázal, že se v těchto situacích nemýlí.
     
    76
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Marco Sau, přichází Federico Melchiorri.
     
    72
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Simone Padoin, přichází Gianni Munari.
     
    71
    Střídání v týmu U.S. Citta di Palermo: ze hřiště odchází Ivajlo Čočev, přichází Bruno Henrique.
    64. Daniele DESSENA - 2:0
     
    64
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Po ojedinělém protiútoku se domácí celek ujímá dvoubrankového vedení! Přihrávku do šestnáctky dostal Marco Sau, jenž ve druhé vlně našel osamoceného DANIELA DESSENU. Domácí hráč udržel nervy na uzdě a dává svou druhou branku v zápase.
     
    63
    Střídání v týmu U.S. Citta di Palermo: ze hřiště odchází Apna Carlos Embalo, přichází Alessandro Diamanti.
     
    57
    Žlutou kartu dostává Simone Padoin (Cagliari Calcio), který nafilmoval pád. Hlavní sudí jeho divadelní výkon velmi dobře viděl a zcela správně domácího útočníka potrestal za nesportovní chování.
    54. Daniele DESSENA - 1:0
     
    54
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Rohový kop domácímu celku sice nevyšel, ale po dalším centru se Cagliari již může radovat. Odražený míč se dostalk Davidu Di Gennarovi, jehož centr našel na zadní tyči DANIELA DESSENA. Ten z první vnějším nártem zamířil přesně k tyči a otevřel skóre utkání.
     
    33
    Hlavní sudí na pokyn pomezního sudího vytahuje žluté karty pro Fabia Pisacanea (Cagliari Calcio) a také Robina Quaisona (U.S. Citta di Palermo). Hostující hráč sáhl soupeři rukou do obličeje a ten si to samozřejmě nenechal líbit. Hlavní rozhodčí neměl jinou možnost než soupeře potrestat.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Marco Sau (Cagliari Calcio), který si u pokutového území soupeře pomohl zcela zbytečným faulem a je tedy dalším potrestaným hráčem dnešního večera.
     
    21
    Po delší době sledujeme kombinaci Cagliari na útočné polovině, Po centru se za obranu dostal Marco Sau, jehož polonůžky postrádali razanci a skončili v náručí hostujícího gólmana.
     
    18
    Žlutou kartu dostává Andrea Rispoli (U.S. Citta di Palermo), který na levé straně hrací plochy škortnul o rozběhnutého soupeře a je prvním potrestaným hráčem dnešního duelu.
    16. Do největší šance prvního poločasu se dostalo Cagliari
     
    16
    Obrovská šance domácího celku končí jen těsně vedle branky. Odražený míč poslal do pokutového území Bruno Alves, jehož centr dokázal vyboxovat na hranici vápna Josip Posavec. V tomto prostoru byl osamocený hráč Cagliari, jehož tečovaný pokus skončil jen pár centimetrů vedle branky.
    12. Po standardní situaci selhal v obrovské šanci Ivajlo Čočev
     
    12
    Standardní situaci rozehrál Mato Jajalo, jenž na přední tyči našel osamoceného Ivajla Čočeva, jenž v jasné pozici selhal. Hostující záložník hlavou z malého vápna přestřelil branky Cagliari.

    Michal Luxa

    Góly: 54. Dessena (Di Gennaro), 64. Dessena (Sau) – 80. Nestorovski (Rispoli)

    Karty:   28. Sau (CAG), 33. Pisacane (CAG), 57. Padoin (CAG), 90+4. Barella (CAG) – 18. Rispoli (PLM), 33. Quaison (PLM)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 19:16.
    Cagliari Calcio: Storari – Pisacane, Ceppitelli, Alves, Isla – Dessena, Tachtsidis, Padoin (72. Munari) – Di Gennaro (83. Barella), Borriello, Sau (76. Melchiorri).
    Náhradníci: Rafael, Colombo – Melchiorri, Munari, Farias, Barella, Capuano, Bittante, Salamon, Giannetti.

    US Palermo: Posavec – Rispoli (82. Morganella), Cionek, Anđelković, Aleesami – Čočev (71. Bruno Henrique), Jajalo, Hiljemark – Embalo (63. Diamanti), Nestorovski, Quaison.
    Náhradníci: Marson, Fulignati – Vitiello, Goldaniga, Gazzi, Diamanti, Bouy, Bruno Henrique, Morganella, Pezzella, Lo Faso.

    Rozhodca: Irrati – Lo Cicero, Giovane