Udinese – Turín 2:2 (kon.) | Cagliari – Palermo 2:1 (kon.)
koniec
Cagliari Calcio
2:1 (0:0)
US Palermo
cz Pondelok 31.10.2016, 21:00 • Stadio Sant'Elia (Cagliari) • Talianska Seria A • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Tímto příspěvkem se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého zápasu italské Serie A. Pro tentokrát je to ode mě opravdu vše, a tak vám přejí příjemnou dobrou noc. (22:59:14)
     
    Ve spíše bojovném než pohledném utkání jsme sledovali vítězství domácího celku. První poločas nabídl jen pár šancí a hrál se podprůměrný fotbal. Ovšem ve druhé pětačtyřicetiminutovce jsme se dočkali branek. Do dvoubrankového se zaslouženě dostal Cagliari, které ale po úvodní brance začalo bránit vítězství. Palermu se sice podařilo snížit, ale jinak se hostující tým do obrovských šancí nedostával, a tak si připisuje další porážku.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Nicoló Barella (Cagliari Calcio), jenž po vlastním faulu zcela zbytečně zakopl balon a hlavní sudí s jeho potrestáním neváhal ani chvilku.
     
    90+3
    Z volného přímého kopu zamířil centr na hranici malého vápna, kde ve vzduchu kraluje Marco Storari. Domácí brankář vyboxoval míč do bezpečné vzdálenosti a jeho obrana si může na chvíli oddechnout.
     
    90+2
    Ilja Nestorovski si výborně pokryl balon a následně byl sražený k zemi. Je tu další standardní situace pro hostující Palermo, které se stále snaží o vyrovnání.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát čtyři minuty nad rámec normální hrací doby- To je také čas, který Palermo zbývá na vyrovnání.
     
    90
    Běží poslední minuta normální hrací doby a z ochozů se ozývá pískot, protože u balonu jsou hostující hráči, kteří kombinují kolem pokutového území Cagliari Calcia.
     
    88
    Hra se velmi rychle přesunula před branku domácího týmu, kde Palermo vybojovalo rohový kop. Jenže ani tentokrát se k zakončení nedostalo, protože ve vzduchu kraluje bránící hráč.
     
    87
    Po centru od rohového praporku se k hlavičce dostal střídající Nicoló Barella, jehož hlavička se do prostoru tří tyčí nedostala. Domácí mladík se po šanci chytá za hlavu, jelikož ví, že mohl skórovat.
     
    86
    Stále se hraje na polovině hostujícího týmu, kde Cagliari šetří cenné vteřinky. Palermo se nemůže dostat k míči a ten se navíc dostal od Michela Morganelly na rohový kop.
     
    85
    Domácí tým se po delší době dostal na polovinu soupeře, kde vybojovalo Cagliari Calcio autové vhazování. Palermo místo tlaku se musí soustředit na bránění, což není dle představ hostujícího trenéra.
     
    83
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází David Di Gennaro, přichází Nicoló Barella.
     
    82
    Střídání v týmu U.S. Citta di Palermo: ze hřiště odchází Andrea Rispoli, přichází Michel Morganella.
     
    81
    Díky brance hostujícího celku je osud zápasu opět otevřený. Cagliari se najednou o tři body musí strachovat, jelikož Palermo přebralo otěže zápasu.
    80. Ilja NESTOROVSKI - 2:1
     
    80
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Hostující tým se po rychle rozvíjejícím útoku dočkalo alespoň snížení a je zpátky ve hře o nějaký ten bod. Z pravé strany dostal míč na hranici malého vápna ILJA NESTOROVSKI, jenž ukázal, že se v těchto situacích nemýlí.
     
    79
    Po dlouhé době se Cagliari dostalo na polovinu soupeře, kde o balon přišlo a bude se muset vracet před vlastní branku, jelikož Palermo se dostává do rychlé protiútoku.

    Michal Luxa

    Góly: 54. Dessena (Di Gennaro), 64. Dessena (Sau) – 80. Nestorovski (Rispoli)

    Karty:   28. Sau (CAG), 33. Pisacane (CAG), 57. Padoin (CAG), 90+4. Barella (CAG) – 18. Rispoli (PLM), 33. Quaison (PLM)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 19:16.
    Cagliari Calcio: Storari – Pisacane, Ceppitelli, Alves, Isla – Dessena, Tachtsidis, Padoin (72. Munari) – Di Gennaro (83. Barella), Borriello, Sau (76. Melchiorri).
    Náhradníci: Rafael, Colombo – Melchiorri, Munari, Farias, Barella, Capuano, Bittante, Salamon, Giannetti.

    US Palermo: Posavec – Rispoli (82. Morganella), Cionek, Anđelković, Aleesami – Čočev (71. Bruno Henrique), Jajalo, Hiljemark – Embalo (63. Diamanti), Nestorovski, Quaison.
    Náhradníci: Marson, Fulignati – Vitiello, Goldaniga, Gazzi, Diamanti, Bouy, Bruno Henrique, Morganella, Pezzella, Lo Faso.

    Rozhodca: Irrati – Lo Cicero, Giovane