Lipt. Mikuláš – Martin 0:0 (odl.) | B. Bystrica – Nové Zámky 2:0 (kon.) | Poprad – Trenčín 5:2 (kon.)
Košice – Zvolen 4:0 (kon.) | Nitra – Žilina 4:6 (kon.)
koniec
HC Košice
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HKM Zvolen
Nedeľa 23.10.2016, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:22 Michel MIKLÍK - 4:0
     
    48:22
    Košice dali gól!
    Domáci pridávajú svoj štvrtý gól a navyše sa to začína podobať na slušný debakel. Samuel Baroš len neveriacky krúti svojou hlavou, za potlesku domácich tribún skóroval košický navrátilec MICHEL MIKLÍK. Asistencia: Tomáš Hričina.
    41:37 Tomáš HRIČINA - 3:0
     
    41:37
    Košice dali gól!
    TOMÁŠ HRIČINA sa rozhodol dementovať moje slová, prebral puk na svoju hokejku, potiahol si ho do lepšej streleckej pozície, položil si Baroša na ľad a puk zavesil do siete. Krásny gól. Asistencie: Tibor Varga, Martin Dudáš.
    39:01 Ladislav NAGY - 2:0
     
    39:01
    Košice dali gól!
    To už ale neplatí. Keď si hostia mysleli, že je nebezpečenstvo definitívne odvrátené, sa k puku dostal LADISLAV NAGY, ktorý ho dokázal poslať za Barošov chrbát. Asistencie: Michel Miklík, Martin Dudáš.
    05:06 Tomáš KLÍMA - 1:0
     
    05:06
    Košice dali gól!
    Naopak, Košičania sa sami presunuli do pásma súpera, kde si dokázali vypracovať aj menší tlak. Baroš puk niekoľkokrát vyrazil, na to posledné zakončenie bol ale prikrátky. Presadil sa TOMÁŠ KLÍMA. Asistencia: Peter Boltun.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 6. Klíma (Boltun), 40. Nagy (Miklík, Dudáš), 42. Hričina (Varga, Dudáš), 49. Miklík (Hričina)


    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Deyl, Dudáš, Šmach, Jankovič, Matejka, Šedivý, Michalčin, Pavúk – Nagy, Suja, Miklík – Boltun, Klíma, Bicek – Varga, Milý, Hričina – Bartoš, Hruška, Šoltés
    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Andersons, Hraško, Plechanov, Demiters, Habšuda, Fekiač, Dubeň, Ivan – Puliš, Mráz, Klhůfek – Majdan, Zuzin, Ďaloga – Žilka, McGregor, Kelemen – Kňazev, Halama, Misenev

    Rozhodca: Jonák, Kubuš – Gajan, Bednár