Bologna – Fiorentina 0:1 (kon.) | Juventus – Neapol 2:1 (kon.)
koniec
Juventus Turín
2:1 (0:0)
SSC Neapol
Sobota 29.10.2016, 20:45Talianska Seria A • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    A mohlo byť opäť vyrovnané! El Kaddouri nádhernou kolmicou našiel Josého Callejóna, ten takmer z bránkovej čiary prihrával pod seba na Driesa Mertensa, avšak Belgičan už nedokázal dôraznejšie zakončiť a triafa len do miest, kde bol pripravený Gianluigi Buffon!
     
    86
    Po centri Driesa Mertensa sa do zakončenia dostával Omar El Kaddouri, avšak jeho nádejný pokus bol zblokovaný len na rohový kop!
     
    82
    Striedanie v tíme SSC Neapol: z ihriska odchádza Marek Hamšík, prichádza Omar El Kaddouri.
     
    76
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Hernanes, prichádza Stefano Sturaro.
    Striedanie v tíme SSC Neapol: z ihriska odchádza Allan, prichádza Piotr Zieliński.
     
    73
    O vyrovnanie sa pokúsil Dries Mertens, avšak jeho strelou do pravého horného rohu Gianluigi Buffon s menšími problémami chytá.
    71. Gonzalo Higuaín (JUV) - 2:1
     
    71
    Juventus Turín dal gól! Prichádza moment, na ktorý čakali asi všetci fanúšikovia futbalu! Vedúci gól Juventusu totiž po krásnej umiestnenej strele ľavačkou strieľa GONZALO HIGUAÍN. El Pipita sa ale s úcty k svojmu bývalému klubu z tohto presného zásahu teší len minimálne.
     
    68
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Miralem Pjanić, prichádza Claudio Marchisio.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Hernanes (Juventus Turín).
     
    61
    Lorenzo Insigne veľmi ťažko znáša to, že sa ho Maurizio Sarri rozhodol stiahnuť z ihriska a nahradiť ho Emanuelem Giaccherinim.
    54. José María Callejón (NEA) - 1:1
     
    54
    Neapol dal gól! Tak to bola nádhera! Allan našiel krásnou loptou za obranu JOSÉHO CALLEJÓNA, Španiel neváhal a napálil to z prvej za chrbát Gianluigiho Buffona! Je vyrovnané, začíname odznovu.
     
    51
    A okamžite mohlo byť vyrovnané! Za hlavu sa drží Dries Mertens, ktorého mimoriadne nádejný strelecký pokus len na rohový kop zrazil Andrea Barzagli!
     
    50
    Juventus Turín dal gól! Štandardná situácia priniesla otvárací gól v podaní LEONARDA BONUCCIHO. Stopér Juventusu sa veľmi dobre zorientoval v zmätku, ktorý vznikol v pokutovom území Neapola a z tesnej blízkosti triafa nekompromisne!
    Leonardo Bonucci (JUV) - 1:0
     
    39
    Je to tak Giorgio Chiellini v dnešnom zápase končí a na jeho miesto prichádza Juan Cuadrado.
     
    31
    Prvým potrestaným hráčom Neapola je Lorenzo Insigne, ktorý sa nechal oklamať Stephanom Lichtsteinerom a následne si musel pomôcť nedovoleným zákrokom.
     
    22
    A na ihrisku sa nám začína iskriť. Tentokrát to pri sklze proti rozbehnutému Driesovi Mertenosvi nezvládol Alex Sandro a aj on vidí žltú kartu v rukách hlavného rozhodcu.
     
    21
    Prvú žltú kartu zápasu vidí Giorgio Chiellini, ktorý si zbytočne tvrdo počínal v súboji s Allanom.
     
    20
    Juventus pridáva na obrátkach. Center Alexa Sandra Pepe Reina len vyboxoval pred seba, Stephan Lichtsteiner ale poloprázdnu bránu netrafil!
     
    18
    Juventus mohol vyhrávať! Alex Sandro vymyslel nádherný center na Samiho Khediru, nemecký reprezentant na loptu nedočiahol. Ak by sa mu to aj podarilo, bol by v postavení mimo hry.

    Jakub Kocourek

    Góly: 50. Bonucci, 71. Higuaín – 54. Callejón

    Karty:   21. Chiellini (JUV), 22. Sandro (JUV), 62. Hernanes (JUV) – 31. L. Insigne (NEA)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:10.
    Juventus Turín: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini (39. Cuadrado) – Lichtsteiner, Hernanes (76. Sturaro), Pjanić (68. Marchisio), S. Khedira, Sandro – Mandžukić, Higuaín.
    Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Benatia, Cuadrado, Marchisio, Asamoah, Dani Alves, Lemina, Rugani, Sturaro, Evra, Kean.

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Chiricheş, Koulibaly, Ghoulam – Allan (76. Piotr Zieliński), Diawara, Hamšík (82. El Kaddouri) – Callejón, D. Mertens, L. Insigne (61. Giaccherini).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Strinić, Giaccherini, Jorginho, Ch. Maggio, Maksimović, Piotr Zieliński, Rog, Tonelli, El Kaddouri, R. Insigne.

    Rozhodca: Gianluca Rocchi