NJ Devils – Chicago 2:3 (po pr.) | Carolina – NY Rangers 3:2 (kon.) | Colorado – Winnipeg 0:1 (kon.)
Calgary – Ottawa 5:2 (kon.) | Anaheim – Columbus 0:4 (kon.) | Vancouver – Edmonton 0:2 (kon.)
Buffalo – Florida 3:0 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
New York Rangers
cz Sobota 29.10.2016, 01:30 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    39:59 Bryan BICKELL - 3:2
     
    39:59
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jeff Skinner zachytil puk u hrazení a z vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou na přední tyči jemně zády tečoval clonící BRYAN BICKELL a puk v poslední desetině sekundy druhé třetiny zamířil do pravého horního rohu brány. Jeff Skinner byl milimetr od hattricku, čepice ale letěly na led předčasně! Asistence: Jeff Skinner a Victor Rask.
    32:17 Mats ZUCCARELLO - 2:2
     
    32:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Henrik Lundqvist rozehrál na Ryana McDonagha, který nádhernou kolmou přihrávkou z obranného pásma poslal do samostatného úniku MATSE ZUCCARELLA, který se v koncovce zachoval jako zkušený mazák a pod tlakem dotírajícího Klase Dahlbecka puk poslal po ledě mezi betony Cama Warda. Asistence: Ryan McDonagh a Henrik Lundqvist.
    20:33 Jeff SKINNER - 2:1
     
    20:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes v obranném pásmu vyhráli vhazování a Brett Pesce nádhernou kolmou přihrávkou našel na útočné modré čáře rozjetého JEFFA SKINNERA, který si před Kevinem Kleinem skvěle pokryl puk a z blízkosti ho bekhendem v těžké pozici poslal nad pravým betonem Henrika Lundqvista ke vzdálenější levé tyči. Nádherný gól, po kterém Carolina otáčí vývoj zápasu na svou stranu a vede 2:1! Asistence: Brett Pesce a Jaccob Slavin.
    12:34 Jeff SKINNER - 1:1
     
    12:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    JEFF SKINNER nejprve v blízkosti pravé tyče pálil mimo, po nádherném oblouku si ale zpoza brány vybruslil do pravého kruhu pro vhazování, odkud mezi levou rukou a tělem bezmocného Henrika Lundqvista zamířil k přední tyči. Asistence: Noah Hanifin a Victor Rask.
    08:31 Mats ZUCCARELLO - 0:1
     
    08:31
    Rangers právě vstřelili branku!
    MATS ZUCCARRELLO v blízkosti levé tyče vyprášil střelou po ledě pravý beton Cama Warda, který si připsal skvělý zákrok a vzápětí přečkal obrovský závar, jenže puk se vzápětí dostal zpět k útočníkovi Rangers, který si ho v levém kruhu pro vhazování po zpětné přihrávce Mika Zibanejada zpoza brány zpracoval a nad hromadou ležících hráčů Hurricanes napálil do sítě. Gól byl po zavolání do Toronta uznán a Bill Peters si vzal Coach challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře, o to se ale nejednalo a domácí ztratili možnost oddechového času. Rangers po dlouhém čekání a dvojím volání do Toronta vedou 1:0! Asistence: Mika Zibanejad a Pavel Bučněvič.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 13. Skinner (Hanifin, V. Rask), 21. Skinner (Pesce, Slavin), 40. Bickell (Skinner, V. Rask) – 9. Zuccarello (Zibanejad, Bučněvič), 33. Zuccarello (McDonagh, Lundqvist)


    Carolina Hurricanes: C. Ward – Hainsey, Faulk, Slavin, Pesce, Dahlbeck, Hanifin – Skinner, V. Rask, Stempniak – Nordström, J. Staal, Aho – Teräväinen, E. Lindholm, Di Giuseppe – Bickell, McClement, Stålberg.
    New York Rangers: Lundqvist – McDonagh (C), Holden, M. Staal, Klein, Skjei, Girardi – Vesey, Stepan, Rick Nash – J. T. Miller, Zibanejad, Zuccarello – Grabner, K. Hayes, Fast – Pirri, Lindberg, Bučněvič.

    Rozhodca: Luxmore, McCaule – Kovachik, Daisy

    Diváci: 18 680