Pardubice – Č. Budějovice 0:0 (kon.) | Prostějov – Táborsko 2:3 (kon.) | Frýdek-Místek – Sigma Olomouc 1:1 (kon.)
Vlašim – Žižkov 1:0 (kon.) | Opava – Třinec 4:0 (kon.)
koniec
1. SK Prostějov
2:3 (1:2)
FC SILON Táborsko
cz Sobota 29.10.2016, 14:30 • Stadion Za Místním nádražím, Prostějov. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    K penaltě se postavil ALEŠ HANZLÍK a zakončil na jistotu do středu branky, zatímco Kofroň skočil na pravou stranu. Hosté tak opravdu strhávají skóre na svou stranu a pravděpodobně si z Hané odvezou tři body.
     
    87
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Prostějov ale z ničeho nic srovnává! Šteigl vyslal centr do vápna, kde se dostal k hlavičce PETR NEKUDA a jeho pokus zapadl přesně za vzdálenější tyč. Prostějovští teď udeřili opravu znenadání.
     
    25
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Prostějovští zahrávali roh, ten jim ale znovu nevyšel a naopak hostům vyšel protiútok. Z pravé strany odcentroval Ciku na číhajícího ALEŠE NEŠICKÉHO, který se na přední tyči zcela sám nemýlil. Zdeněk Kofroň si sice na jeho zakončení placírkou sáhl, vytěsnit mimo tři tyče ale toto sklepnutí nedokázal.
     
    15
    Prostějov právě vstřelil branku!
    A standardku domácí využívají. David Štrombach to zkusil stříleným centrem, který nešťastně tečoval kapitán Táborska PETER MRÁZ a míč s pomocí pravé tyče zapadl do branky. Brankář Toma na tento obtížně chytatelný pokus nedosáhl.
     
    10
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Z levé strany hrací plochy přišel centr od Adnana Džafiće, který před brankářem Kofroněm nikým neatakován hlavičkoval do sítě ELVIST CIKU. Hosté se tak dostávají do vedení.

    Petr Komárek

    Góly: 15. Mráz (vla.), 87. Nekuda – 10. Ciku, 25. Nešický, 90+5. Hanzlík (pen.)

    Karty:   37. Skwarczek (PRO), 62. Petržela (PRO), 67. Fládr (PRO), 81. Kroupa (PRO), 90+2. Rus (PRO) – 22. Džafić (TAB), 60. Kalvach (TAB)


    1. SK Prostějov: Kofroň – Machynek (34. Petržela), Sus, Rus, Hirsch – Štrombach, Skwarczek, Schuster, Fládr (68. Šteigl) – Píchal (46. Nekuda), Kroupa (C).
    Náhradníci: Neoral – Nekuda, M. Machálek, Šteigl, Chwaszcz, Langer, Petržela.

    FC SILON Táborsko: Toma – Cíferský, Mráz (C), Navrátil, Hanzlík – Fulnek, Džafić, Kalvach, Nešický (89. Kočí), Ciku – Mrázek (73. Presl).
    Náhradníci: Blažek – Landovský, Kočí, Presl, Hovorka, Froněk, Dordević.

    Rozhodca: Dresler – Kubec, Flimmel

    Diváci: 460