Vigo – Amsterdam 2:2 (kon.) | Liége – Panathinaikos 2:2 (kon.) | Doneck – Gent 5:0 (kon.)
Konyaspor – Braga 1:1 (kon.) | FK Krasnodar – Schalke 0:1 (kon.) | Salzburg – Nice 0:1 (kon.)
Karabach – Solún 2:0 (kon.) | Liberec – Fiorentina 1:3 (kon.) | Be'er Sheva – Sparta Praha 0:1 (kon.)
Inter – Southampton 1:0 (kon.) | FCSB – Zürich 1:1 (kon.) | Osmanlispor – Villarreal 2:2 (kon.)
Olympiakos – Astana 4:1 (kon.) | Manchester United – Fenerbahce 4:1 (kon.) | Feyenoord – Zorja Luhansk 1:0 (kon.)
YB Bern – APOEL 3:1 (kon.) | Saint-Étienne – Qäbälä 1:0 (kon.) | Mainz – Anderlecht 1:1 (kon.)
Dundalk – Zenit 1:2 (kon.) | Alkmaar – Tel Aviv 1:2 (kon.) | AS Rím – Austria 3:3 (kon.)
Plzeň – Giurgiu 1:2 (kon.) | Genk – Bilbao 2:0 (kon.) | Rapid Viedeň – Sassuolo 1:1 (kon.)
koniec
AS Rím
3:3 (2:1)
FK Austria Viedeň
Štvrtok 20.10.2016, 21:05 • Stadio Olimpico • Európska liga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Emerson Palmieri už nezachytil loptu na hracej ploche. Hosťujúci brankár Osman Hadžikić tak mohol odkopávať od brány, no za zdržovanie dostáva žltú kartu.
    90. Edin Džeko (ASR)
     
    90
    Domáci futbalisti sa tešili z gólu, ale ten pre ofsajdové postavenie Edina Džeka neplatí! Opäť ale musíme vyzdvihnúť krásnu prihrávku Francesca Tottiho.
    84. Olarenwaju Kayode (AUV) - 3:3
     
    84
    Austria Viedeň dala gól! Tak toto je neuveriteľný kolaps favorita zápasu. Domáci futbalisti totálne podcenili ďalší center z pravej strany, do zakončenia sa dostal aktívny OLARENWAJU KAYODE a strelou z tesnej blízkosti vyrovnáva skóre na 3:3.
    82. Dominik Prokop (AUV) - 3:2
     
    82
    Austria Viedeň dala gól! Hostia ešte dramatizujú vývoj dnešného zápasu. Po centri z pravej strany sa lopta odrazila na nohu len 19-ročného DOMINIKA PROKOPA a ten strelou k ľavej žrdi prekonáva brankára Alissona.
     
    81
    Posledné striedanie celého zápasu. Priestor predsa len dostane aj najlepší strelec mužstva Edin Džeko. Bosniak nahradzuje Juana Manuela Iturbeho.
     
    79
    Posledné striedanie v podaní rakúskeho tímu. Na ihrisko prichádza Dominik Prokop a naopak na lavičku náhradníkov smeruje Alexander Grünwald.
     
    77
    Na vývoj skóre sa snaží reagovať aj Thorsten Fink. Ten na ihrisko posiela Ismaela Tajouriho-Shradia a naopak sťahuje Lucasa Venuta.
     
    76
    Domáci tréner Luciano Spalletti po druhýkrát v dnešnom zápase strieda. Odchádza strelec doposiaľ posledného gólu Alessandro Florenzi, ktorého nahradil Emerson Palmieri.
    69. Alessandro Florenzi (ASR) - 3:1
     
    69
    AS Rím dal gól!
    Domáci tím sa výrazne približuje k dnešnému víťazstvu. Svoju veľkosť opäť ukázal Francesco Totti. Rímsky cisár krásnym centrom z ľavej strany našiel na zadnej žrdi ALESSANDRA FLORENZIHO a ten prudkým volejom skóruje.
    65. Stephan El Shaarawy (ASR)
     
    65
    Prvé striedanie na domácej strane. Stephan El Shaarawy dnes hattrick neskompletizuje, pretože ho nahradzuje Mohamed Salah. Taliana to ale očividne nepotešilo.
     
    45+1
    V prvom polčase sa budú nadstavovať ešte tri minúty. Na začiatku tej prvej dostáva žltú kartu Federico Fazio, ktorý nedovolene zastavil Olarenwajua Kayodeho.
     
    43
    Lucas Venuto sa predral cez ľavú stranu rímskej obrany a strelou z vnútra šestnástky zamestnal Alissona. Následne mohol dorážať aj Tarkan Serbest, ale vo veľkej šanci netrafil loptu.
    34. Stephan El Shaarawy (ASR) - 2:1
     
    34
    AS Rím dal gól!
    Domáci futbalisti otáčajú skóre dnešného stretnutia. Podobne ako pri prvom góle dostal skvelý pas za obranu STEPHAN EL SHAARAWY a technickou strelou posiela Rimanov do vedenia. Autorom gólovej prihrávky nebol nikto iný ako Francesco Totti.
     
    25
    Tak až teraz sa na trávnik dostáva náhradný brankár Osman Hadžikić. Ten sa bude snažiť zastúpiť svojho skúsenejšieho kolegu v bráne Austrie Viedeň.
    19. Stephan El Shaarawy (ASR) - 1:1
     
    19
    AS Rím dal gól!
    Hostia sa zo svojho vedenia dlho netešili. Už o necelé tri minúty totiž vyrovnáva skóre zápasu STEPHAN EL SHAARAWY. Ten dostal skvelý pas za obrannú líniu rakúskeho tímu a šikovným oblúčikom prekonal Roberta Almera.
    16. Raphael Holzhauser (AUV) - 0:1
     
    16
    Austria Viedeň dala gól! Tak toto je veľmi prekvapujúci úvod dnešného zápasu. Spomínaný Olarenwaju Kayode poslal výborný center z pravej strany presne na nohu RAPHAELA HOLZHAUSERA a ten efektným volejom otvára skóre stretnutia.
    8. Alessandro Florenzi (ASR)
     
    8
    Robert Almer musel po prvýkrát v dnešnom zápase zasahovať. Alessandro Florenzi predviedol parádnu strelu spoza šestnástky a veľa nechýbalo k tomu, aby sme videli gól.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 19. El Shaarawy, 34. El Shaarawy, 69. Florenzi – 16. Holzhauser, 82. Prokop, 84. Kayode

    Karty:   45+1. Fazio (ASR) – 90+3. Hadžikić (AUV)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 11:13.
    AS Rím: Alisson – Florenzi (76. Emerson Palmieri), Manolas, Fazio, Juan Jesus – Nainggolan, Paredes, Gerson – Iturbe (81. Džeko), Totti (C), El Shaarawy (65. Salah).
    Náhradníci: Szczęsny – Strootman, Džeko, Salah, Emerson Palmieri, Grossi, Marchizza.

    FK Austria Viedeň: Almer (C) (25. Hadžikić) – Stryger Larsen, Stronati, Filipovic, Martschinko – Holzhauser, Serbest – Venuto (77. Tajouri-Shradi), A. Grünwald (79. Prokop), Pires – Kayode.
    Náhradníci: Hadžikić – Vukojevič, Kadiri Mohammed, Tajouri-Shradi, Prokop, Salamon, Kvasina.

    Rozhodca: Vladislav Bezborodov